Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Ütős plakát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Tyűűűűűha! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Azért így Bard helyében(mert gondolom ő az) kicsit behugyoznék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Hát egy törp balliszta egy szál fekete nyíllal sovány vigasz, de valahogy össze kell hozniuk, főleg, hogy a címadó eseménynek is kell helyet adni a vásznon. Azért remélem, nem sietik el az elején Esgaroth megvédését annyira, hogy ne érezzük magunkat kárpótoltnak a Smaug pusztasága végén becsapó irdatlan cliffhangerért (mert hogy nem olvastam még a könyvet, bár ezzel sem vagyok egyedül). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Azért így Bard helyében(mert gondolom ő az) kicsit behugyoznék Ő viszont biztosan nem tesz ilyet Nem mellékesen nem rossz a plakát, és jó látni, hogy nem a főszereplők kerültek rá főleg, hogy a címadó eseménynek is kell helyet adni a vásznon. Szerintem főleg annak fognak helyt adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Egy óra csetepaté a faluban, két óra harc a... na ott, akik olvasták, tudják, én nem, de biztos lesz valahol valami epikus harc még. És persze, másfél óra összekötő szál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. (szerkesztve) Ma elkövettem életem legnagyobb hibáját és egyben bűnét, amit sose fogok megbocsátani magamnak. Megnéztem a Rémségek cirkusza című remekművet. Alább olvasható rövidke kis kritikám. Rég láttam már ilyen pocsék filmet. A történet nem lett volna rossz, no de a karakterek, a színészek, a kivitelezés... Ehelyett a Beatles-es hajú Chris Massoglia helyett találhattak volna valami sokkal karakteresebb és jobban játszó színészt. Azok a kis mitugrász szörnyetegek engem egy Star Wars karakterekből összerakott figurára emlékeztettek. Ugyanis olyan szerkóban voltak, mint a buckalakók, valamint az arcuk Yodára hasonlított. Összefoglalva erre a filmre három szót tudok használni: gyenge, fárasztó, baromság. Ezek közül leginkább az utolsó megállapítás igaz rá. Szóval ajánlom a filmet mindenkinek. Mindenkinek, akinek az IQ-ja 10 alatt van. 10/1 Szerkesztve: 2014. Július 24. - DarthMaul31 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Ma elkövettem életem legnagyobb hibáját és egyben bűnét, amit sose fogok megbocsátani magamnak. Megnéztem a Rémségek cirkusza című remekművet. Alább olvasható rövidke kis kritikám. Rég láttam már ilyen pocsék filmet. A történet nem lett volna rossz, no de a karakterek, a színészek, a kivitelezés... Ehelyett a Beatles-es hajú Chris Massoglia helyett találhattak volna valami sokkal karakteresebb és jobban játszó színészt. Azok a kis mitugrász szörnyetegek engem egy Star Wars karakterekből összerakott figurára emlékeztettek. Ugyanis olyan szerkóban voltak, mint a buckalakók, valamint az arcuk Yodára hasonlított. Összefoglalva erre a filmre három szót tudok használni: gyenge, fárasztó, baromság. Ezek közül leginkább az utolsó megállapítás igaz rá. Szóval ajánlom a filmet mindenkinek. Mindenkinek, akinek az IQ-ja 10 alatt van. 10/1 Ez valami borzalmas feldolgozás volt. Egyedül a stáblista alatti kis "pötyögős" zene maradt meg bennem, ami néha így beragadt a fejembe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Ez valami borzalmas feldolgozás volt. Tán olvastad a könyvet? Mert ha jól tudom, egy regény alapján készült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Tán olvastad a könyvet? Mert ha jól tudom, egy regény alapján készült. Én olvastam a teljes sorozatot. Anno tetszett, de amúgy az sem egy nagy durranás (sőt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Egy óra csetepaté a faluban, két óra harc a... na ott, akik olvasták, tudják, én nem, de biztos lesz valahol valami epikus harc még. És persze, másfél óra összekötő szál. Most mér' írsz ilyet? Egyébként Gandalfot ott hagytuk tudjukkivel szemben, szóval máris megvan egy másik harcféleség. Amiről persze mi sem tudjuk, milyen lesz, van erről kb. 2 sor a GYU függelékeiben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Én olvastam a teljes sorozatot. Anno tetszett, de amúgy az sem egy nagy durranás (sőt). Akkor ezek szerint ez egy könyvsorozat, aminek az első részét készítették el filmben. Remélem, a többit inkább kihagyják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Na, Patrick Wilson is elhagyta a süllyedő hajót. Az Ant-Man a Marvel egyik legígéretesebb filmjének tűnt, aztán lelépett Edgar Wright, betettek 1 jellegtelen rendezőt és most a legsilányabb filmnek tűnik. Tán olvastad a könyvet? Mert ha jól tudom, egy regény alapján készült. Igen, az anno gyerekként nagyon