Palpi Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Állítólag ez egy Legends-beli kifejezés a sabacc-ban. Néhányan arról spekulálnak, hogy ha Lando feltűnik a sorozatban (márpedig Billy Dee Williams részt vett a sorozat szinkronmunkálataiban), ez az epizód sanszos rá. Érdekes lenne látni azt a bizonyos partit, melyen a Falcon sorsa forog kockán. Ha ezt látnánk a sorozatban annak elmondhatatlanul nagy feelingje lenne, egy olyan kiegészítés amiről sosem gondoltuk volna, hogy láthatjuk, bárcsak tényleg benne lenne. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. December 3. Hozzászólás ideje: 2014. December 3. Úgy megnézném Landot, amint épp hazárdjátékot játszik. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Most miért nincs a diznin új rész már megint??? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Most miért nincs a diznin új rész már megint??? Mert szüneten van a sorozat. Majd Január 5-én jön csak ki az új rész. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Hozzászólás ideje: 2014. December 7. De hát nem a 7. résznek kellett volna még jönnie a szünet előtt? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Én is furcsállom, hogy szünetre egyszerre vonultunk amerikával, pedig evidensnek tűnt, hogy adósak egy résszel. Lehet az a helyzet valódi tilalom van: "ki hol tart lesz@rjuk nincs rebels decemberben! Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Ja, hogy a szinkronos! Na arról fogalmam sincs. (Látszik mennyire érdekel.) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Ja, hogy a szinkronos! Na arról fogalmam sincs. (Látszik mennyire érdekel.) Ja, az. Szerintem homok van a gépezetben. Ez nem egy koncepció része. Egy "to be continued" feliratú rész után nem ledni a folytatást.. Egyébként én írnék egy érdeklődő levelet a disney- channel-nek, de még nem találtam címet.. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Ha lehet hinni a wikis listának, akkor január 4-én lesz a "Gathering Forces", 11-én pedig a "Path of the Jedi". Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Ezt a marhaságot..... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Ha lehet hinni a wikis listának, akkor január 4-én lesz a "Gathering Forces", 11-én pedig a "Path of the Jedi". Már 5.ére jegyzik. A másikat meg pontos dátum nélkül..Már nem a régi az oldal.. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Már 5.ére jegyzik. A másikat meg pontos dátum nélkül..Már nem a régi az oldal.. Erre gondoltam. Ami a lap alján van. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. A csillagokhaboruja.hu szerint: " A legutóbbit november 24-én mutatták be Amerikában, ezt Magyarországon elméletileg december 8-án tűzi majd műsorára a Disney csatorna. " A port. hu, ma 21:25-re jegyzi az epizódot. Remélem leadják, magyarul jobb, mint angolul. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Remélem leadják, magyarul jobb, mint angolul. Na ne. Én láttam magyarul egy-két részt, szerintem az eredeti jobb. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. (szerkesztve) Kösz az infót Revan! Valóban 8. részt ír a port.hu és szombat és vasárnap fele-fele arányban jegyzi a sorozatot két blokkban bővített spark-kal kezdve a 8. részig. Csekkoljuk! Már nem lehet visszalapozni a port-ot, de kiváncsi lennék hányadik részt írt nov 30-ra? már akkor is 8-ast? mert akkor buktuk.. Szerkesztve: 2014. December 8. - csoli1138 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Áhh..f@sz ki van, ezeknek csak az Empire Day van meg! Nem tudom mi lesz a hétvégén, de bennem már semmi remény... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Na ne. Én láttam magyarul egy-két részt, szerintem az eredeti jobb. Angolul néztem az Empire Day folytatását, számomra valami borzalom volt. Áhh..f@sz ki van, ezeknek csak az Empire Day van meg! Nem tudom mi lesz a hétvégén, de bennem már semmi remény... Én is csalódott vagyok, vajon mi a fene történhetett? Úgy néz ki írni kell a magyar Disney-nek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 9. Hozzászólás ideje: 2014. December 9. Semmi e-mailt nem találok a Disney-hez. