Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na hát ez a videócím és preview nem fukarkodik a lényeg ellövését illetően. :D Vagy félreértek valamit?

Szerk.: Ja, most már az is spoiler-ben van, nem szóltam. :peace:

Szerkesztve: - pb69

Hozzászólás ideje:

Na hát ez a videócím és preview nem fukarkodik a lényeg ellövését illetően. :D Vagy félreértek valamit?

Szerk.: Ja, most már az is spoiler-ben van, nem szóltam. :peace:

Ja, csak szét lett szerkesztve. Ha 66an szerkesztjük egyszerre a hsz-m az úgy nem biznisz, de most már be van ágyazva és spoilerben van szóval minden OK :D

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Szerintem túl kicsik az ismert Hammerhead-osztályú cirkálókhoz képest. Talán valami kisebb változat, vagy sima szállítók, ahogy Ezra mondja.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

A következő utáni rész címe "The Protector of Concord Dawn" ("Concord Dawn védelmezője") lesz.

Illetve újabb négy epizódcím a második évad második feléből:

14 - Legacy of Lasan ("Lasan öröksége")

15 - The Call ("A hívás")

16 - Homecoming ("Hazatérés")

17 - The Honorable Ones ("A tiszteletre méltók")

Hozzászólás ideje:

Biztató epizódcímek. Ep.7 ide vagy oda, én azért nagyon várom már a Rebels folytatását. :)

Hozzászólás ideje:

Címek alapján szerintem

The Protector of Concord Dawn" ("Concord Dawn védelmezője") - Mandalore szál Sabine része.

Legacy of Lasan ("Lasan öröksége") - Zeb része

The Call ("A hívás") - Halle Berry? :D

Homecoming ("Hazatérés") - Hera hazatérése Ryloth-ra

Hozzászólás ideje:

Címek alapján szerintem

The Protector of Concord Dawn" ("Concord Dawn védelmezője") - Mandalore szál Sabine része.

Legacy of Lasan ("Lasan öröksége") - Zeb része

The Call ("A hívás") - Halle Berry? :D

Homecoming ("Hazatérés") - Hera hazatérése Ryloth-ra

Bíztató címek. Régebben volt egy "Secret of Prisoner X10" c. rész és azt hiszem, a topicja is meg volt már. De eltűnt. Hova lett?

Hozzászólás ideje:

Bíztató címek. Régebben volt egy "Secret of Prisoner X10" c. rész és azt hiszem, a topicja is meg volt már. De eltűnt. Hova lett?

Az csak a Legacy munkacíme volt, ha jól emlékszem. Tévesen lett azonosítva külön epizódcímként.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt jól mondja, az csak a félévadzáró álneve volt.

Hozzászólás ideje:

Csak tudnám miért számít szpoilernek annak a hencegnőcinek a kiléte.

Amúgy nagyon csípem a csajt. Instant "legjobb mellékszereplő" kategória győztes. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Ez érdekesen hangzik kíváncsi vagyok, hogy a Vizslás szállal mi lesz. Egyébként, ha jól emlékszem a TCW-ben szereplő Rako Hardeen is a Concord Dawn-ról származott. :)

Hozzászólás ideje:

Csak tudnám miért számít szpoilernek annak a hencegnőcinek a kiléte.

Amúgy nagyon csípem a csajt. Instant "legjobb mellékszereplő" kategória győztes. :D

Mert vannak olyanok, akik nem egy trailerből, vagy spotból, vagy képből, hanem az epizódban akarnak meglepődni dolgokon. ;)

Leia egy nagy visszatérő, s bár szerintem eleddig is evidens volt, hogy fel fog tűnni, a problémák elkerülése végett érdemes a fenségeségesség nevét legalább itt rejtve kezelni.

Hozzászólás ideje:

Örülök a Concord Dawn-nak. Emlékszem egy régi Cinema Cityben, mikor még az ep 2 vágyálom volt, arról cikkeztek, hogy "a Concord Dawn klónháborúja"..

Foagalmam sem volt miről beszélnek, de tetszett a kifejezés.

Hozzászólás ideje:

Dave azt írta a Twitteren, hogy hamarosan (január 20) érkezik egy új trailer az évad 2. feléhez.

