Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Agyzsibbasztásnak is bárgyú. Annyira idétlen film, hogy inkább idegesít, mint szórakoztat. De ízlések és pofonok, ahogy szoktad mondani. Fejlődnöd kell még úgy nézz ki Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Fejlődnöd kell még úgy nézz ki Ha agyszibbadni akarok, akkor megnézem a Csapd le Csacsit vagy a Bakterházat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Ha agyszibbadni akarok, akkor megnézem a Csapd le Csacsit vagy a Bakterházat. Én söröznék fater Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. De ízlések és pofonok, ahogy szoktad mondani. Ízlések és bokaficamok, vagy mi a szösz, nem pofonok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Én söröznék fater OFF Ne vetíts, életedben egy korsó sört se ittál még meg. ON Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Annyira idétlen film, hogy inkább idegesít, mint szórakoztat. Akkor én már elég bárgyú, idétlen, idegesítő és nem szórakoztató vagyok mert megszámolni se tudom mennyiszer láttam. Azt még nemtom hogy hányszor fogom még megnézni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. OFFNe vetíts, életedben egy korsó sört se ittál még meg. ON Nem is azt írtam, hogy sörözök Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hm, hm. Meglátjuk, meglátjuk... 10,000 B.C. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hát ez minimum érdekes! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Én egyelőre HP rajongóktól csupa jót hallok a Főnix Rendjéről, most már nagyon kíváncsi vagyok rá. Holnap nézem, szerintem Ti se hagyjátok ki! Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Én meg csupa közepes kritikát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Én egyelőre HP rajongóktól csupa jót hallok a Főnix Rendjéről, most már nagyon kíváncsi vagyok rá. Holnap nézem, szerintem Ti se hagyjátok ki! Szerintem én biztos kihagyom, még az előzőt sem láttam, még azt is pótolnom kéne. De idén már csak egy filmre lennék hajlandó elmenni, az Aliens vs Predatorra. Ám ha csak nem lesz világpremier, akkor az úgyis jövőre csúszik, szóval valószíszeg idén már nem megyek moziba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Amúgy ebben a 10000 BC-ben végre felfedezni vélek valami eredetiséget, ami igen csak tetszik. Elég már a feldolgozásokból, újraforgatásokból. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Amúgy ebben a 10000 BC-ben végre felfedezni vélek valami eredetiséget, ami igen csak tetszik. Elég már a feldolgozásokból, újraforgatásokból. Nekem kicsit Tűz Háborúja utánérzetem van Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. De rég is volt már! Amúgy korhatáros volt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. (szerkesztve) Dark Knight spoiler: Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Úgy tűnik a következő részben Rébusz is felfog tűnni akit Anthony Michael Hall alakít majd.Érdekes hogy ha igaz a hír akkor minimum 4 főgonosszal kell Batmannek szembenéznie: Ugye ott van Joker(aki gondolom a főellenség lesz), Madárijesztő is visszatér, Harvey Dent mint Kétarc, és ugye Rébusz.Persze gondolom nem veszik olyan idétlenre a figurát mint annak idején a Mindörökké Batman-ben.És ott van még pingvin is, bár lehet hogy már kivették a forgatókönyvből. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Csak lazán gyerekek! http://www.indianajones.com/community/news...indyarrives.mov Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Ugye rockmaratonon vagyok, de hazajöttem megnézni moziban a HP5öt és teljesen le vok sokkolva. A legjobb eddig az 5 közül. Könyvben is a legjobb sztem. Amúgy a kihagyott jeleneteket jól elvarrták, és igazából nem hinyázott belőle semmi, nem úgy mint a 4nél. Iszonyatosan komor egész végig, ami visszaadja a könyv hangulatát, és a végén az akció...besz*rás!!!! imdb-n 8,1 - de mivel nálam csak SW lehet 10, ezért 9es. Érdemes megnézni moziban! Írnék bővebben is, de mek vissza koncertezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Mintha lennének benne új jelenetek, főleg a végén. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Nincs benne semmi új. Minden esetleg amint nézzem a filmes fórumokat nagyon vára vált film Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Részegen biztos ütni fog. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Most nem tudom mit várjak tőle Naturista brutalitást mint a trailerben, vagy a nyócvanas évek Rambo feelingjét "egyet lövők, ezren hullanak el". Hm. A társadalmi üzenetről meg nem is beszélve.... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Én is most jövök a HP5-ről. Az eddigi legkorrektebb HP adaptáció szerintem. Bejött! 7/10. Donát Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Jó lesz ez a Rambo.Legalábbis röhögni rajta. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Én is most jöttem meg a HP5-ről. Sajnos nálam egy 5/10-es. Valahogy nem jött be. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Jumanji és Zathura után szabadon: http://www.apple.com/trailers/paramount/th...cles/large.html Illetve egy újabb komédia The Rock-tól. Ez utóbbi nekem bejön http://www.apple.com/trailers/disney/thegameplan/trailer/ Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Hát egy Nickelodeon filmtől mit kell várni? Mostanában megszaporodtak a Jumanji-Narnia féle filmek.Uram atyám, mit vétettünk? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Sleuth remake trailer: http://pdl.stream.aol.com/aol/us/moviefone...r_01_700_dl.mov Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. (szerkesztve) Fanboys (nyersvágás) Nagyon jó kis film, szigorúan SW-rajongóknak. Road-movie létére még nem volt sordó lendületű, de az lesz. A poénok egy részét értettem, egy részét nem, de másodszorra biztos jobban átjött volna. A cameók remekek, az össz hangulata pedig leginkább egy kisebb klubrendezvényre emlékeztet. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Carrie Fisher jelenete volt a legjobb, amikor a beteg srác közli vele, hogy "You're my only hope". Volt rengeteg telibe talált jelenet, néhány kevéssé eltalált, és sok-sok-sok SW-utalás. Aki nem látta a SWt, annak 2/10 szerintem, aki látta, annak 5/10, aki rajongó, annak 9/10. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Kíváncsi leszek a magyar fordításra... Legdrágább az életed? Donát Ez tényleg tipp volt a DH4 címére vagy tudtad? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.