Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Én is a DTS-t hiányolom, bár a szomszédok már így sem fognak szeretni Ezek a szomszédok már csak ilyenek. Fingjuk sincs a minőségi cuccok iránt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. (szerkesztve) Áh, bőven elég a Mikrobi is Akkor minden transzinak adhatta volna ugyanaz a fazon a hangját: Mik Róbert. Szerkesztve: 2007. Október 9. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Ezek a szomszédok már csak ilyenek. Fingjuk sincs a minőségi cuccok iránt Hát engem is idegesítene egy ilyen helyzet. Attól meg kifejezetten idegbajt kapnék, ha a szobám falának a túloldalán SW-nézés történne.... bár akkor ALIGHANEM inkább átkéredzkednék mozizni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Na itt van a Macskafogó 2 elözetes!!! Az animációt kicsit szokni kell, de magyar viszonyokhoz képest teljesen okés, szal egyenlőre kellemes meglepetésnek igérkezik. Az, hogy megint van Star Warsos poén külön jó Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. -Hol vannak a birodalmi rohamosztagosok? -Alázatosan jelentem egy másik filmben uram. Ez nagyon kész van! Szuper a grafika is amúgy. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. - Hol vannak a birodalmi rohamosztagosok?! - Mr. Tejfelben uram de csak a hátsó kijáraton tudnak kijönni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. "Vág az esze mint a borotva, csak sajnos hülye." Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Ez eddig tetszik! Reméljük a legjobbakat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Ez eddig sokkal-sokkal bíztatóbb, mint a Kis Vuk... remélem tényleg jó lesz. "Vág az esze, mint a borotva, csak sajnos hülye." Ez kész volt, kifeküdtem Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. "Vág az esze mint a borotva, csak sajnos hülye." Azon röhögök én is 5 perce. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Már hatszor megnéztem és mind a hatszor fapofával. Vhogy nem akar bejönni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. De ez a trailer jobb!Sweeney Todd trailer HITS! Várom már ezt a filmet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Várom már ezt a filmet Jujj de süt róla Burton sötét hangulata. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Jujj de süt róla Burton sötét hangulata. Egyik kedvenc rendezőm. Annyira elvont filmeket tud csinálni - nem feltétlenül sötétet, gondoljunk csak a Charlie és a csokigyárra. Az egyik új sorozatnak van hamisítatlan Burton-ös hangulata, a Pushing Daisies-nek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Várom már ezt a filmet Nanááá!!!! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. (szerkesztve) IGEEEEEEN! Asszem Grabovsky simán ütni fogja Wolfot... Szerkesztve: 2007. Október 9. - Darth Krande Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Idehaza lesz egy hónap különbség a bemutatók között, szóval ha ütni nem is de tuti, hogy sokkal több nézőt fog a moziba csalni a Macskafogó mint az AVPR Márcsak a korhatár miatt is Node azért érdekes összehasonlítás lesz akkor az AVPR a Cloverfield-el, márha ez utóbbi világpremier lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Idehaza lesz egy hónap különbség a bemutatók között, szóval ha ütni nem is de tuti, hogy sokkal több nézőt fog a moziba csalni a Macskafogó mint az AVPR Márcsak a korhatár miatt is Node azért érdekes összehasonlítás lesz akkor az AVPR a Cloverfield-el, márha ez utóbbi világpremier lesz. Lol... AVPR-t összehasonlítani a Macskafogóval... no comment Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Lol... AVPR-t összehasonlítani a Macskafogóval... no comment Én csak a nézőszámot hoztam fel Krandenak Stilusban azért már durva lenne Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Szerintem még nézőszámba is durva, éppen a stílusbeli különbség miatt. AVPR-re max a fanok meg a horrorrajongók mennek el. Macskafogó 2-re pedig kicsik és nagyok egyaránt mehetnek. Egyértelmű, hogy a Macskafogó 2 jobban fog tarolni, kivétel ha bűn rossz lesz, az AVPR meg bűnjó. De szvsz éppen fordítva lesz... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Szerintem még nézőszámba is durva, éppen a stílusbeli különbség miatt. AVPR-re max a fanok meg a horrorrajongók mennek el. Macskafogó 2-re pedig kicsik és nagyok egyaránt mehetnek. Egyértelmű, hogy a Macskafogó 2 jobban fog tarolni, kivétel ha bűn rossz lesz, az AVPR meg bűnjó. De szvsz éppen fordítva lesz... Szavaidból csalódást érzek, pedig nem kéne. A maga nemében ugyanis mindkét sztori nagyszerü. Szerintem mindenki meg fogja találni a maga számításait Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Macskafogó 2-ről ITT egy cikk, ami nem túl informativ, de ilyen szép képek vannak hozzá a filmből: Ez az egér-tábornok rulez Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. http://www.jumperthemovie.com/ Nemrossz-nemrossz(bár túl érdekesnek se mondható), Hayden első nagyobb szerepe a Star Wars óta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Szavaidból csalódást érzek, pedig nem kéne. A maga nemében ugyanis mindkét sztori nagyszerü. Szerintem mindenki meg fogja találni a maga számításait Nincs benne csalódás, mert ahhoz, hogy csalódjak, látnom kéne a filme(ke)t AVPR esetében jogos félsz van bennem (az AVP után egy újabb jelenes sztorit nehézkesen vesz be a gyomrom, pláne, hogy ezt lendületből egy városba dobták), a Macskafogó 2 esetében meg optimista vagyok Jó ez a Saddam-Mouseszeim Ez a fekete-fehér moszat amúgy mi akar lenni? Mert tud beszélni, meg Herrierbe bepattanni, de amúgy micsoda? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. http://www.jumperthemovie.com/ Nemrossz-nemrossz(bár túl érdekesnek se mondható), Hayden első nagyobb szerepe a Star Wars óta. Pöpec kis trailer...na és épp itt az ideje, hogy Mace Windu visszaadja azt a kis fiaskót Sztoriról lehet valamit tudni, vagy jobb ha utánanézek? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Sztoriról lehet valamit tudni, vagy jobb ha utánanézek? Sajnos épp ezaz, nincs különösebb sztorija.Van ez a Hayden-gyerek aki tudja teleportálni magát oda ahova akarja, és egyszer összefut egy másik palival akinek szintén van ilyen képessége. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Nincs benne csalódás, mert ahhoz, hogy csalódjak, látnom kéne a filme(ke)t AVPR esetében jogos félsz van bennem (az AVP után egy újabb jelenes sztorit nehézkesen vesz be a gyomrom, pláne, hogy ezt lendületből egy városba dobták), a Macskafogó 2 esetében meg optimista vagyok Jó ez a Saddam-Mouseszeim Ez a fekete-fehér moszat amúgy mi akar lenni? Mert tud beszélni, meg Herrierbe bepattanni, de amúgy micsoda? Az AVP nél nálam is a jelen az ami szálkát hagyot a szemembe, elvégre a jövőben mennyire tartottak attól, hogy nehogy a Földre jussanak az idegenek. Legalábbis Repley és társai részéről. Az a szürke maszat szerintem egy borz Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Az akciók elég jónak tünnek ebben a Hayden filmben... Mace Windu strikes back! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Az akciók elég jónak tünnek ebben a Hayden filmben... Mace Windu strikes back! Nagyon jónak tűnik ez a Jumper. Mintha a NightCrawler saját filmet kapott volna. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Tadam-tam-tadam....tadam-tam-tadam..... http://www.sg.hu/cikkek/55459/terminator_s...e_future_begins Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.