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 9. Hozzászólás ideje: 2014. December 9. Semmi e-mailt nem találok a Disney-hez. Lentebb én is megjegyeztem már, hogy nemigen van..marad a remény a hétvégében.. Bár utánaszámolva a port.hu infóival, ha magyarul a Saprk-ot 1-es epizódnak tartják, akkor ezen a verzión továbbhaladva az ő "8-asuk" az Empire Day, így már borítékolom is, hogy hétvégén sem lesz Gathering Forces magyarul.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 9. Hozzászólás ideje: 2014. December 9. Angolul néztem az Empire Day folytatását, számomra valami borzalom volt. Akkor várjál a magyarra. Az való neked. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. December 9. Hozzászólás ideje: 2014. December 9. (szerkesztve) Amellett, hogy én is a magyart preferálom jobban, a Gathering Forces-t a netre való kikerülésének napján megnéztem már, és azóta még 2x De természetesen továbbra is nagyon várom az anyanyelvemen is. Szerkesztve: 2014. December 9. - Darth Riddick Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 10. Hozzászólás ideje: 2014. December 10. (szerkesztve) Akkor várjál a magyarra. Az való neked. Neked meg feltételezem az angol verzió a kedvenced. Más szempontból nézve. A kisgyerekek nem tudnak angolul, ezért sajnálom őket. Elég bosszantó lehet az egy gyermek számára, hogy van egy sorozat amit nagyon szeret, van egy folytatásos rész és a csatorna nem hajlandó leadni a 2. rész magyar verzióját. Ez elég gáz. Szerkesztve: 2014. December 10. - Darth Revan9 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. December 10. Hozzászólás ideje: 2014. December 10. (szerkesztve) A kisgyerekek nem hiszem, hogy annyira követik az eseményeket, hogy tudnák, hogy az angol verzió előrébb tart Szerintem nem is érdekli őket, hogy van, legalábbis ha magamból indulok ki a Tartakowsky féle Clone Wars esetében, meg sem fordult anno a fejemben, hogy angol verzió van, vagy hogy hol tart az. Szerkesztve: 2014. December 10. - Darth Cupsy Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 10. Hozzászólás ideje: 2014. December 10. Ezen kár véleményt ütköztetni. Nagyon jó eredetiben is, de van igény a magyarra is, csak a forgalmazás igénytelen.. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. December 10. Hozzászólás ideje: 2014. December 10. Akkor várjál a magyarra. Az való neked. Ó, mily jó érzés, amikor más fogalmazza meg gondolataim. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 10. Hozzászólás ideje: 2014. December 10. Neked meg feltételezem az angol verzió a kedvenced. Így van. Bár szerintem a magyar se rossz, mérföldekkel jobb mint pl. a TCW szinkronja. Én azonban alapvetően eredeti nyelven szeretem az SW -t. Ó, mily jó érzés, amikor más fogalmazza meg gondolataim. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Hozzászólás ideje: 2014. December 11. A kisgyerekek nem hiszem, hogy annyira követik az eseményeket, hogy tudnák, hogy az angol verzió előrébb tart Szerintem nem is érdekli őket, hogy van, legalábbis ha magamból indulok ki a Tartakowsky féle Clone Wars esetében, meg sem fordult anno a fejemben, hogy angol verzió van, vagy hogy hol tart az. Valószínű, hogy nem követik, csak biztos bosszantja őket, hogy az adott sztori nem ért véget, hozzászoktak, hogy vasárnap délelőttönként megy a sorozat és nem láthatják a folytatást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Hozzászólás ideje: 2014. December 11. (szerkesztve) A Rebels második évadjának premierje a 2015. április 16-19 között megrendezésre kerülő, SW Celebration -on lesz, Anaheim -ben. Előtte levetítik az első évad záró duplát. Igen, egy dupla résszel fog véget érni a season one. "Fans will be the first to see the first episode of season two following an encore screening of the series' two-part season one finale," according to the official Celebration website. Szerkesztve: 2014. December 11. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Jól hangzik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.