Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát, így az Alien: Isolation után igen. Amúgy szép lesz ez a 2015, évnyitásként egy Alien, és közepére egy Jurassic Park, évzárásként egy Star Wars. Mindhárom maxikedvenc franchise-om a moziban egyazon évben. :yeah:

Hozzászólás ideje:

És a Star Wars csak a 4. helyen van a felsorolásban???:nana::D A másik 3 franchise-ért sosem voltam annyira oda ( jó a JP-ért kiskoromban, de hát akkor ki nem szereti a dinókat :D ),nyilván azért láttam mindet mert mégiscsak kult filmek :) ,de hogy annyira nagyon várnám a folytatásukat nem volt. Mondjuk az Aliennek erre nem is volt esélye, mert amikor elkezdtek érdekelni a filmek akkor már a 4. rész is bőven videokazettás formátumban elérhető volt :). Mindettől függetlenül megfogom nézni a folytatásokat is.

Hozzászólás ideje:

Viszont egy másik jelenetben, mikor Bishop önként jelentkezik az űrhajó távvezérlésére akkor elhangzik egy része az általad írtaknak; meg is jegyzi Bishop, hogy nem jókedvében megy; szintetikus ugyan, de nem teljesen hülye. Óriási szöveg szerintem! :)

Szerintem az a legnagyobb szöveg a filmben. :)

Azt a dumát én is csípem. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi a választ. Szegényt nem veszik emberszámba...

Viszont egy másik jelenetben, mikor Bishop önként jelentkezik az űrhajó távvezérlésére akkor elhangzik egy része az általad írtaknak; meg is jegyzi Bishop, hogy nem jókedvében megy; szintetikus ugyan, de nem teljesen hülye. Óriási szöveg szerintem! :)

tényleg spoiler-t "moderált" valaki a hsz-emre, mert egy jelenetet ellőttem a 86-os Aliensből? :o

Oké, részemről nem akartam ártani senkinek! :lol2:

Hozzászólás ideje:

Annyira rossz...1-szer lattam...soha tobbet...

Az a hibrid ahogy kinez...pfff.Nagyon gaz...

Meg az egesz story...Nalam ilyen nem letezo statuszban van

Az elso 3 resz az nagyon jo!

De a 4......

Hozzászólás ideje:

tényleg spoiler-t "moderált" valaki a hsz-emre, mert egy jelenetet ellőttem a 86-os Aliensből? :o

Oké, részemről nem akartam ártani senkinek! :lol2:

Én voltam a tettes. Tudod, van az a mondás, hogy az újszülöttnek minden vicc új. Az Aliens egy régi film, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki látta. Ezt a magam - és sajnos más - kárán tanultam meg nem is olyan régen, talán év elején, amikor itt valaki éppen először állt neki a szériának, én meg - ugyanezen felfogás alapján, hogy hát régi film - leírtam az Alien3 végét. Épp csak elcsesztem valaki szórakozását. Szóval igen, régi, és? 1986 régen volt, azoknak, akik a '90-es, de most már nyugodtan írhatjuk, hogy a 2000-es években születtek, azoknak ezek a filmek most újak. Mostanában láthatják először, és talán nem tőled vagy tőlem, vagy mástól akarnak értesülni arról, mi lesz a filmben. Attól, hogy valami régi, még érvényes rá a spoiler szabály.

Letezik olyan ember aki szereti az Alien4-et? :o

Én speciel imádom, zseniális film. Persze, ehhez a felszín alá kell nézni.

Hozzászólás ideje:

Letezik olyan ember aki szereti az Alien4-et? :o

Igen én is szeretem, sőt a Az Alien3 moziverziójánál jobbnak is tartom!

Más: Megvan valakinek a Polar Express 3D eredeti BD-n?

Az érdekelne, hogy magyarul lyukasztják-e a jegyet benne, mert az eredeti dvd-n igen.

De HD-ben nem találtam még olyan változatot az ncoron sem amiben magyarul lyuggatnak.

