Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Na Ricki fiú ezt védd ki. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Szerintem ki is fogja Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Hát szerintem is +szívja az az elfuserált ninja gyerek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. (szerkesztve) Na még1et: http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=38738 Szerkesztve: 2007. Október 25. - kudarmubat Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Hát remélem hogy ez a ninjusz csúnyán pórul jár a film végén. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Asszem a jövő évre módosítanom kell a fontossági sorrendet, már ami a megnézendő filmeket érinti. Ezt fogom várni a legjobban: http://www.apple.com/trailers/paramount_va...ight/large.html Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Én meg ezt Jól emlékszem hogy nemrég még január 8-ra ígérték? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Asszem a jövő évre módosítanom kell a fontossági sorrendet, már ami a megnézendő filmeket érinti. Ezt fogom várni a legjobban: http://www.apple.com/trailers/paramount_va...ight/large.html Na ez engem is érdekelne.Nem is tudtam, hogy lesz róluk egy film. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Nálam a The Dark Knight van a fontossági sorrend elején, utána jöhet az Indy 4. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Nálam az Aliens vs Predator Requiem, bár lehet, hogy az még idén bemutatásra kerül itthon is. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Nálam a The Dark Knight van a fontossági sorrend elején, utána jöhet az Indy 4. Nálam is a DK van az első helyen. Na meg a 3dCw sori!!! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Én egyelőre csak az AvP:R-et várom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. (szerkesztve) Én a jövő évi filmek közül egyenlőre a Doomsday-t várom a legjobban (az a Neil Marshall rendezi, aki a Descentet is) Szerkesztve: 2007. Október 26. - Bomarr Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Hehh, PredAlien: Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Nálam az Aliens vs Predator Requiem, bár lehet, hogy az még idén bemutatásra kerül itthon is. Én meg nagyon remélem hogy karácsonykor.Mindenhol az van hogy akkor lesz a bemutató.Vagy az csak az amerikai? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. PredAlien: Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. bár lehet, hogy az még idén bemutatásra kerül itthon is. Hát, amióta feltalálták a házimozit Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. Christensen és Alba új thrillerje. Talánmost már Haydent is felkapják kicsit. Awake trailer Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. Christensen és Alba új thrillerje. Talánmost már Haydent is felkapják kicsit.Awake trailer Tetszik ez is! Jessica Alba kinyír.... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. Jessica Alba kinyír.... Nemrég néztem meg a Good Luck Chuckot, és bármennyire gyengus volt /bár nézhető/ Jessica sokkal inkább nézhetővé tette, hogy enyhén fejezzem ki magam. Főleg a bugyis jeleneteken érzékenyültem el. :D Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. Úgy látom, a Kómáról új bőrt nyúznak le... de sebaj, ha jó lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. (szerkesztve) Ez az amcsi hivatalosan, de más országokba is eljut elméletben addigra. Krande: azért ennek a filmnek kijár a mozis megnézés elsőnek. Láthatatlanban is jobbnak igérkezik az AVP-nél. Frankón néz ki ez a predalien. Végre egy újabb príma kis dög a dogalien óta. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ráadásul ez királynő és lesz egy új funkciója! (Ami mondjuk nem nyerte el a tetszésemet, de majd a moziban elválik, hogyan sül el.) Én meg nagyon remélem hogy karácsonykor.Mindenhol az van hogy akkor lesz a bemutató.Vagy az csak az amerikai? Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Frankón néz ki ez a predalien. Végre egy újabb príma kis dög a dogalien óta. Na és a RiplAlien? Hát azon sz*rrá röhögtem magam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Na és a RiplAlien? Hát azon sz*rrá röhögtem magam. Amennyiben arra a randa fehér színű szemekkel megáldott kis hányadékra gondolsz, hát én azon sírni tudtam volna. Először attól, hogy ilyet bemertek tenni egy Alien filmbe, aztán meg a röhögéstől, mert amit az művelt, az arra ingerelt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Amennyiben arra a randa fehér színű szemekkel megáldott kis hányadékra gondolsz, hát én azon sírni tudtam volna. Először attól, hogy ilyet bemertek tenni egy Alien filmbe, aztán meg a röhögéstől, mert amit az művelt, az arra ingerelt. Így van, rá gondolok. Az inkább volt az Alien filmek paródiája, mint félelmetes lény... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Szerintem jó koncepció volt...Nade mi félelmetes van egy műanyag jelmezben ? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. (szerkesztve) Nem tudom...általában egy sci-fi horrort nézve, nem szokott megszakadni az ember a röhögéstől. És nem a jelmez milyensége volt a jókedv tárgya, hanem maga lény....űbergagyi, azon csak nevetni lehetett. Szerkesztve: 2007. Október 28. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 29. Hozzászólás ideje: 2007. Október 29. Nem tudom...általában egy sci-fi horrort nézve, nem szokott megszakadni az ember a röhögéstől. És nem a jelmez milyensége volt a jókedv tárgya, hanem maga lény....űbergagyi, azon csak nevetni lehetett. Pontosan. Az egy szar volt, egy fos, egy hányadék. Az alienek megcsúfolása. Egy alien klón filmben tökéletesen megállta volna a helyét. Ha egy Pitch Blackben, vagy Karnoszaruruszokban, vagy akármilyen Alien által ihletet műben látom, azt mondom: "nagyon frankó, bár lerí róla, hogy az alienek ihlették". Az alien filmben iszonyúan festett. Oldi: az speciel se jelmez, se műanyag nem volt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 29. Hozzászólás ideje: 2007. Október 29. Váhááá ez marhára tetszik. Nekem biztos tetszeni fog. ^^^Jó kis animációs film! jejeje Kung Fu Panda teaser Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Október 29. Hozzászólás ideje: 2007. Október 29. A Bourne-ultimátum Nálam az év filmje! Persze ehhez kell az első két rész is meg hogy szeressük az ügynökös filmeket, de nagyon komoly befejezése az egész történetnek. Gondosan elvarrt szálak, nem szájbarágós és mindenféle sallangtól mentes. Én igencsak nagy '24' néző lettem az elmúlt időben, ahol már tényleg sokféle módon verték át a nézőt és sokszínű ötlettel álltak elő az ügynökös témákban. Ezek után jó néhány mozifilm már csak erőlködésnek hatott számomra, amik csak másolják Jack Bauer kihívásait. Mégis itt van Jason Bourne (mindegyik neves ügynök nevének kezdőbetűi JB?) és képes újat vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy mást nyújtani. Ha a Die hard 4.0 vagy az új James Bond csak fele ennyire lettek volna jók... Régen izgultam így film alatt, talán az ep3 volt utoljára ami (persze hatványozottan) hasonló feszültséget generált nálam. Erősen ajánlott A Bourne-rejtély és A Bourne-csapda megnézése az Ultimátum előtt. 100% Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.