Állítólag már a 2. évadban sor kerül az Ahsoka vs. Vader párharcra. :para:

Az Ahsoka/Vader szál mellett számíthatunk Leiára, egy Mandalori szálra, valamint a főbb karakterek háttérsztorijait felfedő részekre.

Hozzászólás ideje:

Ha én a készítőknek lennék, az Ahsoka vs. Darth Vader lenne az évadzáróban és vagy a karakter halálával zárnám, vagy cliffhangerrel - meghalt vagy sem? A 3. évadot meg azzal nyitnám, hogy meghalt.

Hozzászólás ideje:

Ha én a készítőknek lennék, az Ahsoka vs. Darth Vader lenne az évadzáróban és vagy a karakter halálával zárnám, vagy cliffhangerrel - meghalt vagy sem? A 3. évadot meg azzal nyitnám, hogy meghalt.

Szerintem még nem fog meghalni túl korai Ahsoka nagyobb karakter attól hogy vissza hozzák egy pár "cameo"-ra és megölik. És még mindig népszerű a youtube-on feltett harca az inkvizítorokkal 2 különböző feltöltésél is közel 1 millióan látták és az első évad végi jelenetét pedig 1,7 millióan. Egyik Rebels videónak (trailerek leszámítva) sincs ekkora nézettsége én a Disney helyében még bent hagynám minimum még 1 évadig a történetben és a 3. évadban komolyabb szerepet kaphatna aminek az alapja 2. évad végi összecsapás lenne. És egy estleges 3.évad vége fele halála sokkal jobban fel lenne építve a Rebelsben mint ha most az évad végén pik-pak lesöpörnék az asztalról. Mert az már most látni a címek alapján maximum az utolsó pár részben lesz Ahsokának nagyobb szerepe.

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:

Hát azért Ahsoka kicsit többet szerepelt már a Rebelsben pár cameónál. Ugye az azért megvan, hogy a cameo egy pár másodperces, lényegtelen, sok esetben szöveg nélküli szerepet jelent. Azért használjuk már helyesen a fogalmakat. ;)

Hozzászólás ideje:

Dave azt írta a Twitteren, hogy hamarosan (január 20) érkezik egy új trailer az évad 2. feléhez.

Az Ahsoka/Vader szál mellett számíthatunk Leiára, egy Mandalori szálra, valamint a főbb karakterek háttérsztorijait felfedő részekre.

Jól hangzik! A kikerült címek is alátámasztják ezeket.

Hozzászólás ideje:

Hát azért Ahsoka kicsit többet szerepelt már a Rebelsben pár cameónál. Ugye az azért megvan, hogy a cameo egy pár másodperces, lényegtelen, sok esetben szöveg nélküli szerepet jelent. Azért használjuk már helyesen a fogalmakat. ;)

Sarkítva értettem bocs lemaradt az idézőjel de a képernyő töltött ideje nincs több 5 percnél kb 240 perc alatt. Ami nagyon kicsi hogy ......

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:

Ezt idáig is tudtuk a 2. évados poszter miatt. :D

Ne! Ráérnek a 4. évadban ezzel. :) Mondjuk az egész sorozat végződhetne ezzel. :):(

(bár ezt nem tudom minek teszem spoilerbe :D) Az utolsó részben Ahsoka vs Vader. Ahsoka: -Sajnálom mester, de nem megyek vissza. És ezzel beugrana a Sarlacc-ba

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Lesz 4. évad is?Tutira?

99%-ra. Még az amerikai nézettség visszaesés se akadályozná meg mert profit nagy része a merchandising meg a világszintű sugárzásból jön. És a készítők is tovább akarják mert ha nem akkor a 3.évad bejelentésekor azt is bejélnettétek volna hogy ez lesz utolsó de nem tették.

Hozzászólás ideje:

Lesz 4. évad is?Tutira?

Hivatalosan nincs bejelentve. De mint Fulcrum is írta, ha a 3. évad lenne az uccsó, bejelentették volna azt is. (vagyis jobban mondva reméljük, hogy a Rebels nem jut a TCW sorsára)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.