Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tudnátok mondani egy oldalt ahova hamar felkerülnek a részek? Angol sub nem probléma.

Jah és letölteni szeretném, nem online nézni.

Szerkesztve: - Qeiswen

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, TheMilkyWay írta:

Jött még egy Előzetes a kövi egyben útsó részekhez :P

Spoiler elrejtése

Ez is elég sok kérdést felvet, alig bírom kivárni a jövőhetet.

Hozzászólás ideje:

Betekintő az évadzáróba. Még eddig bele se gondoltam igazán, hogy jövőhéten vége a sorozatnak.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Bizony. De megnyugtató a tudat, hogy nem olyan kaszáról van szó, mint a TCW-esetén! De amilyen ügyesek voltak Filoniék, sem az 5. sem a 6. évad nem hagyott maga után különösebb kívánnivalót.

Úgyhogy itt szerintem durván hátradőlhetünk a végjátékra! :) Jó lesz biztos.

Hozzászólás ideje:

Nagyszerű sorozat lett a Rebelsből, én is sajnálom, hogy vége lesz mindjárt.

Remélem, ősszel jön az új SW sorozat, így hamar mondhatjuk: meghalt a király, éljen a király!

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Egyébként most hogy lesznek a részek játékidői? 

3x20 perc, elvileg. Aztán, hogy egyenként adják-e le a három részt, vagy az A Fool's Hope külön lesz, míg a Family Reunion – and Farewell egybevágva, az jó kérdés. De a búcsú így is, úgy is egy órás lesz.

Hozzászólás ideje:

Ennélfogva az ügyük nem is igazán érdekel. Csak a karakterek sorsa. Szerintem ebben a szellemben lesz egy keserédes befejezés, feltehetőleg egy kis reménnyel fűszerezve, vagy egy szép kapoccsal az RO sztorijához.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Fura lenne ha meglépnék azt mint a RO-ban ... Mindenki meghal.  :D

Hisz tudjuk, hogy az kizárt! Ne viccelj! Minimum Hera és Chopper megvan még az RO-ban!

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Werebazs írta:

Ezt most találtam. Még nem láttam, de ha végeztem, lehet írok egy gyors összefoglalót.

Azt megköszönném!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Werebazs írta:

Ezt most találtam. Még nem láttam, de ha végeztem, lehet írok egy gyors összefoglalót.

11 perccel korábban, csoli1138 írta:

Azt megköszönném!

Ezt egy-két órája láttam. :D Filoni csak a szokásos dolgokat mondja el: A Rebels Ezra sorozata, nem lesz scarifi csata, imád animációs sorozatokon dolgozni, stb. Illetve az előző heti epizódokról beszélnek - főleg a WbW -ről, és a Mortisos istenekről is megemlékezik Filoni egy kicsit.

A fickó megkérdezte, hogy nem -e egy élőszereplős sorozaton dolgozik, mire Filoni csak mondta a dolgait. :D (az, hogy őt Sith Lord -nak szokták mondani, hát megértem, amilyen kitérő válaszokat ad, és manipulációt alkalmaz. :P ) Ja és a végén feltesznek neki egy olyan kérdést, hogy ha Pablo és Sam versenyeznének, akkor ki nyerne. Érdekes volt.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Bence1997 írta:

Ezt egy-két órája láttam. :D Filoni csak a szokásos dolgokat mondja el: A Rebels Ezra sorozata, nem lesz scarifi csata, imád animációs sorozatokon dolgozni, stb. Illetve az előző heti epizódokról beszélnek - főleg a WbW -ről, és a Mortisos istenekről is megemlékezik Filoni egy kicsit.

A fickó megkérdezte, hogy nem -e egy élőszereplős sorozaton dolgozik, mire Filoni csak mondta a dolgait. :D (az, hogy őt Sith Lord -nak szokták mondani, hát megértem, amilyen kitérő válaszokat ad, és manipulációt alkalmaz. :P ) Ja és a végén feltesznek neki egy olyan kérdést, hogy ha Pablo és Sam versenyeznének, akkor ki nyerne. Érdekes volt.

Igen, végül tényleg nem mondott semmi különösebben újat.

Hozzászólás ideje:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.