Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Állítólag ez egy Legends-beli kifejezés a sabacc-ban. Néhányan arról spekulálnak, hogy ha Lando feltűnik a sorozatban (márpedig Billy Dee Williams részt vett a sorozat szinkronmunkálataiban), ez az epizód sanszos rá. Érdekes lenne látni azt a bizonyos partit, melyen a Falcon sorsa forog kockán.

Ha ezt látnánk a sorozatban annak elmondhatatlanul nagy feelingje lenne, egy olyan kiegészítés amiről sosem gondoltuk volna, hogy láthatjuk, bárcsak tényleg benne lenne.

Hozzászólás ideje:

Most miért nincs a diznin új rész már megint???

Mert szüneten van a sorozat. Majd Január 5-én jön csak ki az új rész.

Hozzászólás ideje:

Én is furcsállom, hogy szünetre egyszerre vonultunk amerikával, pedig evidensnek tűnt, hogy adósak egy résszel.

Lehet az a helyzet valódi tilalom van: "ki hol tart lesz@rjuk nincs rebels decemberben!

Hozzászólás ideje:

Ja, hogy a szinkronos! Na arról fogalmam sincs. (Látszik mennyire érdekel.)

Ja, az. Szerintem homok van a gépezetben. Ez nem egy koncepció része. Egy "to be continued" feliratú rész után nem ledni a folytatást..

Egyébként én írnék egy érdeklődő levelet a disney- channel-nek, de még nem találtam címet..

Hozzászólás ideje:

Ha lehet hinni a wikis listának, akkor január 4-én lesz a "Gathering Forces", 11-én pedig a "Path of the Jedi".

Már 5.ére jegyzik. A másikat meg pontos dátum nélkül..Már nem a régi az oldal.. ;)

Hozzászólás ideje:

A csillagokhaboruja.hu szerint: " A legutóbbit november 24-én mutatták be Amerikában, ezt Magyarországon elméletileg december 8-án tűzi majd műsorára a Disney csatorna. "

A port. hu, ma 21:25-re jegyzi az epizódot. Remélem leadják, magyarul jobb, mint angolul.

Hozzászólás ideje:

Kösz az infót Revan!

Valóban 8. részt ír a port.hu és szombat és vasárnap fele-fele arányban jegyzi a sorozatot két blokkban bővített spark-kal kezdve a 8. részig. Csekkoljuk! ;)

Már nem lehet visszalapozni a port-ot, de kiváncsi lennék hányadik részt írt nov 30-ra? már akkor is 8-ast? mert akkor buktuk.. :(

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Na ne. :D Én láttam magyarul egy-két részt, szerintem az eredeti jobb.

Angolul néztem az Empire Day folytatását, számomra valami borzalom volt.

Áhh..f@sz ki van, ezeknek csak az Empire Day van meg! :fuckoff:

Nem tudom mi lesz a hétvégén, de bennem már semmi remény...

Én is csalódott vagyok, vajon mi a fene történhetett? Úgy néz ki írni kell a magyar Disney-nek.

Hozzászólás ideje:

Semmi e-mailt nem találok a Disney-hez.

Lentebb én is megjegyeztem már, hogy nemigen van..marad a remény a hétvégében..

Bár utánaszámolva a port.hu infóival, ha magyarul a Saprk-ot 1-es epizódnak tartják,

akkor ezen a verzión továbbhaladva az ő "8-asuk" az Empire Day, így már borítékolom is, hogy hétvégén sem lesz Gathering Forces magyarul.. :cry:

Hozzászólás ideje:

Amellett, hogy én is a magyart preferálom jobban, a Gathering Forces-t a netre való kikerülésének napján megnéztem már, és azóta még 2x :P De természetesen továbbra is nagyon várom az anyanyelvemen is.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Akkor várjál a magyarra. :) Az való neked.

Neked meg feltételezem az angol verzió a kedvenced.

Más szempontból nézve. A kisgyerekek nem tudnak angolul, ezért sajnálom őket. Elég bosszantó lehet az egy gyermek számára, hogy van egy sorozat amit nagyon szeret, van egy folytatásos rész és a csatorna nem hajlandó leadni a 2. rész magyar verzióját. Ez elég gáz.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

A kisgyerekek nem hiszem, hogy annyira követik az eseményeket, hogy tudnák, hogy az angol verzió előrébb tart :) Szerintem nem is érdekli őket, hogy van, legalábbis ha magamból indulok ki a Tartakowsky féle Clone Wars esetében, meg sem fordult anno a fejemben, hogy angol verzió van, vagy hogy hol tart az.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Neked meg feltételezem az angol verzió a kedvenced.

Így van. Bár szerintem a magyar se rossz, mérföldekkel jobb mint pl. a TCW szinkronja. Én azonban alapvetően eredeti nyelven szeretem az SW -t.

Ó, mily jó érzés, amikor más fogalmazza meg gondolataim. :D

:D

Hozzászólás ideje:

A kisgyerekek nem hiszem, hogy annyira követik az eseményeket, hogy tudnák, hogy az angol verzió előrébb tart :) Szerintem nem is érdekli őket, hogy van, legalábbis ha magamból indulok ki a Tartakowsky féle Clone Wars esetében, meg sem fordult anno a fejemben, hogy angol verzió van, vagy hogy hol tart az.

Valószínű, hogy nem követik, csak biztos bosszantja őket, hogy az adott sztori nem ért véget, hozzászoktak, hogy vasárnap délelőttönként megy a sorozat és nem láthatják a folytatást.

Hozzászólás ideje:

A Rebels második évadjának premierje a 2015. április 16-19 között megrendezésre kerülő, SW Celebration -on lesz, Anaheim -ben. Előtte levetítik az első évad záró duplát. Igen, egy dupla résszel fog véget érni a season one. :)

"Fans will be the first to see the first episode of season two following an encore screening of the series' two-part season one finale," according to the official Celebration website.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.