Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. (szerkesztve) A sorozat bele fog vezetni minket az EPIV -be. A panelnak vége. Azt hiszem ez most érdekes és izgalmas volt! Sokat megtudtunk. Szerkesztve: 2013. Október 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Ez a szimplán várósból átcsapott a rohadtul várós kategóriába! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. A klónok fogják kiképezni a rohamosztagosokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. A klónok fogják kiképezni a rohamosztagosokat. Ez nagyon izgalmasan hangzik! Végre látunk egy "after-life" képet a klónokról! Ebből sokat ki lehet szerintem hozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Az új gonosz! Az inkvizítor! Na vajon, ki lesz a hangja? Az első képek nem nagyon hoztak lázba, csupa olyasmi, amire számítani lehet, de ez a faszi tényleg telitalálat. És b*szki jól látom, hogy utapau-i? Igazából egyébként kétlem, hogy Sam Witwer fogja szinkronizálni. Ha a múltkori castingos morzsából indulunk ki, akkor valószínűleg ő lesz Steve Blum karaktere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Informatív, érdekfeszítő és figyelemfelkeltő tájékoztatást kaptunk. Most nagyon megjött a kedvem a sorozathoz. Eddig a filmet sokkal jobban vártam, de most a morzsák csepegtetése után megváltozott a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Ezt skubizzátok! Fantasztikus! Ma megnyert magának a show. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Nekem amúgy nem Ventress, hanem Malak jutott róla először eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Nekem is rá hasonlít. Ment is háttérképként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. És b*szki jól látom, hogy utapau-i? Most, hogy így mondod...igen!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. (szerkesztve) Most, hogy így mondod...igen!! Épp tegnap néztem meg az Ep3-at, csak azért ugrott be egyböl Ja és lecsaptam a képre Szerkesztve: 2013. Október 12. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Jó kép. Hidalgo elmondta, hogy a sorozat 14 évvel az EPIII után játszódik amikor is a Birodalom a külső gyűrűn terjeszkedik és hódít. Ennek keretében érnek Lothal -ra. A fiatal lakosságot arra kötelezik, hogy álljanak be a seregbe vagy dolgozzanak a Sienar gyáraiban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Kőkemény! Szerencsére a TCW kulcsemberei is a stábot gazdagítják. Remélem, hogy Vader is aktív szereplője lesz majd a sorozatnak. Jó ez az inkvizitor, örülök, hogy lazán kezelik itt is a kettős szabályt, de azért remélem, hogy Vader legalább olyan aktív szereplője lesz az eseményeknek, mint volt Dooku. A konceptek csudajól festenek, imádom valamennyit. TCW - Rebels....tátom a számat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. (szerkesztve) Én még most se hiszem el... Egy ilyen gyenge teaser után egy ekkora kellemes meglepetéssel előállni. Plunkett, Aaron...a TCW nagyjai mind a fedélzeten! Nem is lehetne ennél jobb hír! Szerkesztve: 2013. Október 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Legelőször is, köszönöm szépen a teljes körű informálást, Ody! Utána, hmm mit is mondjak. Vártam tájékoztatást de semmi brutálisat, nem azért mert mostanság nincs sok hivatalos hír, hanem mert korainak véltem még egy TV-show esetében. Tévedtem... nagyon ütős kis dolgok jöttek! Először is, a rohamosztagosok nem klónok! Erre vártam (számomra) hivatalos forrásból bármilyen megerősítést 2002 óta, és épp tegnap beszélgettem erről valakivel! Nagy piros pont!! Aztán még új főgonosz is a semmiből, ismét csak nagyon bejövős! "A klónok fogják kiképezni a rohamosztagosokat." - Ez annnnyira filonis, baromi jó ötlet! Már szinte látom is magam előtt az ilyen jeleneteket! A 14 év is jó ötlet, és remélem, hogy igaza lesz Zééé-nek, hogy így a tini Leia is visszatérő szereplő lehet. Bár - és ez csak az én megérzésem - kevesebb filmes meghatározó szereplő lesz, mint a TCW-ben. És végül új trooper, lépegető, stb. nagyon-nagyon klassz dizájn! Eddig baromi ígéretes, és tetszetős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Eddig sem volt egy szemernyi kételyem sem a sorozattal kapcsolatban, most pedig már maximálisan bízom benne. A klónok fogják kiképezni a rohamosztagosokat. Ebben nagyon bíztam. Végre pontot tehetnek a sorozás/klón kérdésre. Lesznek TCW -s szereplők akik feltűnnek a Rebels -ben. Lesz itt még Ahsoka. Kőkemény! Szerencsére a TCW kulcsemberei is a stábot gazdagítják. [...] Dooku. A konceptek csudajól festenek, imádom valamennyit. TCW - Rebels....tátom a számat. És mi a helyzet a rohadt, mocskos, büdös, bantha pudu Disney-vel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. "A klónok fogják kiképezni a rohamosztagosokat." Nekem erről tudod mi ugrott be? A War on Two Fronts. El is képzeltem Rex -et ahogy öreg matuzsálemként izzasztja az újoncokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Áhh nagyon jó, jó ezeket a híreket olvasni. Remélem azért lesz Vader is! Az új ellenség nem tűnik rossznak. Mondjuk szeretném ha lennének benne Jedik, de ne túl sok azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Nekem erről tudod mi ugrott be? A War on Two Fronts. El is képzeltem Rex -et ahogy öreg matuzsálemként izzasztja az újoncokat. Dettó!! Hasonló szellemiségűnek tűnik, mint a TCW és ez nagyon jó hír! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. (szerkesztve) Lesz itt még Ahsoka. Figyeljétek a storyboard-ot a videón, Filoni mögött 1:43-tól! Közvetlenül Filoni mellett jobb oldalt, alulról a második panelen nem egy felnőtt togruta vonásai rajzolódnak ki a rossz kamera fókusz ködében? Szerkesztve: 2013. Október 12. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Az új gonosz! Az inkvizítor! Nagyon félelmetes az ipse. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. És mi a helyzet a rohadt, mocskos, büdös, bantha pudu Disney-vel? Sajnos a Disney felé nincs bizodalmam, de örülök neki, hogy a további TCW részeket megkapjuk. Szerintem ezért nem nekik jár a köszönet, ugyanis a Disney eleddig semmit nem tett a TCW-ért, csak beszüntette azt. Örök pecsét, hogy megölték a sorozatot és ezen nincs mit szépíteni. A maradék részek miatt Filoninak és a lelkes maradék csapatának mondok köszönetet. Ami a Rebelst illeti, a látványa nekem nagyon tetszik. Érezni a TCW folytatólagosságát, érezni a hangulatot és ez jó. A konceptek alapján az irány megfelelő, de amíg nem láttam, addig nincs mit ünnepelni. Örülök, hogy a kettős szabályát nem veszik komolyan, de remélem, hogy azért Vader terrorjából és jedivadászatából is kapunk majd valamit. Ha a show a TCW hangulatát fogja követni, üdvözölni fogom a Disneyt...ha elmegy picsogásba, akkor lehúzom. A hozzáállásom marad objektív, véleményem pedig a rendelkezésre álló adatok alapján alakul. Jól néz ki a Rebels, örülök neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Jedi holokron és talán egy fiatal vuki. A videóban szúrtam ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megeditáltam, megforgattam...tádáááááá: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Nyújtottam, forgattam és máris jobban látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Köszi Zééé! Jók lettek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Legénységi szállás, barak, szoba...akármi: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.