Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az új gonosz! Az inkvizítor!

BWZmfhmIIAEIlG_.jpg

Na vajon, ki lesz a hangja? :lol:

Az első képek nem nagyon hoztak lázba, csupa olyasmi, amire számítani lehet, de ez a faszi tényleg telitalálat. És b*szki jól látom, hogy utapau-i?

Igazából egyébként kétlem, hogy Sam Witwer fogja szinkronizálni. Ha a múltkori castingos morzsából indulunk ki, akkor valószínűleg ő lesz Steve Blum karaktere.

Hozzászólás ideje:

Informatív, érdekfeszítő és figyelemfelkeltő tájékoztatást kaptunk. Most nagyon megjött a kedvem a sorozathoz. Eddig a filmet sokkal jobban vártam, de most a morzsák csepegtetése után megváltozott a helyzet. :)

Hozzászólás ideje:

Most, hogy így mondod...igen!!

Épp tegnap néztem meg az Ep3-at, csak azért ugrott be egyböl :lol:

Ja és lecsaptam a képre :P

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Jó kép. :D

Hidalgo elmondta, hogy a sorozat 14 évvel az EPIII után játszódik amikor is a Birodalom a külső gyűrűn terjeszkedik és hódít. Ennek keretében érnek Lothal -ra. A fiatal lakosságot arra kötelezik, hogy álljanak be a seregbe vagy dolgozzanak a Sienar gyáraiban.

Hozzászólás ideje:

Kőkemény! Szerencsére a TCW kulcsemberei is a stábot gazdagítják. Remélem, hogy Vader is aktív szereplője lesz majd a sorozatnak. Jó ez az inkvizitor, örülök, hogy lazán kezelik itt is a kettős szabályt, de azért remélem, hogy Vader legalább olyan aktív szereplője lesz az eseményeknek, mint volt Dooku. A konceptek csudajól festenek, imádom valamennyit. TCW - Rebels....tátom a számat.

Hozzászólás ideje:

Én még most se hiszem el... Egy ilyen gyenge teaser után egy ekkora kellemes meglepetéssel előállni. Plunkett, Aaron...a TCW nagyjai mind a fedélzeten! Nem is lehetne ennél jobb hír! :clap:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Legelőször is, köszönöm szépen a teljes körű informálást, Ody!

Utána, hmm mit is mondjak. Vártam tájékoztatást de semmi brutálisat, nem azért mert mostanság nincs sok hivatalos hír, hanem mert korainak véltem még egy TV-show esetében.

Tévedtem... nagyon ütős kis dolgok jöttek! Először is, a rohamosztagosok nem klónok! Erre vártam (számomra) hivatalos forrásból bármilyen megerősítést 2002 óta, és épp tegnap beszélgettem erről valakivel! Nagy piros pont!! Aztán még új főgonosz is a semmiből, ismét csak nagyon bejövős!

"A klónok fogják kiképezni a rohamosztagosokat." - Ez annnnyira filonis, baromi jó ötlet! Már szinte látom is magam előtt az ilyen jeleneteket!

A 14 év is jó ötlet, és remélem, hogy igaza lesz Zééé-nek, hogy így a tini Leia is visszatérő szereplő lehet. Bár - és ez csak az én megérzésem - kevesebb filmes meghatározó szereplő lesz, mint a TCW-ben.

És végül új trooper, lépegető, stb. nagyon-nagyon klassz dizájn!

Eddig baromi ígéretes, és tetszetős

Hozzászólás ideje:

Eddig sem volt egy szemernyi kételyem sem a sorozattal kapcsolatban, most pedig már maximálisan bízom benne. :D

A klónok fogják kiképezni a rohamosztagosokat.

Ebben nagyon bíztam. Végre pontot tehetnek a sorozás/klón kérdésre.

Lesznek TCW -s szereplők akik feltűnnek a Rebels -ben.

Lesz itt még Ahsoka. :)

Kőkemény! Szerencsére a TCW kulcsemberei is a stábot gazdagítják. [...] Dooku. A konceptek csudajól festenek, imádom valamennyit. TCW - Rebels....tátom a számat.

És mi a helyzet a rohadt, mocskos, büdös, bantha pudu Disney-vel? :P:evil:

Hozzászólás ideje:

Áhh nagyon jó, jó ezeket a híreket olvasni. Remélem azért lesz Vader is! :)

Az új ellenség nem tűnik rossznak. :) Mondjuk szeretném ha lennének benne Jedik, de ne túl sok azért.

Hozzászólás ideje:

Nekem erről tudod mi ugrott be? A War on Two Fronts. :) El is képzeltem Rex -et ahogy öreg matuzsálemként izzasztja az újoncokat. :D

Dettó!! :) Hasonló szellemiségűnek tűnik, mint a TCW és ez nagyon jó hír!

Hozzászólás ideje:

Lesz itt még Ahsoka. :)

Figyeljétek a storyboard-ot a videón, Filoni mögött 1:43-tól! Közvetlenül Filoni mellett jobb oldalt, alulról a második panelen nem egy felnőtt togruta vonásai rajzolódnak ki a rossz kamera fókusz ködében? :D

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

És mi a helyzet a rohadt, mocskos, büdös, bantha pudu Disney-vel? :P:evil:

Sajnos a Disney felé nincs bizodalmam, de örülök neki, hogy a további TCW részeket megkapjuk. Szerintem ezért nem nekik jár a köszönet, ugyanis a Disney eleddig semmit nem tett a TCW-ért, csak beszüntette azt. Örök pecsét, hogy megölték a sorozatot és ezen nincs mit szépíteni. A maradék részek miatt Filoninak és a lelkes maradék csapatának mondok köszönetet. Ami a Rebelst illeti, a látványa nekem nagyon tetszik. Érezni a TCW folytatólagosságát, érezni a hangulatot és ez jó. A konceptek alapján az irány megfelelő, de amíg nem láttam, addig nincs mit ünnepelni. Örülök, hogy a kettős szabályát nem veszik komolyan, de remélem, hogy azért Vader terrorjából és jedivadászatából is kapunk majd valamit. Ha a show a TCW hangulatát fogja követni, üdvözölni fogom a Disneyt...ha elmegy picsogásba, akkor lehúzom. A hozzáállásom marad objektív, véleményem pedig a rendelkezésre álló adatok alapján alakul. Jól néz ki a Rebels, örülök neki.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.