pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. (szerkesztve) Na hát ez a videócím és preview nem fukarkodik a lényeg ellövését illetően. Vagy félreértek valamit? Szerk.: Ja, most már az is spoiler-ben van, nem szóltam. Szerkesztve: 2016. Január 11. - pb69 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. (szerkesztve) Na hát ez a videócím és preview nem fukarkodik a lényeg ellövését illetően. Vagy félreértek valamit? Szerk.: Ja, most már az is spoiler-ben van, nem szóltam. Ja, csak szét lett szerkesztve. Ha 66an szerkesztjük egyszerre a hsz-m az úgy nem biznisz, de most már be van ágyazva és spoilerben van szóval minden OK Szerkesztve: 2016. Január 11. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. http://ww.youtube.com/watch?v=fmPBFBjNHVE Nekem Leia többbek tűnik, mint 15 (Áh, jó, oké, csak simán http, köszi. ) Nagyon tetszik. Telitalálat. A hangváltás logikus és érthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Nagyon kiraaaaly!!!!!!! :-)))))))))))) Eljen a Lazadaaaas! :-)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. A leszálló úrhajók azok Old Republic Hammerhead-class cirkálók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. (szerkesztve) Szerintem túl kicsik az ismert Hammerhead-osztályú cirkálókhoz képest. Talán valami kisebb változat, vagy sima szállítók, ahogy Ezra mondja. Szerkesztve: 2016. Január 12. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. A következő utáni rész címe "The Protector of Concord Dawn" ("Concord Dawn védelmezője") lesz. Illetve újabb négy epizódcím a második évad második feléből: 14 - Legacy of Lasan ("Lasan öröksége") 15 - The Call ("A hívás") 16 - Homecoming ("Hazatérés") 17 - The Honorable Ones ("A tiszteletre méltók") Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Köszi Fulcrum! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Biztató epizódcímek. Ep.7 ide vagy oda, én azért nagyon várom már a Rebels folytatását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Címek alapján szerintem The Protector of Concord Dawn" ("Concord Dawn védelmezője") - Mandalore szál Sabine része. Legacy of Lasan ("Lasan öröksége") - Zeb része The Call ("A hívás") - Halle Berry? Homecoming ("Hazatérés") - Hera hazatérése Ryloth-ra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. TV spot a következő részhez http://www.youtube.com/watch?v=bs2qPRsQxcI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Címek alapján szerintem The Protector of Concord Dawn" ("Concord Dawn védelmezője") - Mandalore szál Sabine része. Legacy of Lasan ("Lasan öröksége") - Zeb része The Call ("A hívás") - Halle Berry? Homecoming ("Hazatérés") - Hera hazatérése Ryloth-ra Bíztató címek. Régebben volt egy "Secret of Prisoner X10" c. rész és azt hiszem, a topicja is meg volt már. De eltűnt. Hova lett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Bíztató címek. Régebben volt egy "Secret of Prisoner X10" c. rész és azt hiszem, a topicja is meg volt már. De eltűnt. Hova lett? Az csak a Legacy munkacíme volt, ha jól emlékszem. Tévesen lett azonosítva külön epizódcímként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Bíztató címek. Régebben volt egy "Secret of Prisoner X10" c. rész és azt hiszem, a topicja is meg volt már. De eltűnt. Hova lett? Dzséjt jól mondja, az csak a félévadzáró álneve volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. TV spot a következő részhez Jó látni, hogy mindenkivel ilyen jól kijön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Köszi, nem tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. (szerkesztve) Csak tudnám miért számít szpoilernek annak a hencegnőcinek a kiléte. Amúgy nagyon csípem a csajt. Instant "legjobb mellékszereplő" kategória győztes. Szerkesztve: 2016. Január 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. The Protector of Concord Dawn" ("Concord Dawn védelmezője") - Mandalore szál Sabine része. Ez érdekesen hangzik kíváncsi vagyok, hogy a Vizslás szállal mi lesz. Egyébként, ha jól emlékszem a TCW-ben szereplő Rako Hardeen is a Concord Dawn-ról származott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Csak tudnám miért számít szpoilernek annak a hencegnőcinek a kiléte. Amúgy nagyon csípem a csajt. Instant "legjobb mellékszereplő" kategória győztes. Mert vannak olyanok, akik nem egy trailerből, vagy spotból, vagy képből, hanem az epizódban akarnak meglepődni dolgokon. Leia egy nagy visszatérő, s bár szerintem eleddig is evidens volt, hogy fel fog tűnni, a problémák elkerülése végett érdemes a fenségeségesség nevét legalább itt rejtve kezelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Örülök a Concord Dawn-nak. Emlékszem egy régi Cinema Cityben, mikor még az ep 2 vágyálom volt, arról cikkeztek, hogy "a Concord Dawn klónháborúja".. Foagalmam sem volt miről beszélnek, de tetszett a kifejezés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Dave azt írta a Twitteren, hogy hamarosan (január 20) érkezik egy új trailer az évad 2. feléhez. Állítólag már a 2. évadban sor kerül az Ahsoka vs. Vader párharcra. Az Ahsoka/Vader szál mellett számíthatunk Leiára, egy Mandalori szálra, valamint a főbb karakterek háttérsztorijait felfedő részekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Ha én a készítőknek lennék, az Ahsoka vs. Darth Vader lenne az évadzáróban és vagy a karakter halálával zárnám, vagy cliffhangerrel - meghalt vagy sem? A 3. évadot meg azzal nyitnám, hogy meghalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. (szerkesztve) Ha én a készítőknek lennék, az Ahsoka vs. Darth Vader lenne az évadzáróban és vagy a karakter halálával zárnám, vagy cliffhangerrel - meghalt vagy sem? A 3. évadot meg azzal nyitnám, hogy meghalt. Szerintem még nem fog meghalni túl korai Ahsoka nagyobb karakter attól hogy vissza hozzák egy pár "cameo"-ra és megölik. És még mindig népszerű a youtube-on feltett harca az inkvizítorokkal 2 különböző feltöltésél is közel 1 millióan látták és az első évad végi jelenetét pedig 1,7 millióan. Egyik Rebels videónak (trailerek leszámítva) sincs ekkora nézettsége én a Disney helyében még bent hagynám minimum még 1 évadig a történetben és a 3. évadban komolyabb szerepet kaphatna aminek az alapja 2. évad végi összecsapás lenne. És egy estleges 3.évad vége fele halála sokkal jobban fel lenne építve a Rebelsben mint ha most az évad végén pik-pak lesöpörnék az asztalról. Mert az már most látni a címek alapján maximum az utolsó pár részben lesz Ahsokának nagyobb szerepe. Szerkesztve: 2016. Január 15. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Hát azért Ahsoka kicsit többet szerepelt már a Rebelsben pár cameónál. Ugye az azért megvan, hogy a cameo egy pár másodperces, lényegtelen, sok esetben szöveg nélküli szerepet jelent. Azért használjuk már helyesen a fogalmakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Dave azt írta a Twitteren, hogy hamarosan (január 20) érkezik egy új trailer az évad 2. feléhez. Állítólag már a 2. évadban sor kerül az Ahsoka vs. Vader párharcra. Az Ahsoka/Vader szál mellett számíthatunk Leiára, egy Mandalori szálra, valamint a főbb karakterek háttérsztorijait felfedő részekre. Jól hangzik! A kikerült címek is alátámasztják ezeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. (szerkesztve) Hát azért Ahsoka kicsit többet szerepelt már a Rebelsben pár cameónál. Ugye az azért megvan, hogy a cameo egy pár másodperces, lényegtelen, sok esetben szöveg nélküli szerepet jelent. Azért használjuk már helyesen a fogalmakat. Sarkítva értettem bocs lemaradt az idézőjel de a képernyő töltött ideje nincs több 5 percnél kb 240 perc alatt. Ami nagyon kicsi hogy ...... Szerkesztve: 2016. Január 15. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. (szerkesztve) Dave azt írta a Twitteren, hogy hamarosan (január 20) érkezik egy új trailer az évad 2. feléhez. Állítólag már a 2. évadban sor kerül az Ahsoka vs. Vader párharcra. Ezt idáig is tudtuk a 2. évados poszter miatt. Ha én a készítőknek lennék, az Ahsoka vs. Darth Vader lenne az évadzáróban és vagy a karakter halálával zárnám, vagy cliffhangerrel - meghalt vagy sem? A 3. évadot meg azzal nyitnám, hogy meghalt. Ne! Ráérnek a 4. évadban ezzel. Mondjuk az egész sorozat végződhetne ezzel. (bár ezt nem tudom minek teszem spoilerbe ) Az utolsó részben Ahsoka vs Vader. Ahsoka: -Sajnálom mester, de nem megyek vissza. És ezzel beugrana a Sarlacc-ba Szerkesztve: 2016. Január 15. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Lesz 4. évad is?Tutira? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Lesz 4. évad is?Tutira? 99%-ra. Még az amerikai nézettség visszaesés se akadályozná meg mert profit nagy része a merchandising meg a világszintű sugárzásból jön. És a készítők is tovább akarják mert ha nem akkor a 3.évad bejelentésekor azt is bejélnettétek volna hogy ez lesz utolsó de nem tették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Lesz 4. évad is?Tutira? Hivatalosan nincs bejelentve. De mint Fulcrum is írta, ha a 3. évad lenne az uccsó, bejelentették volna azt is. (vagyis jobban mondva reméljük, hogy a Rebels nem jut a TCW sorsára) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.