Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Csoli! A guide képe bal szélén vékony fehér csík látható. :) Nem lehetne esetleg kivenni valahogy belőle?

Gondőltam besegítek. :)

swrebelsguide11.jpg

Hozzászólás ideje:

Tegnap este kivégeztem az általam elérhető összes rebels-t. 11 részt néztem végig. Olyan felemás érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban. A TCW rajongója vagyok, így talán könnyebben el tudom fogadni ezt a képi világot.

Viszont az egész roppant fura. Egy Han Solo jedi, akit két karakterből gyúrtak össze. Persze, újdonság erejével hat, de nehezen szoktam meg. Mintha ő is keresné az útját, csakúgy, mint a padawanja.

A főszereplő Ezra, a padawan, aki olyan, mint Kanan, csak fiatalabb kiadásban.

Hera kedvencem, ő olyan erényeket csillogtat, mint Obi-Wan: megfontolt, bölcs és leleményes.

Sabine a másik kedvencem, űrcowboy. :)

Zeb pedig Chewbaca viccesebb megfelelője.

Remélem a kéböbbiekben lesznek igazán súlyos történetek is.

Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből a sorozatból kisülni, akár egy ütős sikersorozat is lehet belőle, mint a TCW-ből. Mindenesetre a várakozásaim felülmúlja.

Hozzászólás ideje:

Tegnap este kivégeztem az általam elérhető összes rebels-t. 11 részt néztem végig. Olyan felemás érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban. A TCW rajongója vagyok, így talán könnyebben el tudom fogadni ezt a képi világot.

Viszont az egész roppant fura. Egy Han Solo jedi, akit két karakterből gyúrtak össze. Persze, újdonság erejével hat, de nehezen szoktam meg. Mintha ő is keresné az útját, csakúgy, mint a padawanja.

A főszereplő Ezra, a padawan, aki olyan, mint Kanan, csak fiatalabb kiadásban.

Hera kedvencem, ő olyan erényeket csillogtat, mint Obi-Wan: megfontolt, bölcs és leleményes.

Sabine a másik kedvencem, űrcowboy. :)

Zeb pedig Chewbaca viccesebb megfelelője.

Remélem a kéböbbiekben lesznek igazán súlyos történetek is.

Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből a sorozatból kisülni, akár egy ütős sikersorozat is lehet belőle, mint a TCW-ből. Mindenesetre a várakozásaim felülmúlja.

Ja, azt még elfelejtettem, hogy a régi szereplők is tiszteletüket teszik a sorozatban, az jó ötlet. :) Lando hozta a hamiskártyás karakterét. Kb ilyennek képzeltem el anno.

Az új szereplők közül meg a legjobb az inkvizitor. De ki ez a pacák?

Hozzászólás ideje:

Mintha ő is keresné az útját, csakúgy, mint a padawanja.

Jól látod, mivel Kanan sem tudta befejezni a Jedi tanulmányait így neki is ki kell magában talánlni, hogy akkor most merre? :)

Az új szereplők közül meg a legjobb az inkvizitor. De ki ez a pacák?

Az Inkvizítor(ok) a megmaradt Jedik felkutatására és megsemmisítésére hivatott(ak).

OFF: Ha valami a hozzászólás elküldése után eszedbe jut amit be szeretnél írni akkor tudod szerkeszteni is a hozzászólást és akkor nem kell idézned magad :)

Hozzászólás ideje:

OFF: Ha valami a hozzászólás elküldése után eszedbe jut amit be szeretnél írni akkor tudod szerkeszteni is a hozzászólást és akkor nem kell idézned magad :)

Azt akartam, csak félre nyomtam.:D

Mire észrevettem, már késő volt. :)

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, mit szerettek a csillogásban, de szerintem undorító. Jó ötletnek tartom, de nagyon eltúlozták. A legjobban Ezra hajától ráz ki a hideg, az miért csillog? :hmm:

Nekem úgy összességében abszolút nem tetszik a kép. Ezért sem véleményeztem. A fénykardok vibrálnak, minta klaszikus trilógiában, sokkal vékonyabbak a pengék, az Inkvi kardjának is fura hangja van. Az sem nagyon tetszik. A lézerpuskák közepe nem fehér, hanem az egész piros, holott az Ep. I-II-III-ban és a TCW-ben is a fegyverlövedékek közepe fehér, majd körülötte, mint a fénykardok, ott piros/kék stb. Ez abszolút nem tetszik... Na nem baj. :D Ízlések és pofonok. :)