Eszembe jutott már, hogy megveszem, de ezt jó lenne tudni. köszi

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Más: Megvan valakinek a Polar Express 3D eredeti BD-n?

Az érdekelne, hogy magyarul lyukasztják-e a jegyet benne, mert az eredeti dvd-n igen.

De HD-ben nem találtam még olyan változatot az ncoron sem amiben magyarul lyuggatnak.

Eszembe jutott már, hogy megveszem, de ezt jó lenne tudni. köszi

Igaz, nekem csak a 2D-s BD van meg, de abban sem magyarul lyukasztanak. Vélhetően más alapanyagot használtak a transzferhez - míg a DVD-re a mozis alap került, a BD-re nemzetközi.

Ez egyébként így van a Non-stop esetében is. Ott is a moziban magyarul voltak az SMS-ek, míg a lemezen (BD és DVD egyaránt) már nem.

Hozzászólás ideje:

Igaz, nekem csak a 2D-s BD van meg, de abban sem magyarul lyukasztanak. Vélhetően más alapanyagot használtak a transzferhez - míg a DVD-re a mozis alap került, a BD-re nemzetközi.

Ez egyébként így van a Non-stop esetében is. Ott is a moziban magyarul voltak az SMS-ek, míg a lemezen (BD és DVD egyaránt) már nem.

Köszönöm a választ! Pedig jó lenne megtudnom, mert ajándékba lenne édesanyámnak! :) mert óriási fan, mindig ezzel hangolja magát karácsony előtt, mióta kijött a film dvd-n.

Mondjuk a 3D-s külön és később jelent meg a 2D-snél, talán van remény..Az sw saga BD-n is a prequel-en magyarok a sárga betűk!

Addig is bekérdezek helyén a saját adatlapján a fórumon az xpressen ahol megrendeltem..

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Köszönöm a választ! Pedig jó lenne megtudnom, mert ajándékba lenne édesanyámnak! :) mert óriási fan, mindig ezzel hangolja magát karácsony előtt, mióta kijött a film dvd-n.

Mondjuk a 3D-s külön és később jelent meg a 2D-snél, talán van remény..Az sw saga BD-n is a prequel-en magyarok a sárga betűk!

Addig is bekérdezek helyén a saját adatlapján a fórumon az xpressen ahol megrendeltem..

Szerintem ne reménykedj, mert vélhetően a sorozatgyártás miatt - költséghatékonyságból - a BD-re más alapanyagból dolgoztak. S e szempontból szerintem édesmindegy, 3D vagy 2D. De most már én is kíváncsi vagyok rá.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ne reménykedj, mert vélhetően a sorozatgyártás miatt - költséghatékonyságból - a BD-re más alapanyagból dolgoztak. S e szempontból szerintem édesmindegy, 3D vagy 2D. De most már én is kíváncsi vagyok rá.

Megkérdeztem a termék fórumán. Remélem az XpressHelp ír valamit.

Hozzászólás ideje:

Holly f-ck. Thats some sh-t! :D

Ultron adja majd nagyon! :D Sosem szerettem annyira a képregényekben, de itt ütősnek néz ki.

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Ultron beszédstílusát már most imádom, kicsit olyan nekem mint Bane-é volt. A hanglejtés, a nyugodtság. Bejövős.

Hozzászólás ideje:

Én is remélem. Ráadásul ezek az X-men származék emberek (vagy kik) mennyire kilógnak a sorból, te jó ég. :facepalm:

Mivel ők is a Marvel univerzum részei, így nem értem, miért lógnának ki? Az, hogy a filmekben eddig nem mosták őket össze annyira, attól még egymás mellett kell lenniük. A képességük sem valami kilógó, hiszen ott van Thor már a kezdetek óta, mellette Malekith, Loki, Ronan, mind "mágikus" képességekkel bírnak. És a beszélő fa és a harci mosómedve is ebben a sorban ül. Stb. Hogy a S.H.I.E.L.D.-ben feltűnő szuperemberkékről már ne is tegyünk említést.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.