Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Végülis már korábban -még a T3 előtt- felmerült a neve, hogy ő lesz a Terminator :)

Színészi tehetség meg tényleg nem kell hozzá :)

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:

Legyen Stallone a Törnibátor. "Az utolsó akcióhős"ben jól elvan a T2-es reklámkartonon csak napszemi nincs rajta. Hát az kész röhej. :D

Hozzászólás ideje:

Megnéztem ma a Death Proof-t.Szerintem ez Tarantino legrosszabb fílmje.Nem is csodálom, hogy megbukott.Olyan szinten elhúz jeleneteket, hogy néha majdnem elaludtam.Kurt Russell sem egy nagy szám.A két kocsi ér valamit benne a hörgős V8-asokkal.

Remélem a Planet Terror jobb lesz.

Hozzászólás ideje:

A Planet Terror a vicces zúzós horror. Sztem vicces lett, én fel tudtam rajta nevetni többször is. A Proof nekem sem tetszett, bár mondjuk nekem Tarantinotól egyedül a Ponyvaregény a nagy kedvencem.

Hozzászólás ideje:
A Planet Terror a vicces zúzós horror. Sztem vicces lett, én fel tudtam rajta nevetni többször is.

Ezzel egyet értek. Olyan mint a Hullajó. Idétlen, véres zombihent mai kivitelben. Már csak a kivágott tíz percre lennék kiváncsi :D

A Proofot még nem láttam.

Hozzászólás ideje:
Megnéztem ma a Death Proof-t.Szerintem ez Tarantino legrosszabb fílmje.Nem is csodálom, hogy megbukott.Olyan szinten elhúz jeleneteket, hogy néha majdnem elaludtam.Kurt Russell sem egy nagy szám.A két kocsi ér valamit benne a hörgős V8-asokkal.

Remélem a Planet Terror jobb lesz.

Hát én is valahogy így voltam vele. Voltak benne szép jelenetek, de összeségében nem volt nagy szám. Kurt viszont sztem nagyon nagy volt. Viszont a legvégén azt hittem agyvérzést kapok... :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Death Proofban ami ér valamit az a végén az autós-üldözés meg a közepén a "gázolás"... egyébként meg röhej, hogy pont egy Tarantino filmben legyenek ennyire unalmasak és idegesitőek a párbeszédek. A Planet Terror viszont 10/10-es film nálam :D

Hozzászólás ideje:
A Death Proofban ami ér valamit az a végén az autós-üldözés meg a közepén a "gázolás"... egyébként meg röhej, hogy pont egy Tarantino filmben legyenek ennyire unalmasak és idegesitőek a párbeszédek. A Planet Terror viszont 10/10-es film nálam :D

Remélem hamar megjelenik itthon dvdn. :D

Hozzászólás ideje:

+volt. Eltekintve a sok undormánytól egész muris de nem hiszem hogy máskor is +nézem.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Csak nehogy a transzik hangja Griviszinkronminőségű legyen. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Egy brutál DTS hangsávot rádobhatak volna :D

Kíváncsi leszek viszont a szinkronra. Jónak igérkezik, legalábbis a nevek olvasatán.

Én is a DTS-t hiányolom, bár a szomszédok már így sem fognak szeretni :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.