Hozzászólás ideje: 2012. Január 27.13 éve Egy érdekes cikk. http://esemenyhorizont.uw.hu/2010/letfilo/starwars.html Szerkesztve: 2012. Január 27.13 éve - ati
Hozzászólás ideje: 2012. Február 1.13 éve Szerző Egy kis CINEMA nosztalgiázás. 2000-es októberi szám. Jönnek a pletykák az ep.2-ről. A két oldalas cikk ezzel a rajzzal indít. Ebből nagyjából le is vehető mi volt a véleménye a CINEMA újságíróknak az SW-ről. Viszont megneszelték a még gondolatban sem lévő TCW egyik sztoriját, amit csak ezután fognak bemutatni. A bal alsó sarokban ott van a ketté vágott Darth Maul, aki itt él. Ez akkor még csak vicc volt. Ez pedig a cikk, ami összefoglalja, hogy egyelőre mit tudunk. A második hasáb közepétől érdemes olvasni. Ott van az ep.2 története Kép linkje: http://img252.imageshack.us/img252/8812/swep2.jpg
Hozzászólás ideje: 2012. Február 1.13 éve Te jóisten. Ez egy komoly újság elvileg. Ha ebben ilyen baromságokat leírnak(a film története elképesztő ostobaság), akkor ne csodálkozzunk a bulváron. Komolyan holnap elmegyek újságírónak és megírom egy két év múlva bemutatásra kerülő film történetét.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 2.13 éve Jó ez a CINEMA cikk.. Kár, hogy nem lehet reklamálni, mert már kb. három éve megszűntek. Sok tárgyi tévedésük volt DVD téren is... Más. Ha érdekel bennetek, tudok mutatani cikkeket a nyolcvanas évekből.. Most szkenneltem be őket, ha naponta egyet bemutatok, akkor talán nem lesz túl unalmas egyben az egész.. Jöhet?
Hozzászólás ideje: 2012. Február 2.13 éve Nos, akkor íme: Az első cikk csupán egy ajánló, a poén rajta az Üzenet az Űrből robotja: BEBA 2 A második egy kétoldalas cikk a Jedi visszatérről ( majdnem minden cikk arról fog majd szólni)...
Hozzászólás ideje: 2012. Február 2.13 éve Micsoda nosztalgia faktor van ezekben az "elsárgult" újság cikkekben. Köszi, hogy betetted R2!
Hozzászólás ideje: 2012. Február 2.13 éve Ohh, anno ezeket a képeket ki is vágtam, és a Birodalom visszavágos szöveget pedig bemásoltam az SW albumomba, aková a képek is kerültek. Jöhetnek még ilyenek.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 2.13 éve R2-D2 köszi a scannelt cicceket, igazi kincsek ezek! Szeretettel várjuk a többit!
Hozzászólás ideje: 2012. Február 3.13 éve Második felvonás.... Talán a legérdekesebb lesz az összes közül, nevezetesen hogy anno Lucas hogy is tervezte az egészet. Nem így, ahogy lett.. ) Holnap folytatjuk.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 4.13 éve De furcsa ma már ezt a címet olvasni, pedig valóban így indult. Nagyon jó, hogy Lucas meggondolta magát, és azon az alapon, hogy egy Jedihez nem illik a bosszú fogalma, megváltoztatta.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 5.13 éve Vasárnapi olvasnivaló: "Han megszöktetése közben lezajlik néhány parázs űrcsata.. "
Hozzászólás ideje: 2012. Február 6.13 éve Továbbra is marha jók ezek a cikkek. Jaj istenem az a fénykard, hogy lett oda belerakva?
Hozzászólás ideje: 2012. Február 6.13 éve Álljunk meg egy pillanatra. Jabba palotája csak nem festmény?
Hozzászólás ideje: 2012. Február 6.13 éve Továbbra is marha jók ezek a cikkek. Jaj istenem az a fénykard, hogy lett oda belerakva? A Kisolló™ CS5 sajnos csak erre volt képes.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 6.13 éve Álljunk meg egy pillanatra. Jabba palotája csak nem festmény? Minden EPIV-V-VI -os nagy totál, festmény...
Hozzászólás ideje: 2012. Február 6.13 éve Figyelitek a cikkek stílusát, megfogalmazását? Most akkor olvassatok el egy indexes írást is. Kicsit változott a világ.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 6.13 éve Figyelitek a cikkek stílusát, megfogalmazását? Most akkor olvassatok el egy indexes írást is. Kicsit változott a világ. Kár is összehasonlítani őket.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 6.13 éve Minden EPIV-V-VI -os nagy totál, festmény... Ez meglepő. De nem baj.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 7.13 éve Ez meglepő. De nem baj. Én is ezen lepődtem meg a legjobban a BD extrák között, hogy az mind-mind festmény, és mennyire élethűek, CGI nélkül. Csak ebből nehezebb lesz majd a 3D-é.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 7.13 éve Minden EPIV-V-VI -os nagy totál, festmény... Sok, mindenre CGI-t kiáltó tag meglepődne, ha látná, még ha kevesebb is, de milyen minőségű festmények vannak az I-II-III-ban is Szerkesztve: 2012. Február 7.13 éve - reaper
Hozzászólás ideje: 2012. Február 7.13 éve No, itt az utolsó antik cikk... Nem tudom, ki hogy került kapcsolatba a Baljós árnyakkal, de rengeteg írás van róla a korabel CINEMÁ-ban, illetve VOXban. Ha érdekel bennetek, s ki tudjátok várni, majd valamikor beszkennelem és fölteszem. Persze, csak ha van rá igény. Az antik írások azért jóval nagyobb kincsnek számítanak.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 7.13 éve Köszi a cikkeket! Szerintem az újakat inkább hagyjuk. Cinema az kritikán aluli, a VOX -ban viszont voltak jó cikkek.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.