Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Dzséjt, a retekklub leadja szerdán a Halálhágót. Tudtommal neked is a kedvenced. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. http://www.sg.hu/cikkek/65130/az_rtl_klub_...filmekkel_tamad Retek klub leadja idén a Sithek bosszúját meg a Batman Kezdődiket is. Hát ezt majd hiszem ha látom. Az RTL-sek már nagyon sokat kamuztak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Szerintem nem fog. Lásd TDK.A harmadik pókfejnek meg az lett az egyik baja hogy homokagyú és Venommanó sok volt bele.Majd meglátjuk hogy mi lesz. Sok mindentől függ hogy milyen (lesz) egy film. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Köszi Dzséjt. Ezek nagyon jó hírek. Ne nekem köszönd, Jake-nek, én csak bemásoltam Nem tudom, hogy a rajongók örülni fognak-e annak, hogy a film A gépek lázadását folytatja? A rajongók egyedül Marcuson aggodalmaskodnak (nem ok nélkül). Amúgy, még mindig azt hajtogatják, hogy nem teljesen a T3 jövője, de mivel van terhes Kate, T1-es, meg fejletteb Skynet, így nagyon más nem lehet (mivel a T1-est a CRS fejlesztette ki, '97 után, így aligha lehetne az ítélet napja '97-ben, ahogy a T1-2 időutazói szerint szólt a fáma). Egy harmadik idővonal bemesélése meg logikátlan és fölösleges lenne. A T3-at kihagyni a sorból meg baromság lett volna. Dzséjt, a retekklub leadja szerdán a Halálhágót. Tudtommal neked is a kedvenced. Jaja, röhögtem is, mert múltkor letölt... akarom mondani, készítettem egy előzetes biztonsági másolatot róla Háromszor néztem azóta végig. Egyszer magam, egyszer apámmal itthon, meg egyszer apámmal a munkahelyén Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. A harmadik pókfejnek meg az lett az egyik baja hogy homokagyú és Venommanó sok volt bele.Majd meglátjuk hogy mi lesz. Sok mindentől függ hogy milyen (lesz) egy film. A Pókember 3-ban tényleg túl nagy szerepet kapott Homokember és az új Zöld Manó. Venom pedig csak a végén tűnt fel. Mindenestre a 3. a kedvencem. De csak Venom miatt. Ő a kedvenc pókgonoszom. A Vasember 2-nél szerintem Hammer fogja elkészíteni a Vörös Dinamó páncélját. Így hát elejétől fogva össze fognak játszani Tony ellen. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Ne nekem köszönd, Jake-nek, én csak bemásoltam A rajongók egyedül Marcuson aggodalmaskodnak (nem ok nélkül). Amúgy, még mindig azt hajtogatják, hogy nem teljesen a T3 jövője, de mivel van terhes Kate, T1-es, meg fejletteb Skynet, így nagyon más nem lehet (mivel a T1-est a CRS fejlesztette ki, '97 után, így aligha lehetne az ítélet napja '97-ben, ahogy a T1-2 időutazói szerint szólt a fáma). Egy harmadik idővonal bemesélése meg logikátlan és fölösleges lenne. A T3-at kihagyni a sorból meg baromság lett volna. Jaja, röhögtem is, mert múltkor letölt... akarom mondani, készítettem egy előzetes biztonsági másolatot róla Háromszor néztem azóta végig. Egyszer magam, egyszer apámmal itthon, meg egyszer apámmal a munkahelyén Jake-nek is köszönöm. Egyre jobban kíváncsi vagyok a TS-re. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Na ez egy nagyon örömteljes hír a számomra A 4 hobbit úgy néz ki, visszatér a Hobbit című fantasyba! :) http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=11705 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megvan az Inglourious Basterds magyar címe és bemutatási időpontja: Quentin Tarantino új filmjét Becstelen brigantyk (sic!) címmel mutatják be, a tervek szerint augusztus 20-án - azaz annyira menők leszünk, hogy egy nappal az amerikaiak előtt láthatjuk a második világháborús őrületet. Ráadásként itt egy kép a filmből, ami ugyan egyáltalán nem új, de mi még nem mutattuk. A nácik elől Párizsba menekült és ott mozit vezető Shosanna (Mélanie Laurent) és mozigépésze, egyben szeretője, Marcel (Jacky Ido) láthatók rajta, amint megpróbálnak szóra bírni egy gaz nácit. Forrás: origo Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Mindenestre a 3. a kedvencem.Nekem az első jön be a legjobban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Ody mi szeretjük az ilyen filmeket Moon sci-fi thriller Valóban ígéretesen néz ki! Beírom a noteszbe. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. A 4 hobbit úgy néz ki, visszatér a Hobbit című fantasyba! :) Attól még piszkosul félek ettől, nagyon rosszul is elsülhet Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. (szerkesztve) Rozsomák, Kardfogú, Holtbiztos, Gambit. Jó kép. Csak a csajt nem ismerem fel sajnos. Szerkesztve: 2009. Január 20. