Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Remek! Mire elkezdik adni a sorozatot, kellőképpen előrébb fognak járni. Nagyon kíváncsi vagyok arra az előzetesre, viszont nem tudom, miről fog szólni. Valahol olvastam, hogy konkrét évadelőzetes, máshol meg hogy egy behind-the-scenes, amolyan werkfilm. Én bármelyiknek örülnék, csak láthassuk az animációt. A visszaszámlálás megkezdődött, hamar itt lesz az az ősz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Az animációra vagyok én is a legkíváncsibb. Remélem Essen -ben mutatnak belőle valamit. Már csak két hónap. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. LeeLee nagyon frappánsan felvázoltad, hogyan is szerepelhetnek a régi arcok a sorozatban Há'l Istennek, hogy az EPVII előtt is érdemes várni újdonságokat, hiszen 2015 nyara még messze van, de már idén ősszel kapunk nyalánkságot, és rá egy évre egy teljes első évadot. Még mindig bizsereg a fénykardom, ha belegondolok Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Elolvasva ezeket a Weisman twitteket, csak annyit mondhatok: "I have a good feeling about this." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Elolvasva ezeket a Weisman twitteket, csak annyit mondhatok: "I have a good feeling about this." A show egyik producere, aki biztos nem fogja azt mondani, hogy ez sz*r lesz. Természetes módon, kelti a hype -ot. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Ody ugyanaz lesz a tematika mint a TCW-nél volt? Évad minden egyes részénél lesznek érdekességek és kulisszatitkok a nyitó posztnál, és évadértékelés , kvíz és stb? Ezekről már nem szeretnék lemaradni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Igen, lesznek. Persze ez függ attól is, milyen tálalásban kapjuk majd az epizódokat. Úgy is eltűnsz, ahogy szoktál. Persze örülnék ha ezúttal nem így lenne. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Nem szeretnék, nem tervezem Válasz
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Jó lenne, ha a TCW szálait komolyabban is látnánk folytatódni ebben a sorozatban. Gondolok itt pl. Talzin mamára vagy a Mortis dologra. Akár arra is kaphatnánk magyarázatot, Leia hogy emlékezhetett az igazi anyjára. Mondjuk egy Qui-gonhoz vagy Shmihez hasonló "szellem" tévszti meg. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Mortisra én is kíváncsi lennék, hogy vajon mi lett a következménye a Család halálának. Ekkorra már lehet némi hatása a Galaxisra. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. (szerkesztve) Filoni most posztolta facebookra. Egy TIE pilóta sisakja közelről. A kép mellé ezt írta: "Something to go with the TIE Fighter I drew..." vagyis "Egy kis csekélység az általam rajzolt TIE vadászhoz." Szerkesztve: 2013. Május 28. - Lok Durd Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Érdekes skicc, és ez alapján nem igazán lesz átmenet. Lehet, hogy sokkal az EPIII után fog játszódni a sorozat? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Vajon számítógépes animáció lesz, mint a TCW, vagy kézzel rajzolt, mint a 2003-as Clone Wars? Válasz
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Szerintem ugyanúgy 3D-s lesz, mint a TCW volt. Nem hiszem hogy a Disney alább tenné a mércét. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Miért a kézzel rajzolt az már alacsonyabb mérce? Én sokkal jobb megnéznék egy gyönyörűen megrajzolt animációt, mint egy 3Dset megint. Nagyon szép volt a TCW, sőt egyre szebb, de már uncsi, lehetne valami más most. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Nekem is 3D -s csak. A sima CW stílustól kíméljenek. Válasz
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Miért a kézzel rajzolt az már alacsonyabb mérce? Én sokkal jobb megnéznék egy gyönyörűen megrajzolt animációt, mint egy 3Dset megint. Nagyon szép volt a TCW, sőt egyre szebb, de már uncsi, lehetne valami más most. Szerintem egy kézzel rajzolt sorozat, legyen az bármilyen minőségi is, messze nem tud olyan jól mutatni, mint egy 3D-s alkotás. A Star Wars tele van olyan elemekkel, amik egyszerűen ordítanak a 3D-ért, 2D-s formában sok látványelem elvész. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Mivel én egyáltalán nem vagyok oda az animációs műfajért, mondanom sem kell, hogy a minél realisztikusabb vonal áll hozzám közelebb. Így ez esetben is egyértelműen a 3D-t preferálom. A CW-t se tudtam élvezni, annyira frusztrált a 2D, bár ez az én egyéni problémám. Meg amúgy is, ha már ilyen magas szintre jutott a TCW, akkor kár lenne veszni hagyni a modelleket, eddigi munkákat. