Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Egyébként ez milyen film lesz? 12 perces rövidfilm, amit amint nézem az egyik kedvenc rendezőm Wes Anderson rendezett. Tudomásom szerint a most mozikba kerülő filmjének, a The Darjeeling Limited-nek egy kis előzményfilmje. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Megnéztem a Surfs Up-ot szinkronnal. Aranyos mese volt, Reviczky hangjáról mindig Robert De Niro ugrik be, de itt is jól paszolt a hangja a karakterhez. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hm... úgy tűnik Natalie újabban nem is szerepel olyan filmben amiben nem kell vetkőzni. Mit is lehete erre mondani: nagyon szimaptikus irányba halad a karrierje... csak igy tovább Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Látom Bomarr, hogy teljes mellszéleséggel támogatod a célkitűzéseit Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. There Will Be Blood trailer 2: Figyeljetek oda erre a filmre. Könnyen lehet, hogy mindent ütni fog idén. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Szerintem most Ody odáig lesz ezért a linkért Szóval fater, ezt csak neked, csak tőlem....egészségedre. http://ns4w.org/natalie-portman-bare-ass-in-hotel-chevalier/ Odynak meg persze sokak mások örömére ezt már én is be akartam linkelni, de levették a Youtuberól... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Film készül VIII. Henrik szerelmi életéről... mivel esély van egy kiadós vetkőzésre, igy persze Natalie Portman is bekerült az egyik főszerepbe Itt a plakát: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. (szerkesztve) Ha jól tudom ebben nyakazzák le Natalie karakterét. Szerkesztve: 2007. Október 2. - Rog Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Hova tévedt Eric Bana keze? Rog: Szerintem az a Goya's Ghosts-ban van. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Rog: Szerintem az a Goya's Ghosts-ban van. szerintem ebben is ^^ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. (szerkesztve) Asszem itt olvastam. Szerkesztve: 2007. Október 2. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Új letölthető AVP-R trailer A végén kifejezetten morbidan hat a zene! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Jó hangulatos vége van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Youtubera már anno raktak fel hasonló zenei aláfestéssel trailert Jaja, hangulatos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Néhány hír pár filmről, illetve egy szimpatikus fotó http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/...indiana_jones_/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Új letölthető AVP-R trailerA végén kifejezetten morbidan hat a zene! Na, csak kijött ez a fránya Green Band trailer normális minőségben. A youtube-on anno elég gáz volt a minősége... Eh... most bővíthetem ki a saját trailer remixemet, pedig szegény még egy hetes sincs... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Új letölthető AVP-R trailerA végén kifejezetten morbidan hat a zene! EZ nincs youtube-on, vagy valahol ahol nem kell tölteni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. (szerkesztve) EZ nincs youtube-on, vagy valahol ahol nem kell tölteni? Beírod a youtube keresőbe, és kiderül. Szerintem biztos fenn van most már (régebben a kamerás verziója fenn volt). Amúgy a youtube-on is le kell tölteni Szerkesztve: 2007. Október 3. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Marha jó a zene a végén. Ja és nem is mondtátok, hogy Mácsai Pál is szerepet kapott a filmben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Ja és nem is mondtátok, hogy Mácsai Pál is szerepet kapott a filmben. Hogy mondtuk volna? Mi fel sem ismertük. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Öhöm... szóval ez a Christmas trailer Nekem inkább az jött le a végéből, hogy "na rajongók, most kaptok valamit karácsonyra". Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Remek plakát szerintem Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. De ez a trailer jobb! Sweeney Todd trailer HITS! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Remek plakát szerintem Szerintem is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Roland Emmerich a Holanpután című rettenete után nálam ignorálva van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Két kép a Múmia 3-ból: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. A második képen ki van? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. De ez a trailer jobb!Sweeney Todd trailer HITS! A psycho ollókezű Edward. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.