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Attól még piszkosul félek ettől, nagyon rosszul is elsülhet Főleg azért, mert nem Peter Jackson rendezi. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Csak a csajt nem ismerem fel sajnos. Asszem ő az ezüst róka. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Attól még piszkosul félek ettől, nagyon rosszul is elsülhet Főleg, mert ezek a hobbitok nem szerepelnek a történetben eredetileg... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Főleg azért, mert nem Peter Jackson rendezi. Én egyelőre nem ezért aggódok (azért PJ nem az isten ), hanem hogy a sztoriba nem fog illeni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Főleg, mert ezek a hobbitok nem szerepelnek a történetben eredetileg... Mondjuk nem is a Hobbitban szerepelnének, ha jól vettem ki a szövegből, hanem az összekötő filmben. Csak hát kérdés, hogy abba mit akarnak belerakni, mert azért anyag van hozzá. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Február 12-én irány a mozi! Újra bemutatják itthon a Sötét Lovagot!!! Ti mentek? http://www.sg.hu/cikkek/65133/itthon_is_uj...l_a_sotet_lovag Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Mondjuk nem is a Hobbitban szerepelnének, ha jól vettem ki a szövegből, hanem az összekötő filmben. Csak hát kérdés, hogy abba mit akarnak belerakni, mert azért anyag van hozzá. Azt írják, hogy új fejezeteket adnának a meglévő történethez. Ez csak azért lesz nehéz, mert amikor a Hobbit játszódik, akkor Frodóék még kicsiny korban lehetnek hobbit mércével mérve, ha élnek egyáltalán (pontosan már nem emlékszem, mennyivel korábban játszódik a Hobbit, mint a Gyűrűk Ura). Maximum egy kerettörténetbe lehetne őket betenni, de az meg lehet, hogy erőltetett lenne. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Február 12-én irány a mozi!Újra bemutatják itthon a Sötét Lovagot!!! Ti mentek? http://www.sg.hu/cikkek/65133/itthon_is_uj...l_a_sotet_lovag Most már megvan DVD-n is, így én már itthon fogom megnézni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Február 12-én irány a mozi!Újra bemutatják itthon a Sötét Lovagot!!! Ti mentek? http://www.sg.hu/cikkek/65133/itthon_is_uj...l_a_sotet_lovag Most kéne kapcsolniuk az IMAX mozi üzemeltetőinek. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Február 12-én irány a mozi!Újra bemutatják itthon a Sötét Lovagot!!! Ti mentek? Bár már háromszor láttam moziban, lehet hogy elmegyek negyedszerre is, ha nem szinkronosan adják (bár nem hinném). Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Most kéne kapcsolniuk az IMAX mozi üzemeltetőinek. Hát...max a villanyt kapcsolják le. Megint egy üres előadás, mondván Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Bár már háromszor láttam moziban, lehet hogy elmegyek negyedszerre is, ha nem szinkronosan adják (bár nem hinném). Ez a beszéd Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Roland Emmerich 2012-es hiperszuper katasztrófáját átpakolta a Sony júliusról november közepére. http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=52078 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Bár már háromszor láttam moziban, lehet hogy elmegyek negyedszerre is, ha nem szinkronosan adják (bár nem hinném). Úgy tudom feliratosan adják. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Február 12-én irány a mozi!Újra bemutatják itthon a Sötét Lovagot!!! Ti mentek? http://www.sg.hu/cikkek/65133/itthon_is_uj...l_a_sotet_lovag Én nem. Feliratosan adják. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Azt írják, hogy új fejezeteket adnának a meglévő történethez. Ez csak azért lesz nehéz, mert amikor a Hobbit játszódik, akkor Frodóék még kicsiny korban lehetnek hobbit mércével mérve, ha élnek egyáltalán (pontosan már nem emlékszem, mennyivel korábban játszódik a Hobbit, mint a Gyűrűk Ura). Maximum egy kerettörténetbe lehetne őket betenni, de az meg lehet, hogy erőltetett lenne. Úgy tudom a Hobbitot 2 részben csinálják meg. Lesznek benne olyan részek, melyek A Gyűrűk Ura közvetlen előzményei lesznek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. http://www.sg.hu/cikkek/65139/keszul_a_jericho_film Remek hír, kedveltem a sorozatot. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.