Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Beleégetett felirattal nem fogsz találni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. (szerkesztve) Szerintem sem. Az külön program és ha mondhatok ilyet, manapság ritkán van erre igény. Várnod kell, míg nem "mobilról leszel".. Szerkesztve: 2015. Február 13. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. (szerkesztve) Beleégetett felirattal nem fogsz találni. pedig nekem úgy kellene, mert a laptopom teljesen tönkrement és nincsen másik gépem, csak a telefon. Pedig a korábbi részeket is telefonról néztem meg, azokra rávolt égetve, csak most még erre nincs. Szerkesztve: 2015. Február 13. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. pedig nekem úgy kellene, mert a laptopom teljesen tönkrement és nincsen másik gépem, csak a telefon. Pedig a korábbi részeket is telefonról néztem meg, azokra rávolt égetve, csak most még erre nincs. engem már az is meglep, hogy a korábbiakhoz találtál ilyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. engem már az is meglep, hogy a korábbiakhoz találtál ilyet! Sorozatbaráton "égetett" felirattal vannak fent a részek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. A korábbiaknál sincs ráégetve. Szerintem itt más lesz a furfang. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. A korábbiaknál sincs ráégetve. Szerintem itt más lesz a furfang. Na várjatok. Lehet én vagyok a hülye, szóval akkor egy felvilágosításra volna szügségem, ami kicsot off lesz. Na szóval amik a netre vannak feltöltve feliratos videók/filmek azokra a felirat nincsen ráégetve? Mert ha nimcs, akkor hogy töltik fel? Tehát ha én a neten nézek egy feliratos filmet, arra rá van égetve a felirat, nem? Na szóval akkor ezt nem értem. Hogy a továbbiak ne legyen off, valaki elmagyarázza nekem üziben ha megkérhetem? Na de szóval rá van égetve vagy nincs, nekem teljesen mindegy, csak telefonon is megtudjam nézni feliratosan az a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Fulcrum kilétével kapcsolatban eszembe jutott egy újabb teória Ha mégsem Ahsoka lenne az, akkor lehet, hogy a lázadás egy későbbi vezető alakja, aki eddig kevés szerepet kapott, nem más mint Mon Mothma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Fulcrum kilétével kapcsolatban eszembe jutott egy újabb teória Ha mégsem Ahsoka lenne az, akkor lehet, hogy a lázadás egy későbbi vezető alakja, aki eddig kevés szerepet kapott, nem más mint Mon Mothma. Ha nem az akire gondolunk, akkor szerintem esélyes, hogy Ventress az. A kapucnyi tökre ráillene. De ennek ellenére simán lehet Ahsoka mert a hologrammot simán meg lehet hamisítani, módosítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Újabb Rebels Resolve részlet: Ahogy néztem, van egy másik részlet is, ami még nem volt itt megosztva: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Ha ez a Fulcrum akkor az Ahsoka teória ugrott. Nem feltétlenül. Fulcrum akár bevethette Padmé Assasin-es módszerét is, hogy bebiztosítsa magát a Birodalommal szemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Az jó, hogy még nem egyértelmű a dolog. Ez a kép is azt sugallja, hogy az első évadban már nem fogjuk megtudni ki is ő valójában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. A finálé címe és ez a sejtelmes kép nagyon jó izgalomfokozó az évad végére. Ami a képet illeti, ha beszélni is halljuk majd, valószínűleg megint babrálnak egy kicsit a fanok a torzítás enyhítésével, és jobb megerősítést kaphatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Állítólagos concept art Fulcrummal kapcsolatban... a forrás bizonytalan (a Tumblrre tette ki valaki), így akár kamu is lehet, de érdekességként beteszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Ahsoka vámpír lett, hogy koporsóban utazik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. (szerkesztve) Nem feltétlenül. Fulcrum akár bevethette Padmé Assasin-es módszerét is, hogy bebiztosítsa magát a Birodalommal szemben. Ez egyébként Ahsoka ötlete volt Állítólagos concept art Fulcrummal kapcsolatban... a forrás bizonytalan (a Tumblrre tette ki valaki), így akár kamu is lehet, de érdekességként beteszem. Hamis! TCW koncept az összes! A koporsó a Rako Hardeen-es epizódban volt, az a rózsaszín mágnes QT upgradeje volt a D-Squad-arkban, a togruta szobor valószínűleg a Kidnapped-ből származik, a fénykard pedig Ventress új fegyvere (ez mondjuk lehet fanart). Az a tablet nem tudom melyik epizódban volt, de tudom, hogy láttam azt is. Szerkesztve: 2015. Február 15. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Hát ez nem kicsit hangzik jól. Atya ég.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. A filmuniverzum cikke leközölt egy csomó jó képet a következő részből, többek közt a az állítólagos "Fulcrum"-kép is teljes egészében látható. http://www.filmuniverzum.hu/star-wars-lazadok-ujabb-klipek-es-kepek-12-reszbol/#more-69662 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. (szerkesztve) Ma kapunk új részt? Mert elméletileg a watch disney xd-n ma debütál(t). (Ha felmegyek a watchdisney xd-re, akkor ott nem engedi elindítani a videót ) Szerkesztve: 2015. Február 16. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Csak az USA-ból lévő internetezők nézhetik meg a watchdisneyxd-n keresztül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Itt már megtekinthető felirat nélkül, szutyok minőségben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. (szerkesztve) Nemtudom; amit keddenként tesz be Bomarr, az jó szokott lenni! -talán holnap Szerkesztve: 2015. Február 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Csak az USA-ból lévő internetezők nézhetik meg a watchdisneyxd-n keresztül Puff... ezt nem is tudtam. Illetve sejteni sejtettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. (szerkesztve) Puff... ezt nem is tudtam. Illetve sejteni sejtettem. Amúgyis fizetős... Nem éppen HD, de jobb mint a semmi (nekem a Bomarr-osok amúgy sem szoktak működni - gondolom olyan portokat használ, amik itt a koliban nincsenek kinyitva) Szerkesztve: 2015. Február 16. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. (szerkesztve) "]The pirate bay-en is már fent van. Bár nekem nagyon lassan tölt le... Szerkesztve: 2015. Február 16. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. "]The pirate bay-en is már fent van. Bár nekem nagyon lassan tölt le... Valóban..Tessék válogatni! (Figyelem! -minőségről még nem tudok nyilatkozni, nekem is csak most jön le!) http://torrentz.eu/search?q=rebel+resolve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Valóban..Tessék válogatni! (Figyelem! -minőségről még nem tudok nyilatkozni, nekem is csak most jön le!) http://torrentz.eu/search?q=rebel+resolve Nekem most annyira felgyorsult, hogy már le is töltött. Na izgatottan neki is állok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Itt van 1080p-ben, ha valakinek kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Aki pár gombnyomásra nézni akarja, annak van a szokásos vodlocker-es link is: Rebel Resolve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Ez egy igazán jó hír, azthittem még egy hetet várni kell vele. Köszi a linkeket mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.