Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Remélem, láthatjuk végre a Dantooine-t. :)

Igen, az jó lenne! Nem tudom a Genndy féle cw-ban a dupla rész Winduval, mintha ott játszódott volna, kánon lététől függetlenül érdekelne, hogy hasonlítana-e rá?

Hozzászólás ideje:

Talán a hangja is a Genevieve O'Reilly?

Sztem ő az.

Remélem, láthatjuk végre a Dantooine-t. :)

Van egy olyan érzésem hogy csak orbitális pályáról fogjuk látni és magát a bázist nem. De ne legyen igazam.

Hozzászólás ideje:

És marad a szombat és vasárnap reggel 6:30-as időpont.

Két rész/hétvége az jó tempó!

Nem tudom ki volt az az agyalágyult, aki hétvégén reggel 6:30-ra tett egy ilyen műsort.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom ki volt az az agyalágyult, aki hétvégén reggel 6:30-ra tett egy ilyen műsort.

Aki legutóbb!..no comment!

Amúgy valóban sértő szinte. Ez kb annyit tesz, hogy a kutya se lássa "élőben". Érthetetlen. Trekker a műsorszerkesztő a magyar Disney Channel-nél? :P

Mindegy, szerintem Al elhozza nekünk a részeket emberi 9-10 közti időpontban. Szeret korán kelni! ;)

Hozzászólás ideje:

A gyerekek korán kelnek. :P Az RTL Klubon is ilyentájt vannak a gyerek műsorok.

De nem csak a gyerekek kelnek korán hanem a felnőttek is ;) Pl: hajnali 3-4 órakor (munka véget) :P

Én meg csak azért is megnézem, mert én megtehetem! :D Amúgy is kb 5-6-kor szoktam kelni tehát így rá érek ;)

Szerkesztve: - TheMilkyWay

Hozzászólás ideje:

A gyerekek korán kelnek. :P Az RTL Klubon is ilyentájt vannak a gyerek műsorok.

Na ez igaz, de csak hétvégén, és hogy nem engedem bekapcsolni a tv-t 6:30kor az hótziher! :)

Hozzászólás ideje:

Ezrán jól áll az a sisak. Még a végén kiderül, hogy a Scarifi csatában is vadászpilóta volt. :lol:

Ne is mondd! egyre kíváncsibb vagyok a sorsát illetően!

Hozzászólás ideje:

Jól tetted! Főleg az utolsó kép miatt. Már kezdtem aggódni, hogy csak töltelék rész lesz!

Hát persze, hogy nem...

Hiszen tudjuk, hogy itt össze fog álni a lázadó sejtek flottává :P Csak, hogy Trawn FőAdmirális közbe szól a saját flottájával ;)

Hozzászólás ideje:

Hát persze, hogy nem...

Hiszen tudjuk, hogy itt össze fog álni a lázadó sejtek flottává :P Csak, hogy Trawn FőAdmirális közbe szól a saját flottájával ;)

Szerintem a nagy összecsapás még nem most lesz, hanem inkább az évadzáróban.

Amúgy ez egy spoileres topic, szóval ha nem az adott napi rész poénját lövöd le, szerintem nyugodtan hanyagolhatod a spoiler tag-et, főleg ha csak spekulációról van szó ;)

Hozzászólás ideje:

És ezek már az átalakított Y-szárnyúak, amik az RO-ban és az ep4-5-6-ban vannak. Tök jó, hogy még erre is figyeltek. Talán még az A-szárnyúak is megkapják jövőbeni formájukat a sorozatban?

Hozzászólás ideje:

Sejtettem. Nagyszerű ez a színésznő erre a szerepre!

Nagyon sajnálom, hogy kivágták a 3-ból a jeleneteit. :(

Hidd el 2020 után a simán kiad a Lucasfilm egy bővített változatot, miután az audiovizuális jogok visszakerülnek hozzá a Fox-tól.

Hozzászólás ideje:

Lesz negyedik évad, nem mintha meglepődnénk rajta. :D Viszont az általuk megosztott link nem müködik, és twitterről is törölték a tweetet.

y5dqmiO.png

Hozzászólás ideje:

Lesz negyedik évad, nem mintha meglepődnénk rajta. :D Viszont az általuk megosztott link nem müködik, és twitterről is törölték a tweetet.

Köszi! Biztos rohadt nagy titok! Mi ezt még nem tudhassuk' ám ilyenkó'! :facepalm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.