Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Reméljük az Interstellaron is jól fogunk szórakozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Hoppá csak William Shatner Confirms Potential Role in Developing 'Star Trek 3' http://www.firstshowing.net/2014/william-shatner-confirms-potential-role-in-developing-star-trek-3/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Remélem, akkor már a tribblik is szerepet kapnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Emkékszem a Forrest Gumpban, Hatodik érzékben és az A.I : Mesterséges értelemben még az az aranyos kis srác volt.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. (szerkesztve) Én nem szeretem a Világok harcát, főleg a vége miatt. Nekem az egyik kedvencem a Világok harca, nagyon szeretem. Tény, hogy nem Spielberg legjobban sikerült filmje, de én ennek ellenére nagyon élveztem a filmet, rendesen beleéltem magam. Sok helyen azt olvastam, hogy idegesítő a kislány sikítása. Engem abszolút nem zavart. Szerintem Tom Cruise, Justin Chatwin, és Tim Robbins is jól alakítottak. A földönkívüli lények (akik itt nem a Marsról jöttek, hanem az univerzum egy távolabbi szegletéből - Spielberg elmondása szerint) marha jól néztek ki! Szerintem jobbak, mint amilyenek a Függetlenség napjában vannak. A tripodok kinézete szerintem nem rossz, bár nekem Jeff Wayne tripodjai jobban bejöttek. Spielberg háromlábúinak pedig még most is beleborzongok a hangjukba! Az a búgás nálam mindent visz, főleg házimozin! (Akkor izgultam nagyon, amikor feltűnnek a kompnál - szvsz a film egyik legjobb jelenete.) Ahogy pedig a tripodok embereket ölnek (porrá égetik őket, és az embereknek csak a ruhájuk marad meg)... Csak bámultam a képernyőt. (Egyébként érdemes meghallgatni Jeff Wayne 'War of the Worlds' c. musicaljét.) Ugye a film H. G. Wells azonos című könyve alapján készült (amit nekem kétszer is sikerült elolvasnom). Sokmindenben eltér a film a könyvtől, de ez engem kicsit sem zavart, mindkettőt nagyon szeretem. Még az 1953-as Világok háborúját is ajánlom, szerintem az is faja film lett. A magyar származású (?) George Pal is ott volt a forgatáson. Szóval én mindent szeretek, ami a Világok harcához köthető, csak egyvalamit nem: az Asylum-féle verziókat... Azok borzalmasak! Amúgy a másik kedvencem a Függetlensége napja. Csatahajó, Csata: Los Angeles közepes, Holnap határát pedig még nem láttam. Szerkesztve: 2014. Szeptember 30. - DarthMaul31 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Amúgy a másik kedvencem a Függetlensége napja. Csatahajó, Csata: Los Angeles közepes, Előbbi két filmet én is bírom. A harmadikból még csak részleteket láttam. Holnap határát pedig még nem láttam. Ahogy teheted mindenképp pótold be. Nem fogod megbánni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Neeson bátya back in action. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Igazából ez elég jól néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Jó lesz ez! Neeson -nak jól áll ez a badass szerep. Megint irtás várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. (szerkesztve) Előbbi két filmet én is bírom. A harmadikból még csak részleteket láttam. Ahogy teheted mindenképp pótold be. Nem fogod megbánni. Csatahajó nekem nem annyira tetszett, de nem volt rossz. Egyébként ha nem nézed meg a B:LA-t, nem vesztesz vele sokat... De azért szerintem egyszer mindenképp nézd meg, vam benne néhány jelenet, amiért egyszer végig lehet nézni. Mindenképp megnézem a Holnap határát, sci-fin belül az Ufo-inváziósakat csípem leginkább. Bár a Támad a Mars!-ot nem sorolnám a kedvenceim közé... De az inkább paródia, mint sci-fi. Szerkesztve: 2014. Szeptember 30. - DarthMaul31 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Nagyon baró ez a Taken 3, s most először talán moziban is megtekintem. Neeson miatt bármit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Jó film lesz ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Neeson papa vs. mindenki más. Jöhet! Bruce Willis lassan leesik a trónjáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Neesen nekem is jöhet, de jó lenne már valamilyen más szerepben is látni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Ridley Scott saját bevallása szerint a leglátványosabb filmje lesz, a legtöbb CGI-vel : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Na ez a trailer már csak az űrutazásra koncentrál. Mihez kezdenek hőseink a galaxis másik oldalán? