csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Valakit nem csípni és valakit lemészárolni nem ugyan az. Az hülyeség hogy sok klón chip nélkül is teljesítette volna a 66ost. Ha így lenne akkor miért nem tették meg? Én csak arra céloztam, hogy a hadsereg főparancsnokának parancsát elvileg chip nélkül is végre kellett volna hajtani. És elég engedelmesek voltak. Amúgy kik nem teljesítették a 66-ost jelen tudásunk szerint azok közül akiknek ki is lett adva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Lehet, hogy teljesítették volna a parancsot chip nélkül, de biztos, hogy nem kérdés és utánajárás nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Holnap folytatódok a sorozat! Végre lesz téma ami eltereli a figyelmet az EPVII -ről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. (szerkesztve) Lehet, hogy teljesítették volna a parancsot chip nélkül, de biztos, hogy nem kérdés és utánajárás nélkül. Jó, ezt hagyhatjuk. Immár kánon, hogy volt chip rásegítésül az amúgy is feltétlen engedelmességre. Ennyi. A lényeg hogy szerintem ők immár abszolúte emberek autonóm személyiséggel, egészséges értékrenddel, dacára a származásuknak eredeti rendeltetésüknek és a Klónok háborújának. Jó kis Trió lesz ez az tuti! Amúgy biztos, hogy csak hárman lesznek? Holnap folytatódok a sorozat! Végre lesz téma ami eltereli a figyelmet az EPVII -ről. Magyar idő szerint mikor is lesz? Szerkesztve: 2015. Október 13. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Mikor lesz? Magyar idő szerint csütörtök hajnalban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. (szerkesztve) Mikor lesz? Magyar idő szerint csütörtök hajnalban. Akkor ez csak holnapután lesz téma. De az is itt van már! És mire megrágjuk lehet, hogy már lesz ep7 trailerünk is. Szerkesztve: 2015. Október 13. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. (szerkesztve) Szerkesztve: 2015. Október 13. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Ki ez a sok kocsmabútor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Köszi Fulcrum! Zééé! Ez a kép hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Ez a kép halálos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. (szerkesztve) Nem én csináltam, de tényleg jó! Ide töltik fel a sok Rebels (Star Wars) jóságot. http://boards.4chan.org/co/ A topik naponta változtatja az elérési útvonalát, ezért a keresőmezőbe kell beírni, hogy; rebels vagy amit éppen akartok. Szerkesztve: 2015. Október 13. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Én szívem szerint örülök ennek a résznek. Nem vesznek feledésbe a klónok.Kiderülhet az is,hogy mi történt a többi klónnal és,hogy greegor a commandos,hogy úszta meg a robbanást.Rex a kedvenc karakterem volt Remélem több ilyen szereplő tér vissza és sok minden más még Ígéretes résznek nézünk elébe. Felirat lesz hozzá? a Szinkronos verziót meg ne szidjátok. Meg kell szokni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Most már csaknem az epizód felét kiadták ilyen klippekben, nem lesz ez sok a jóból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Én remélem megvan még Gregor páncélja! Imádom az RC-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Én remélem megvan még Gregor páncélja! Imádom az RC-t! Állítólag tervezik a Republic Commando 2. Ja fura lenne felvenné a maszkját és bekapcsolna az élet meg pajzs funkció Faxa lenne Annyi Klippet nem adtak ki,hogy mindent eláruljanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Állítólag tervezik a Republic Commando 2. Ja fura lenne felvenné a maszkját és bekapcsolna az élet meg pajzs funkció Faxa lenne Annyi Klippet nem adtak ki,hogy mindent eláruljanak. Ha tervezik is max reboot szerintem, mert ha folytatás akkor az első is kánon így megint jön a probléma, hogy ha azt nem törölték akkor a többi game-t miért, nem lenne igazságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Rebels-t az egyértelmű végig viszi és szerintem a következő sorozat is övé lesz. Lesz következő sorozat? Milyen sorozat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Lesz következő sorozat? Milyen sorozat? Rebesgették, hogy idővel az új éra is kap egy sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Rebesgették, hogy idővel az új éra is kap egy sorozatot. Vagyis ami a 7.8.9 rész között játszódna? Vagy mire érted az új sorozatot a rebels után? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Vagyis ami a 7.8.9 rész között játszódna? Vagy mire érted az új sorozatot a rebels után? Így, van. Az új trilógia idejében. De egyelőre semmi hivatalos. De jól smakkolna nem? PT- TCW OT-Rebels ST- ?sorozat Amikor a Rebels volt még nagy kérdőjel, akkor is sokan azt hitték már, hogy a 7. epizódot fogja felvezetni az új animációs sorozat. De én mindig is reméltem, hogy a 3 és a 4 közt fog játszódni. Csak én kézenfekvőnek éreztem, hogy "Civil Wars" lesz a címe. Persze el akarták kerülni, hogy a Clone Wars-ra ilyen mértékben hajazzon, de az időszak hálisten' bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. El sem hiszem, hogy holnap hajnalban új részt látunk. Kár, hogy én csak este tudom megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. El sem hiszem, hogy holnap hajnalban új részt látunk. Kár, hogy én csak este tudom megnézni. Én rá tudok menni reggel! Szabin vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Így, van. Az új trilógia idejében. De egyelőre semmi hivatalos. De jól smakkolna nem? PT- TCW OT-Rebels ST- ?sorozat Amikor a Rebels volt még nagy kérdőjel, akkor is sokan azt hitték már, hogy a 7. epizódot fogja felvezetni az új animációs sorozat. De én mindig is reméltem, hogy a 3 és a 4 közt fog játszódni. Csak én kézenfekvőnek éreztem, hogy "Civil Wars" lesz a címe. Persze el akarták kerülni, hogy a Clone Wars-ra ilyen mértékben hajazzon, de az időszak hálisten' bejött. Egyetértek veled. Én a Clone Wars után egy ilyen sorozatot vártam mikor a lázadok felemelkedését mutatja be.És elég jó érzés tölt el,hogy össze is jött a megérzésem. Bár örülnék ahogy mondod a új trilógia bővebb betekintésébe egy sorozattal. Főleg Luke története érdekelne na meg az új rend :--))) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Nos aki azt hitte, hogy majd az EPVII miatt leáll a sorozat az tévedett. A németeknél december 18 -án is lesz új rész. Undercover beim Feind (Stealth Strike) Freitag, 04. Dezember, 19.30 Uhr bei Disney XD Die Zukunft der Macht Freitag, 11. Dezember, 19.30 Uhr bei Disney XD Das Geheimnis des Gefangenen X10 Freitag, 18. Dezember, 19.30 Uhr bei Disney XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Nos aki azt hitte, hogy majd az EPVII miatt leáll a sorozat az tévedett. A németeknél december 18 -án is lesz új rész. A németek! Már meg se lepődök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Az amcsiknál is biztos lesz, pár nappal korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Az amcsiknál is biztos lesz, pár nappal korábban. Pedig mi a német relase-ektől sem esünk pánikba! Tcw 6.évad eleje megvan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. (szerkesztve) Hát én inkább fénykardomba dőlnék, minthogy németül nézzem Szerkesztve: 2015. Október 14. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Interjú Filonival egy kis klipp/interjú összeállítással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.