csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Remélem, láthatjuk végre a Dantooine-t. Igen, az jó lenne! Nem tudom a Genndy féle cw-ban a dupla rész Winduval, mintha ott játszódott volna, kánon lététől függetlenül érdekelne, hogy hasonlítana-e rá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Talán a hangja is a Genevieve O'Reilly? Sztem ő az. Remélem, láthatjuk végre a Dantooine-t. Van egy olyan érzésem hogy csak orbitális pályáról fogjuk látni és magát a bázist nem. De ne legyen igazam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. És marad a szombat és vasárnap reggel 6:30-as időpont. Két rész/hétvége az jó tempó! Nem tudom ki volt az az agyalágyult, aki hétvégén reggel 6:30-ra tett egy ilyen műsort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Nem tudom ki volt az az agyalágyult, aki hétvégén reggel 6:30-ra tett egy ilyen műsort. Aki legutóbb!..no comment! Amúgy valóban sértő szinte. Ez kb annyit tesz, hogy a kutya se lássa "élőben". Érthetetlen. Trekker a műsorszerkesztő a magyar Disney Channel-nél? Mindegy, szerintem Al elhozza nekünk a részeket emberi 9-10 közti időpontban. Szeret korán kelni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Engem nem zavar az időpont, szinkronosan darálni fogom majd az egész évadot ha meg lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. A gyerekek korán kelnek. Az RTL Klubon is ilyentájt vannak a gyerek műsorok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. (szerkesztve) A gyerekek korán kelnek. Az RTL Klubon is ilyentájt vannak a gyerek műsorok. De nem csak a gyerekek kelnek korán hanem a felnőttek is Pl: hajnali 3-4 órakor (munka véget) Én meg csak azért is megnézem, mert én megtehetem! Amúgy is kb 5-6-kor szoktam kelni tehát így rá érek Szerkesztve: 2017. Március 1. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. A gyerekek korán kelnek. Az RTL Klubon is ilyentájt vannak a gyerek műsorok. Na ez igaz, de csak hétvégén, és hogy nem engedem bekapcsolni a tv-t 6:30kor az hótziher! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Pár új képpel jöttem 3.évad 17.rész "Titkos szállítmány" című rész-ből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Jól tetted! Főleg az utolsó kép miatt. Már kezdtem aggódni, hogy csak töltelék rész lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Ezrán jól áll az a sisak. Még a végén kiderül, hogy a Scarifi csatában is vadászpilóta volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Ezrán jól áll az a sisak. Még a végén kiderül, hogy a Scarifi csatában is vadászpilóta volt. Ne is mondd! egyre kíváncsibb vagyok a sorsát illetően! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Jól tetted! Főleg az utolsó kép miatt. Már kezdtem aggódni, hogy csak töltelék rész lesz! Mon Mothma feltűnése nem lehet töltelék rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Jól tetted! Főleg az utolsó kép miatt. Már kezdtem aggódni, hogy csak töltelék rész lesz! Hát persze, hogy nem... Hiszen tudjuk, hogy itt össze fog álni a lázadó sejtek flottává Csak, hogy Trawn FőAdmirális közbe szól a saját flottájával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Hát persze, hogy nem... Hiszen tudjuk, hogy itt össze fog álni a lázadó sejtek flottává Csak, hogy Trawn FőAdmirális közbe szól a saját flottájával Szerintem a nagy összecsapás még nem most lesz, hanem inkább az évadzáróban. Amúgy ez egy spoileres topic, szóval ha nem az adott napi rész poénját lövöd le, szerintem nyugodtan hanyagolhatod a spoiler tag-et, főleg ha csak spekulációról van szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. És ezek már az átalakított Y-szárnyúak, amik az RO-ban és az ep4-5-6-ban vannak. Tök jó, hogy még erre is figyeltek. Talán még az A-szárnyúak is megkapják jövőbeni formájukat a sorozatban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Az lehet, de a lázadó flotta alapítás az sztem benne lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. És talán egy kicsit érintve lesz az is, hogy merre halad tovább a Kallus-Thrawn ügy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. (szerkesztve) És még kiderül ki Snoke Szerkesztve: 2017. Március 2. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 2. Kész, vita lezárva! Thrawn = Snoke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Talán a hangja is a Genevieve O'Reilly? Közben kiderült, hogy igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Közben kiderült, hogy igen. Sejtettem. Nagyszerű ez a színésznő erre a szerepre! Nagyon sajnálom, hogy kivágták a 3-ból a jeleneteit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Sejtettem. Nagyszerű ez a színésznő erre a szerepre! Nagyon sajnálom, hogy kivágták a 3-ból a jeleneteit. Hidd el 2020 után a simán kiad a Lucasfilm egy bővített változatot, miután az audiovizuális jogok visszakerülnek hozzá a Fox-tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Még pár képpel jöttem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Lesz negyedik évad, nem mintha meglepődnénk rajta. Viszont az általuk megosztott link nem müködik, és twitterről is törölték a tweetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Ebben nem is kételkedtünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Lesz negyedik évad, nem mintha meglepődnénk rajta. Viszont az általuk megosztott link nem müködik, és twitterről is törölték a tweetet. Köszi! Biztos rohadt nagy titok! Mi ezt még nem tudhassuk' ám ilyenkó'! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Várható volt, de attól még: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. (szerkesztve) A hivatalos oldalon olvasható a hír. A negyedik évadról a celebrationon hangzanak el majd az első részletek. Szerkesztve: 2017. Március 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.