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Szerintem egyértelmű, hogy 3D lesz... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Ha Filoni a sorozathoz készítette azokat a rajzokat (nem pedig csak üzenet gyanánt), akkor az arra enged következtetni hogy 2D lesz, mivel a rajzok is 2D-sek. Elnézést, ha rossz a gondolatmenet, de én így látom. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. A filmekhez is 2D-s concept artokat készítenek, mégis élőszereplősek lesznek. A TCW esetén is a vázlatok 2D-sek voltak. És biztos, hogy CGI lesz a sorozat, mert a hivatalos bejelentésben is ez szerepelt. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. A filmekhez is 2D-s concept artokat készítenek, mégis élőszereplősek lesznek. A TCW esetén is a vázlatok 2D-sek voltak. És biztos, hogy CGI lesz a sorozat, mert a hivatalos bejelentésben is ez szerepelt. Ja, OK Akkor elnézést mert én elég zöldfülü vagyok ebben Válasz
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. És biztos, hogy CGI lesz a sorozat, mert a hivatalos bejelentésben is ez szerepelt. Tudtommal csak annyit írtak hogy "animated", ami lehet 2D is. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. De ez itt már a 220. évtized, a legtöbb dolgot 3D-ben animálják. Bár egyértelműen birodalmi szerkó szerepel a rajzon, nem biztos, hogy ez már a történet elejéhez tartozik, szóval valószínűbb, hogy be lesz mutatva az átmenet. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. (szerkesztve) Tudtommal csak annyit írtak hogy "animated", ami lehet 2D is. Indirekt módon de benne volt, hisz biztos nem egy sima animációs sorozat miatt fizetik Joel Aron-t a TCW CG-főmágusát . Egyébként Filoni is arról beszélt a videóban, hogy a könyvborítón levő konceptart-ot átültetnék CGI-ba. Szerkesztve: 2013. Május 29. - Werebazs Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. (szerkesztve) A Tron sorozatban a karakterek "rajzolt" modellek, csak a háttér 3D. Igényes és bizonyosan lényegesen olcsóbb megoldás is. Könnyen lehet, hogy az új sorozat is a Tron látványvilágára fog épülni. A Tron Uprising egyébként egy igényesen kivitelezett sorozat, szóval nem lenne olyan nagy a visszalépés a TCW-hez képest, de azért fájna. (Megjegyzem a Tron látványvilága tiszta birodalmi feeling.) Az, hogy az LA-t leépítették és mondjuk a törzsgárda megmaradt, arra enged következtetni, hogy vagy részben lesz 3D-s a sorozat, ala Tron...vagy a munka egy részét ki fogják szervezni. A kiszervezésben, a munka bérbeadásában a Disney nagymenő....így születtek a trágya Marvel animációs filmek is, de annak is van esélye, hogy nem lesz full 3D. Szerkesztve: 2013. Május 29. - Zééé Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. A filmekhez is 2D-s concept artokat készítenek, mégis élőszereplősek lesznek. A TCW esetén is a vázlatok 2D-sek voltak. És biztos, hogy CGI lesz a sorozat, mert a hivatalos bejelentésben is ez szerepelt. Mostanra már ez sem igaz. Készítenek 3Ds concepteket. Amúgy meg miért kéne Genndys rajzstílusnak lennie Ody? Az tényleg nem éppen a legigényesebb és részletesebb. Egyedül azért szerettem a Hercegnő és a Béka mesét mert kézzel rajzolt 2Ds mese lett, és csodaszép. Mostanra már ezt is csak gépekkel akarják csinálni, én a régi módszer híve vagyok ami lehet annyi szép, vagy szebb. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Sorozata válogatja, mi áll jobban neki a 2D vagy a 3D. Egy Tom és Jerry például több mint gáz "modernizálva", viszont a Star Wars-nak szerintem is sokkal előnyösebb a 3D-s látványvilág. Itt van két opció a Rebels-hez, a poén kedvéért. http://www.youtube.com/watch?v=mVnMxAZjMsI http://www.youtube.com/watch?v=-tBM2ZfncoU Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Az a baj mindkettőt elnézném akármeddig. Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Én sokáig úgy voltam vele, hogy az ilyen full CGI 3D-s animációk nem jönnek be. Én a hagyományos, 2D, szép rajzolású animéket szerettem előtte, olyanban (ha igényesen van kivitelezve), simán elnézném a Star Warst is. De valamilyen fura módon instant megszerettem a TCW-t az ismert formájában, így ha a Rebels ugyanolyan technikával készül, arra is simán vevő lennék. De messze van még 2014!! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.