Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. A második képen ki van? Szerintem az a neje. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Szerintem is az őt játszó Marcsi Bellcsi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. (szerkesztve) Szerintem az a neje. De ez nem Rachel Weisz! Szerkesztve: 2007. Október 4. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. De ez nem Rachel Weisz! Ő kiszállt és Maria Bello ugrott be helyette. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Ő kiszállt és Maria Bello ugrott be helyette. Kár. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Kár. Szerintem is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Jaja, ő játsza a feleségét. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Yeah! http://www.sg.hu/cikkek/55363/folytatodik_a_serenity Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. http://www.sg.hu/cikkek/55373/vin_diesel_lesz_a_terminator Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. http://www.sg.hu/cikkek/55373/vin_diesel_lesz_a_terminator Igaz hogy nem kell a Terminatorhoz valami komoly színészi tudás, de nagyon remélem hogy ez csak egy pletyka. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. (szerkesztve) Végülis már korábban -még a T3 előtt- felmerült a neve, hogy ő lesz a Terminator Színészi tehetség meg tényleg nem kell hozzá Szerkesztve: 2007. Október 6. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Én örülnék neki, ha Vin Diesel lenne a faarcú robot. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Borzalom lenne.Schwarzeneggerrel szoktuk meg.Ő kell.De minek is?Ennek már a jövőben kell játszódnia. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Legyen Stallone a Törnibátor. "Az utolsó akcióhős"ben jól elvan a T2-es reklámkartonon csak napszemi nincs rajta. Hát az kész röhej. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Megnéztem ma a Death Proof-t.Szerintem ez Tarantino legrosszabb fílmje.Nem is csodálom, hogy megbukott.Olyan szinten elhúz jeleneteket, hogy néha majdnem elaludtam.Kurt Russell sem egy nagy szám.A két kocsi ér valamit benne a hörgős V8-asokkal. Remélem a Planet Terror jobb lesz. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. A Planet Terror a vicces zúzós horror. Sztem vicces lett, én fel tudtam rajta nevetni többször is. A Proof nekem sem tetszett, bár mondjuk nekem Tarantinotól egyedül a Ponyvaregény a nagy kedvencem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. A Planet Terror a vicces zúzós horror. Sztem vicces lett, én fel tudtam rajta nevetni többször is. Ezzel egyet értek. Olyan mint a Hullajó. Idétlen, véres zombihent mai kivitelben. Már csak a kivágott tíz percre lennék kiváncsi A Proofot még nem láttam. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Megnéztem ma a Death Proof-t.Szerintem ez Tarantino legrosszabb fílmje.Nem is csodálom, hogy megbukott.Olyan szinten elhúz jeleneteket, hogy néha majdnem elaludtam.Kurt Russell sem egy nagy szám.A két kocsi ér valamit benne a hörgős V8-asokkal.Remélem a Planet Terror jobb lesz. Hát én is valahogy így voltam vele. Voltak benne szép jelenetek, de összeségében nem volt nagy szám. Kurt viszont sztem nagyon nagy volt. Viszont a legvégén azt hittem agyvérzést kapok... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. A Death Proofban ami ér valamit az a végén az autós-üldözés meg a közepén a "gázolás"... egyébként meg röhej, hogy pont egy Tarantino filmben legyenek ennyire unalmasak és idegesitőek a párbeszédek. A Planet Terror viszont 10/10-es film nálam Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. A Death Proofban ami ér valamit az a végén az autós-üldözés meg a közepén a "gázolás"... egyébként meg röhej, hogy pont egy Tarantino filmben legyenek ennyire unalmasak és idegesitőek a párbeszédek. A Planet Terror viszont 10/10-es film nálam Remélem hamar megjelenik itthon dvdn. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Már tudom is mit nézek este. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. (szerkesztve) +volt. Eltekintve a sok undormánytól egész muris de nem hiszem hogy máskor is +nézem. Szerkesztve: 2007. Október 8. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. December elején jön a Transformes DVD! További részletek az extrákról, és a szinkronról itt olvashatók. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. + holnap jön ki a Score album elvileg... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. December elején jön a Transformes DVD! Már elő van jegyezve a húgomnál névnapi ajándéknak Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Egy brutál DTS hangsávot rádobhatak volna Kíváncsi leszek viszont a szinkronra. Jónak igérkezik, legalábbis a nevek olvasatán. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. (szerkesztve) Csak nehogy a transzik hangja Griviszinkronminőségű legyen. Szerkesztve: 2007. Október 9. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Egy brutál DTS hangsávot rádobhatak volna Kíváncsi leszek viszont a szinkronra. Jónak igérkezik, legalábbis a nevek olvasatán. Én is a DTS-t hiányolom, bár a szomszédok már így sem fognak szeretni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Csak nehogy a transzik hangja Griviszinkronminőségű legyen. Áh, bőven elég a Mikrobi is Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.