Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Lesznek itt premierek rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Úgy nekem is megvan. Anno leszedtem, szóval nekem is így van meg Bizony! Nekem is nagyon bejön a trailer! Remélem, hogy ha már így bejövős, akkor jó is lesz végül Kinéz megint egy IMAX-os fórumtali? Jöhet Skaccok, nagy a hallgatás Sly "apánk" Expendables mozijával kapcsolatosan. Pedig az is ilyen közösen nézős, férfiállat mozi lesz Kettő ilyet egy évben? Nagyon nem akarjátok a csajokat látni a fórumtalikon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Kettő ilyet egy évben? Nagyon nem akarjátok a csajokat látni a fórumtalikon Nem értem a problémát Nem zárt körű események ezek. Az ízlésetekről meg nem mi tehetünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Sebaj, Ti maradtok le a társaságról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Sebaj, Ti maradtok le a társaságról Egy fenéket. Tele lesz a terem. Csajozni meg ikonok nézése közben nem lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Kettő ilyet egy évben? Nagyon nem akarjátok a csajokat látni a fórumtalikon Úgyis multiplexekben mennek ezek a filmek, így ha minket nem érdekel, megnézhetünk párhuzamosan egy másik filmet. Utána a tali meg lehet közös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Többször csináltam már ilyen párhuzamos mozizást, szóval egész jól tud működni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Kész a Batman 3 forgatókönyve!!!! És lesz új Superman feldolgozás. "Az LA Times meginterjúvolta Christopher Nolant, aki elárulta, hogy fantasztikus története lesz a harmadik Batman filmnek és megerősítette, hogy dolgoznak a Supermanen is. Nolan és David Goyer éppen a Batman 3 sztoriján kotlottak, mikor felmerült, hogy a Supermannel is kezdhetnénk valamit, majd Goyer előadta neki az ötleteit, amitől Nolan teljesen el volt ragadtatva. "Rengetegen dolgoztak a Superman háza táján és különféle módokon álltak hozzá a filmhez, annyi biztos, hogy a mi megközelítésünk teljesen más, mint az eddigiek." -mondta Nolan, majd folytatta "Szeretném, ha Emma (Nolan felesége) és én máris részt vállalhatnánk a filmben". Mi a helyzet a Denevéremberrel? Goyer és Jonathan Nolan befejezte a forgatókönyvet. "Anélkül, hogy részletekbe bocsátkoznék elárulhatom, hogy a harmadik résszel nagy lehetőséget kaptunk arra, hogy be tudjuk fejezni azt, amit elkezdtünk." - mondta Nolan és hozzátette, hogy az első két film fő karakterei vissza fognak térni és azt is hozzátette, hogy Mr. Freeze (akit Arnold Schwarzenegger alakított egy régebbi Batman mozifilmben) biztosan nem lesz jelen a filmben. Attól függetlenül, hogy Nolan a Batmanen és a Superman filmen is dolgozik nem jelenti azt, hogy a két képregényhőst összehozza egy film erejéig. Ahogy Nolan mondta "semmi közük egymáshoz"." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Most mindenképpen Rébusznak kéne lennie. Egyik legjobb ellenség a Joker után, és ha Nolan hozzáteszi a jó kis dark hangulatát, akkor iszonyú ütős lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Valaki nagyon félrefordíthatott valamit, mert még dolgoznak a forgatókönyvön. Sőt, Nolannek még sok köze nincs is hozzá, jelenleg is a testvére írja, és majd utána pillant bele a dologba. Goyer meg a Superman rebootra van rákattanva spec. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Vagy csak valami kósza híresztelésből egész más kerekedett ki. Mindegy, a lényeg, hogy lesz majd Batman 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Szereintem is. A lényeg, hogy a 2012-es céldátum még reális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Annak mindenesetre örülök, hogy Nolan kijelentette, amíg ő Batman, addig nem lesz Robin. Ellenségek terén a későbbiekben örülnék még Joker felbukkanásának, de sajnos nem sok esély van rá az ismert okok miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Annak mindenesetre örülök, hogy Nolan kijelentette, amíg ő Batman, addig nem lesz Robin. Ellenségek terén a későbbiekben örülnék még Joker felbukkanásának, de sajnos nem sok esély van rá az ismert okok miatt. Majd megcsinálják cgi -vel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Majd megcsinálják cgi -vel. Mondjuk kevésbé lenne feltűnő a hasonlóság egy másik színész esetében, ha megkapja a megfelelő sminket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Elkezdtem igen erősen bizakodni skaccok. Ez k*rva állat lesz ilyen fényképezéssel. Előzetes, egyenlőre innen: http://www.predators-movie.com/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Oldie-nak ajánlva: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Köszi, már korábban is láttam, csak sajna sok újat nem mutat. Eme két film után, tuti bele kell majd kötni valakibe, hogy helyreálljon az egyensúly a tesztoszteron háztartásban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Előzetes, egyenlőre innen:http://www.predators-movie.com/ Hogy előzetes, az túlzás, de amúgy marha jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hogy előzetes, az túlzás, de amúgy marha jó.Valami ahhoz hasonló akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Jó lesz ez nagyon. Mármint a predators. Az ExP után meg majd megverekszünk Oldie. de legalább felrobbantjuk a mozit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Nekem egyelőre nem bejövős plusz a kedvemet se hozta meg hozzá érdemlegesen. Azt bírnám ha a zsoldosok közül csak Bródy és Fish figurája maradna meg a film végére. A többi tőlem mind mehetne a lecsóba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Az ExP után meg majd megverekszünk Oldie. de legalább felrobbantjuk a mozit.Mozit?! Az egész Cici Centert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Nagyon bíztatóak az első Predators jelenetek. Idén lehet, hogy többször fogok mozizni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Trója-Rendezői véres mocskos változat Talán ennyi elég is lesz, hogy milyen volt. Azt meg csak utólag teszem hozzá, hogy nekem túl művi az egész. Ha itt-ott nem alázta volna rendesen a Spartacust meg se néztem volna. Ezekkel az arcokkal viszont csak "divatfilm". Kenyérrel tunkolva elmegy. Jó sok lett a vér. Ja és Horner mondjon le. Most már én is észrevettem azt a csúnya lenyúlást amit átrakott az Avatarba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Valami ahhoz hasonló akkor Ezt úgy nevezik, hogy Senak Peak. Mondta is a bácsi a videjóban Az előzetes 18-án jön, vagy miko' (szintén vót a videjóban). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Mármint Sneak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Ezt úgy nevezik, hogy Senak Peak. Mondta is a bácsi a videjóban Az előzetes 18-án jön, vagy miko' (szintén vót a videjóban).Akkor az. Nekem elmegy előzetesnek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Mármint Sneak. Mármint Peek. A peak szó hegycsúcsot jelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.