Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Greg: ?Szeretnék még egyet csinálni, de azt az űrben szeretném csinálni. A következőnek többnek kell lennie egy hídnál az AvPR után és az Alien előtt, vagy csinálhatunk valamit az Aliens után is.?

:oops:

Hódolat nekik, már az ötletért is, hogy bevállalják. Bár edig még nem volt rendező aki két alien-filmet rendezhetett volna... bár az is igaz, rendező testvérpár sem.

Hozzászólás ideje:
Pedig pont ezért lesz jó.Mármint a brutalitás miatt.

Tőlem akár olyat is csinálhatnának amiben az egész emberiséget kiirtanák az idegenek. :oops:

Hozzászólás ideje:

Én legfőképp valami Aliens féle verziót várnék, mert abban tuti hihetőek lennének a karakterek. Tökös katonák, vérengző alienek és skalpgyűjtő predatorok. Magvas sztori nem kéne, eddig se volt túlbonyolítva semelyik se...szóval fröcsögjön a vér és legyen libabőrös a hátam közepe is.

Hozzászólás ideje:

Remélem széttépi a bent ülőket. :) Aztán meg egy lassított felvételen mutathatnák, hogy egy katona a dzsippen lévő géppuskával lőné mint állat és az Alien testét cafatokra tépnék a golyók amit mutatnának.

Hozzászólás ideje:
Remélem széttépi a bent ülőket. :? Aztán meg egy lassított felvételen mutathatnák, hogy egy katona a dzsippen lévő géppuskával lőné mint állat és az Alien testét cafatokra tépnék a golyók amit mutatnának.

AVP-s lassítások nem lesznek. Ezt már a kezdet kezdetén megigérték, mivel sok-sok rajongó ott tépte le az első hajcsimbókot a fejéről, mikor az arcmászó belassult a levegőben :)

Nekem mondjuk tetszett, de az fix, hogy Alien filmhez baromira nem illik.

Hozzászólás ideje:

Most olvasom hogy az Iron Man teaserben mutatott repcsis üldözés benne sem lesz a filmben. Nem is ehhez a filmhez készült. BAkkker... :D:D

Hozzászólás ideje:
Megjött az Idő Urai digipakk. Remek ez a film, ebben aztán motoszkál az a bizonyos régi feeling. :D

Én moziban láttam anno, de nem tett rám akkora benyomást.Bár ha most látnám lehet hogy tetszene.

"A francia-magyar koprodukcióban készült legendás rajzfilm sokunkra legalább akkora hatással volt, mint a Csillagok háborúja." - Xpress

Mondjuk ez túlzás..

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:
Én moziban láttam anno, de nem tett rám akkora benyomást.Bár ha most látnám lehet hogy tetszene.

"A francia-magyar koprodukcióban készült legendás rajzfilm sokunkra legalább akkora hatással volt, mint a Csillagok háborúja." - Xpress

Mondjuk ez túlzás..

Sokukra akkora hatással volt, 1982 -ben. Rám is hatást gyakorolt, de teljesen másmilyet mint az SW.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk ez túlzás..

Nem túlzás.Tényleg rengeteg embert érdekelt.Volt egyfajta hangulata.

Hozzászólás ideje:

Itt a vége, fuss el véle (Vigyázat! Spoilerveszély!)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Itt a vége, fuss el véle (Vigyázat! Spoilerveszély!)

Én má megint bőgök rajta, nem tudom. Nagyon kész vagyok a végén...

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ő fogja játszani Slumpsluckot a 6. HP filmben! :D

broadbent-sm.jpg

Amit pedig írtam az Iron Mannal kapcsolatban visszavonom, ahogy a hírforrás is tette...

Szerkesztve: - kudarmubat

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.