tetszett. Egyébként az író, Darren Shan itt volt nemrégiben Magyarországon... asszem a Mammutban dedikált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Nekem eleve kicsit gáznak tűnt ez az Ant-Man, nem az a karakter, amit szerintem el lehet adni mozivásznon, max, ha nagyon-nagy változtatásokat hoznak, konkrétan ki kéne ölni mindent a figurából, amint Ant-Manné teszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Ma 50 éves legkedvencebb színésznőm, örök szerelmem Sandra Bullock. Isten éltesse a művésznőt és várom már a következő filmjét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Ma 50 éves legkedvencebb színésznőm, örök szerelmem Sandra Bullock. Isten éltesse a művésznőt és várom már a következő filmjét! +1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Expendables 3 - Hát gyerekek, könny szökött a szemembe miközben néztem, ez a film nekem annyira tetszett. Simán veri az első kettőt, mind történetben, mind akcióban. Annyi akció van benne mind az első kettőben összesen. A karakterek valami mocskos jók, az újakra gondolok, -Ford, Snipes, stb- és az ifjoncokat és nagyon gyorsan meg lehet kedvelni, de persze a régi ismerősöknek örül a legjobban az ember!!! Minden egy percét élveztem, mert most nem lehetett annyira érezni az erőltetett stílust mint az előzőben. Itt illettek a poénok, a rivalizálások, és az ok, amiért harcolnak. Mel Gibson marha jól hozza a gonoszt, olyan játéka van a filmben hogy csak néztem. És hát mit mondhatnék, gyerekkorom hősei mind egy helyen egy ekkora akcióban.... ez szinte felejthetetlen. Jó párszor meg fogom moziban nézni, mert egyszerűen gyenge voltam és nem bírtam megállni,hogy meg ne nézzem. Egyetlen egy dolog ami nem tetszett benne, hogy nem PG18, mert az hiányzott....nagyon!! A poénok és a beszéd is lájtosabb, és van gyilkolás megállás nélkül, egy kis fröcsögés nem ártott volna. Szóval csak ajánlani tudom, és gyerünk majd a moziba be! 10/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Ígéretes. A második rész nekem se a szívem csücske. Nem volt rossz de valami hiányzott belőle. Úgy tűnik most jobban elkapták a fonalat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Ígéretes. A második rész nekem se a szívem csücske. Nem volt rossz de valami hiányzott belőle. Úgy tűnik most jobban elkapták a fonalat. Szerintem sokkal jobban elkapták igen. És persze azért voltak híres mondatok is néhány szereplőtől, de azok is jobban illettek bele, mint a 2.ban. Ott néha már nagyon erőltetett volt néhány. Kíváncsi vagyok másoknak ez hogy fog lejönni, de én a film végét tegnap óta már megnéztem párszor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Biztos megnézem majd - DVD-n. Kivárom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. (szerkesztve) Lego: Dzséjt! minden szavaddal egyetértek, nagyon jó a film, jó a mondanivaló, hatalmas nosztalgiát ébreszt a 80-as 90-es évek nagy játékosaiban ez, biztos. És komolyan megható a a végkifejlet: Hisz én lettem Lord Biznisz...komolyan, egy csomó polcon lévő legó tiltva van a gyerekektől itthon. Tök rossz érzésem lett. Felvettem a "csimótákat" és mondtam nekik, hogy most választhatnak figurát játszani. A lányom egy ep 4 Leiat meg Oola-t vett le, az öcsi meg ep 2 klónt és egy Dagobah-Luke-ot.. És óriási a duplós slussz poén a végén. Feláldozhatók 3: már nagyon vártam. Meg fogom nézni, csak kéne egy felirat.. Szerkesztve: 2014. Július 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Feláldozhatók 3: már nagyon vártam. Meg fogom nézni, csak kéne egy felirat.. Van már hozzá felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. (szerkesztve) Őrült Maxék őrült módra nyomják http://www.youtube.com/watch?v=yJnPg2_Y_UI&feature=youtu.be ------------------------------------------------------------------- kamerás Batmanus v Supermanus Comic Con tízer http://videa.hu/SJG76VqmVClvCw4S Szerkesztve: 2014. Július 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Batmannak miért világít a szeme? Egyébként ennek a Superman vs. Batmannak mi az értelme tkp.? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Ahogy mondjuk Amerika kapitány és a Vasember úgy ők is egy világban élnek. Nem csak képregények de több animációs film és sorozatrész is készült amiben együtt dolgoznak. Valszeg a filmben sem egymás ellen lesznek, legalábbis a készitők azt mondták hogy azért nem "vs" van a cimben csak "v" mert nem egy össznépi szuperhős bunyóról fog szólni a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Ez ok, de még így se értem az okokat. Most akkor együtt lesznek? Superman hol volt amikor Gotham -et Bane leigázta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.