Egyébként az Inkvi milyen faj? Ember vagy mi? Mert füle sincs, fogai kihegyezve... érdekes

Hozzászólás ideje:

A Rebels-ben teljesen tudatosan és koncepcionális az OT hangulatát és látványvilágát szeretnék kiindulási alapnak venni. Ahogyan a TCW-nél ez a PT volt. Meg még elég régi concept art-okat is használnak (elég bátran), amiket még Ralph McQuarrie készített. Emiatt is vannak a Rajmesz által említett jelenségek. Ez tényleg ízlés kérdése, nekem van ami ebből, van ami abból jön be jobban, igazán meg nem zavar egyik sem. Talán csak a "fénykardcsattanás" zöldes vibrálása nem tetszik annyira.

A TCW-ben eléggé idegesített a baltával faragott arcdizájn, bár később elég jól hozzászoktam. A Rebels-nél már nincs ez, így viszont jobban látszik néhol a nem túl magas minőség. A TCW-nél a stílus eleve torzított annyit, hogy kevésbé voltak szembetűnőek a hiányosságok. Azt hittem, jobban fog tetszeni a Rebels realisztikusabb arcábrázolása, de így utólag (egyelőre) nem helyezném a TCW elé. De remélem, hogy a sorozat sikerével kapnak majd még forrásokat és a grafikai minőség emelkedni fog.

Hozzászólás ideje:

Csoli! A guide képe bal szélén vékony fehér csík látható. :) Nem lehetne esetleg kivenni valahogy belőle?

Elnézést az összecsapott munkáért, ezt benéztem. Kérlek cseréld az enyémre, lentebb Rog-nak kifejtem, hogy miért!

Gondőltam besegítek. :)

Rendes tőled, de kérlek hagyd rám legközelebb a dolgot, mert már nagyon hozzámnőtt a feladat és meg is feledkeztél egy fontos szokásról

melyet még az "őskori" kb 2008-as hivatalos star wars.comról vettünk át és tartottunk meg máig; ezek a képek hagyományosan 446x205 pixelesek.

A javított verziódról ugyan eltünt a fehér csík, de 445 lett a szélessége. Szőrszálhasogatás, ide vagy oda, de kell a 446!

Ez tehát a 111-es javított képe:

epguide111_2.jpg

Hozzászólás ideje:

Hát ez nem kicsit hangzik jól.

Nem bizony! Elég sokat sejtető a cím. :clap:

Elnézést az összecsapott munkáért, ezt benéztem. Kérlek cseréld az enyémre, lentebb Rog-nak kifejtem, hogy miért!

Rendes tőled, de kérlek hagyd rám legközelebb a dolgot, mert már nagyon hozzámnőtt a feladat és meg is feledkeztél egy fontos szokásról

melyet még az "őskori" kb 2008-as hivatalos star wars.comról vettünk át és tartottunk meg máig; ezek a képek hagyományosan 446x205 pixelesek.

A javított verziódról ugyan eltünt a fehér csík, de 445 lett a szélessége. Szőrszálhasogatás, ide vagy oda, de kell a 446!

Ez tehát a 111-es javított képe:

epguide111_2.jpg

Nem gond csoli, és köszi a javítottat. Mindenki csinálja a reszortját. :)

Hozzászólás ideje:
meg is feledkeztél egy fontos szokásról melyet még az "őskori" kb 2008-as hivatalos star wars.comról vettünk át és tartottunk meg máig

Nem feledkeztem meg róla mivel erről a dologról nem is tudtam ezelőtt. :D

Szőrszálhasogatás, ide vagy oda, de kell a 446!
Na ez bizony tényleg szőrszálhasogatás. Méghozzá a köbön. Remélem az életedhez azért jobban ragaszkodsz mint ahhoz az egy széleségpixelhez. :P:D
Hozzászólás ideje:

Lézerlövedékekbe belekötni... ez most komoly? :D

Egy pau'an. A faj az ep.3-ban debütált.

Tion_Medon.jpg

Igen! :D engem nagyon idegesítenek a lövedékek. Na de sebaj, majd hozzászokom.

