Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Greg: ?Szeretnék még egyet csinálni, de azt az űrben szeretném csinálni. A következőnek többnek kell lennie egy hídnál az AvPR után és az Alien előtt, vagy csinálhatunk valamit az Aliens után is.? Hódolat nekik, már az ötletért is, hogy bevállalják. Bár edig még nem volt rendező aki két alien-filmet rendezhetett volna... bár az is igaz, rendező testvérpár sem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Pedig pont ezért lesz jó.Mármint a brutalitás miatt. Tőlem akár olyat is csinálhatnának amiben az egész emberiséget kiirtanák az idegenek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Én legfőképp valami Aliens féle verziót várnék, mert abban tuti hihetőek lennének a karakterek. Tökös katonák, vérengző alienek és skalpgyűjtő predatorok. Magvas sztori nem kéne, eddig se volt túlbonyolítva semelyik se...szóval fröcsögjön a vér és legyen libabőrös a hátam közepe is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. (szerkesztve) Szerkesztve: 2007. Szeptember 13. - Oldfighter Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Fura az Alient egy kocsi tetején látni... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Fura az Alient egy kocsi tetején látni... Nekem kicsit rajzolt benyomásúnak tűnik a kép, és tenyleg fura. Bár nem először van jármű tetején Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Remélem széttépi a bent ülőket. Aztán meg egy lassított felvételen mutathatnák, hogy egy katona a dzsippen lévő géppuskával lőné mint állat és az Alien testét cafatokra tépnék a golyók amit mutatnának. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Remélem széttépi a bent ülőket. Aztán meg egy lassított felvételen mutathatnák, hogy egy katona a dzsippen lévő géppuskával lőné mint állat és az Alien testét cafatokra tépnék a golyók amit mutatnának. AVP-s lassítások nem lesznek. Ezt már a kezdet kezdetén megigérték, mivel sok-sok rajongó ott tépte le az első hajcsimbókot a fejéről, mikor az arcmászó belassult a levegőben Nekem mondjuk tetszett, de az fix, hogy Alien filmhez baromira nem illik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. az arcmászó belassult a levegőben Azt én is csíptem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. AUTON ÜLŐ ALIEN Erről a képről most derült ki, hogy nem lesz ilyen a filmben. Nem is vették föl, valszeg csak promó anyag, vagy fan kreálmány (ahogy azt soka sejteni vélték). Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. A RighteousKill minden szempontból jónak tűnik! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. http://www.sg.hu/cikkek/54863/negy_resident_evil_filmreszlet Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Most olvasom hogy az Iron Man teaserben mutatott repcsis üldözés benne sem lesz a filmben. Nem is ehhez a filmhez készült. BAkkker... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. 2006-os top15-11: Mester, hol a következő adag? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Mester, hol a következő adag? Kicsit elvoltam havazva mostanában, de pár nap és jön a következő ötös Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Megjött az Idő Urai digipakk. Remek ez a film, ebben aztán motoszkál az a bizonyos régi feeling. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. (szerkesztve) Megjött az Idő Urai digipakk. Remek ez a film, ebben aztán motoszkál az a bizonyos régi feeling. Én moziban láttam anno, de nem tett rám akkora benyomást.Bár ha most látnám lehet hogy tetszene. "A francia-magyar koprodukcióban készült legendás rajzfilm sokunkra legalább akkora hatással volt, mint a Csillagok háborúja." - Xpress Mondjuk ez túlzás.. Szerkesztve: 2007. Szeptember 15. - Obi1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Én moziban láttam anno, de nem tett rám akkora benyomást.Bár ha most látnám lehet hogy tetszene. "A francia-magyar koprodukcióban készült legendás rajzfilm sokunkra legalább akkora hatással volt, mint a Csillagok háborúja." - Xpress Mondjuk ez túlzás.. Sokukra akkora hatással volt, 1982 -ben. Rám is hatást gyakorolt, de teljesen másmilyet mint az SW. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Én moziban láttam anno, de nem tett rám akkora benyomást.Bár ha most látnám lehet hogy tetszene. "A francia-magyar koprodukcióban készült legendás rajzfilm sokunkra legalább akkora hatással volt, mint a Csillagok háborúja." - Xpress Mondjuk ez túlzás.. Nem túlzás.Tényleg rengeteg embert érdekelt.Volt egyfajta hangulata. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Én szerintem csak képregényben olvastam, de nagyon tetszett. Bár már nem emlékszem, miről szólt... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. (szerkesztve) Itt a vége, fuss el véle (Vigyázat! Spoilerveszély!) Szerkesztve: 2007. Szeptember 16. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Ez kemény spoiler Rog. Aki még nem látta, az vigyázzon, mert itt lövik le a poént! Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. (szerkesztve) Itt a vége, fuss el véle (Vigyázat! Spoilerveszély!) Én má megint bőgök rajta, nem tudom. Nagyon kész vagyok a végén... Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. (szerkesztve) Ő fogja játszani Slumpsluckot a 6. HP filmben! Amit pedig írtam az Iron Mannal kapcsolatban visszavonom, ahogy a hírforrás is tette... Szerkesztve: 2007. Szeptember 18. - kudarmubat Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.