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Félelmetesen hidegen hagy ez az Interstellar. Pedig biztos jó lesz, de annyira semmitmondóak ezek az előzetesek, hogy az valami döbbenetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. (szerkesztve) Félelmetesen hidegen hagy ez az Interstellar. Pedig biztos jó lesz, de annyira semmitmondóak ezek az előzetesek, hogy az valami döbbenetes. Hú engem ellenkezőleg! Nagyon várom! Bízom az erőben(Nolan-ben)! Elvégre jobb ha ha nem trailerektől esik le az állad, hanem a moziban. Szerkesztve: 2014. Október 1. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Hú engem ellenkezőleg! Nagyon várom! Bízom az erőben(Nolan-ben)! Elvégre jobb ha ha nem trailerektől esik le az állad, hanem a moziban. Ez igaz, de ezzel kb aláírod Ody véleményét, hogy csak bízol benne. Én is így vagyok vele, hogy mivel Nolan, ezért nagyon várom, de ezekből a trailerekből nem jön le semmi, ami jó is, mert nem a trailerből akarom megismerni az egész filmet. Kíváncsi leszek rája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Engem viszont ez az új előzetes tökéletesen lázba hozott. És eddig is epedve vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Kip Thorne elméleti fizikus magyarázza a tudományos háttéranyagot, amire a film épül Fantasztikus felfedezés lesz szerinte a filmet megtekinteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. 2016 nyara... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Mondanám, hogy "jajj istenem ", de anno azt sem gondoltam, hogy épkézláb filmet lehet csinálni a Lego termékből. Szóval, bármi lehet, na. Bár engem most jobban érdekelnek a Minyonok és a Madagaszkár pingvinjei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Mondanám, hogy "jajj istenem ", de anno azt sem gondoltam, hogy épkézláb filmet lehet csinálni a Lego termékből. Szóval, bármi lehet, na. Bár engem most jobban érdekelnek a Minyonok és a Madagaszkár pingvinjei. És akkor ahhoz mit szólsz, hogy mozifilm készül a Tetrisből??? http://sg.hu/cikkek/108088/film-keszul-a-tetrisbol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. És akkor ahhoz mit szólsz, hogy mozifilm készül a Tetrisből??? Piros betűs ünnepnap lesz a premier napja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Delfines kaland 2 : ugyanazt hozza mint az első rész, aranyos történet, önmagukat alakító delfinek, fiktív emberszereplők (közülük Morgan Freeman karaktere szokás szerint mindenkit lejátszik a vászonról) kissé semmitmondó zene, némiképp mesterkélt bonyodalmak, és megint egy sokat szimbolizáló tárgy. Ami fejlődés: az előzőt (itt legalábbis) csak 3D-ben adták és az inkább volt zavaró / pazarlás mint szép és látványos, most viszont volt 2D vetítés, és milyen jól átjöttek a hangulatok. Újranézős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Godzilla Hát nem estem hasra tőle, de ez még mindig inkább volt Godzilla film, mint a '98-as. Inkább maradok az eredetinél Egyébként is az volt az érzésem, Japánból mindhárom szörny csak azért úszott át az óceánon, hogy az amerikai dicső sereg tudjon velük harcolni. A japán hadsereg smafu.. Japán hadserege smafu az orosz, a kínai és az amerikai haderőhöz képest. De amúgy ja, nekem sincs kétségem afelől, hogy azért mentek át (én már azon vigyorogtam, hogy Japánt érte támadás, de ott is az amcsik nyüzsögtek, mondván "nemzetközi biznyisz -- ja, a Jäger programról ezt elhittem, erről nem). Hisz amerikai film. Mégsem lehet minden rendező Del Toro, aki a kaiju filmjében az USA-t csak egy rövid cameó erejéig szerepelteti Azért ruccant át az USA-ba, mert ott volt a csaj, és mivel az nem tudott úszni, így szegény hímnek kellett átszelnie a fél világot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. (szerkesztve) Ez nagyon jóóóóóóónak tűnik. Tökéletes előzetes mintapéldája Szerkesztve: 2014. Október 3. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Nekem is várós így elsőre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. (szerkesztve) Jó kis akciófilmnek néz ki http://www.youtube.com/watch?v=ydaS8t1dD7Q És az ott csak neem...Bűzös Szerkesztve: 2014. Október 3. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.