Előnyei és hátrányai is vannak a Rebelsnek, ahogy a TCW-nek is. Ha a kettőt ötvöznék, az lenne a legjobb. A baltával faragás annyira nem idegesített, csak abban, hogy a korai Ahsokának a karjai úgy néztek ki mint ha tégla test alakúak lettek volna. Később javítottak rajta. A Rebelsben tényleg sokkal realisztikusabbak az arcok. Sok előny-hátrány van, de majd egy másik napon összehasonlítom a TCW-t a Rebels-el.

Köszi az infót. Elsőre nem esett le, Inkvi hasonlít egy emberre. :D az animációban a leginkább, a filmben nem.

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Nem feledkeztem meg róla mivel erről a dologról nem is tudtam ezelőtt. :D

Na ez bizony tényleg szőrszálhasogatás. Méghozzá a köbön. Remélem az életedhez azért jobban ragaszkodsz mint ahhoz az egy széleségpixelhez. :P:D

Az "életemhez"?! Hát hova kell tennem ezt a szurit? -fura, és erős is..

De figyu! 446 széles volt több mint 100 tcw kép, és az eddigi 10 rebels is..

Ezek után nem térnék el ettől.

Hozzászólás ideje:

Biztos, hogy duplarészes évadzáró lesz? Mert az imdb-n febr. 23-ra teszik a Rebel Resolve-ot, és márc. 2-re a Fire Across the Galaxy-t... (persze az imdb is tévedhet)

Hozzászólás ideje:

Biztos, hogy duplarészes évadzáró lesz? Mert az imdb-n febr. 23-ra teszik a Rebel Resolve-ot, és márc. 2-re a Fire Across the Galaxy-t... (persze az imdb is tévedhet)

Nekem mindegy, csak megint előzzön egy héttel a disney fizetős szekciója, mert már tűkön ülök! ;)

Hozzászólás ideje:

Igen, biztos. A dupla részes finálét olyan értelemben kell nézni, mint amilyen az Empire Day/Gathering Forces duó volt. Egy normál 20 perces rész, a végén "to be continued" (legalábbis szerintem ki lesz írva), majd egy hétre rá a folytatása. A lényeg, hogy a két zárórész a szokottnál szorosabban összefügg, 1 sztorit alkot, nem kapunk még egy Spark of Rebelliont.

Amúgy a Rebel Resolve-hoz kiadott egyik epizódképről azt suttogják, hogy Fulcrumot ábrázolhatja...

Fulcrum.jpg?zoom=1.5&resize=586%2C330

Hozzászólás ideje:

Újabb Rebels Resolve részlet:

Nagyon ütős résznek ígérkezik. :rock:

Hozzászólás ideje:

Igen, biztos. A dupla részes finálét olyan értelemben kell nézni, mint amilyen az Empire Day/Gathering Forces duó volt. Egy normál 20 perces rész, a végén "to be continued" (legalábbis szerintem ki lesz írva), majd egy hétre rá a folytatása. A lényeg, hogy a két zárórész a szokottnál szorosabban összefügg, 1 sztorit alkot, nem kapunk még egy Spark of Rebelliont.

Amúgy a Rebel Resolve-hoz kiadott egyik epizódképről azt suttogják, hogy Fulcrumot ábrázolhatja...

Fulcrum.jpg?zoom=1.5&resize=586%2C330

Ez izgalmas kép. Remélem az epizódban látjuk az egész hologrammot.

Hozzászólás ideje:

Ha ez a Fulcrum akkor az Ahsoka teória ugrott. :)

Ha valóban Fulcrum van a képen, amiben én még nem vagyok biztos. :)

Az egyik oldalon egyébként azt találgatják, hogy szándékosan tér el a csuklya felső része a hologram többi részétől, és egy torzítást láthatunk, ami így próbálja elrejteni a togruta túl egyértelmű vonásait.

Hozzászólás ideje:

Ha ez a Fulcrum akkor az Ahsoka teória ugrott. :)

Ja én is néztegettem és a kapucni felső-hátsó része nem látszik, ott még felívelhetne a csukja, de elöl/alul ilyenkorra már jó nagy csápok kellene, hogy lógjanak-ha a Mortison látottakat vesszük alapul..

Hozzászólás ideje:

Tudnátok olyan oldalt nekem linkelni, ahol fent van a 12. rész (ráégetett)felirattal? Nem akarom letölteni, mert mobilról vagyok és ezért kellene is olyan lejátszó, ami támohatja az androidot. Néztem a sorozatbarátot mert csak ott van még fent, de egyik lejátszónál sem feliratosan adja vissza a telefonom. Szóval olyan link kellene, amit le tud játszani a telefonom.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.