Donát Hozzászólás ideje: Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 1. 20 perccel korábban, Dzséjt írta: Tegnap én is újra megnéztem az elsőt. Most egy fokkal még jobban tetszett, néhány dolog, ami első nézéskor nem nyertel el a tetszésem, most bejött. Mi is újranéztük és én is ugyanígy jártam. Ha jól értem, te is most láttad másodjára... mi is és a mozi óta nem volt hozzá szerencsénk. Baromi ütős a hangulata és ez a 2. részben is tovább fokozódik szerintem. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. Az első részt négyszer meg tudtam nézni moziban, sajnálom, hogy három hete nem jutottam el rá. A folytatást pedig most már kétszer láttam. Megnéztem szerda este, és eléggé felcseszte az agyamat jó néhány módosítás, mert a nagyját szükségtelennek vagy értelmetlennek találtam. Két nap alatt azért sikerült megemészteni, így aztán a péntek esti IMAX-es megtekintés után elmondhatom, hogy a továbbra is meglévő fenntartásaim ellenére ez egy igazán lenyűgöző film. Örülök annak, hogy a kritikai fogadtatása, tetszésindexe nagyon magasan van. A film után meg is tudtuk beszélni a látottakat Pildivel, Dzséjttel és Dzséjt haverjával Jó volt közösen megnézni Ami pedig a 84-es filmet illeti, halottakról jót vagy semmit 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. Lenyűgöző film, igen, ez a jelző tökéletesen illik rá. Nehezen tudok sokáig egy helyben ülni, de itt szinte fel sem tűnt a játékidő. Több borzongatóan felemelő pillanat is van benne, teljesen magába szippantott végig, és a vége számomra katartikus volt. Mondanom se kell, hogy maximális IMAX élmény. Örülök, hogy tudtunk utána beszélgetni, pár részlet még jobban helyére került. Nagyon jó a színészgárda egytől-egyik, még a szinkron is elment, de majd angolul lesz az igazi, azt viszont valszeg már csak tévében látom. Ma még lesz egy mozizás, szintén szinkronos, de már alig várom! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. 1 órával korábban, MissKarrde írta: Ami pedig a 84-es filmet illeti, halottakról jót vagy semmit Reméljük ez a második rész nem lesz akkora bukta, mint az első. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. 2 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Az első részt négyszer meg tudtam nézni moziban, sajnálom, hogy három hete nem jutottam el rá. A folytatást pedig most már kétszer láttam. Megnéztem szerda este, és eléggé felcseszte az agyamat jó néhány módosítás, mert a nagyját szükségtelennek vagy értelmetlennek találtam. Két nap alatt azért sikerült megemészteni, így aztán a péntek esti IMAX-es megtekintés után elmondhatom, hogy a továbbra is meglévő fenntartásaim ellenére ez egy igazán lenyűgöző film. Örülök annak, hogy a kritikai fogadtatása, tetszésindexe nagyon magasan van. A film után meg is tudtuk beszélni a látottakat Pildivel, Dzséjttel és Dzséjt haverjával Jó volt közösen megnézni Ami pedig a 84-es filmet illeti, halottakról jót vagy semmit Pár vátoztatás engem is zavar, ráadásul nem apróságok, hanem jelentősebbek. Spoiler Aliára voltam az egyik legkíváncsibb, hogy hogyan oldják meg, erre nemes egyszerűséggel átírták úgy a filmet, hogy még ne szülessen meg. Ami ráadásul azt is jelenti, hogy így mindössze pár hónap alatt lezajlik a cselekmény, míg a könyvben 2-3 év is eltelik, ami sokkal realisztikusabb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Reméljük ez a második rész nem lesz akkora bukta, mint az első. Érdekesség, hogy Debrecenben alig voltak, a Cinemaban is és az Apollo kis termében is kevesebb mint felhaz volt. Ami fura, mert a film szerintem a legfelső polcra kívánkozik minőségét tekintve. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. (szerkesztve) IMAX-ban nekem teltháznak tűnt, hála az égnek. Szerkesztve: Március 2. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. Na, én is hazaértem, de eléggé fáradt vagyok, szóval most csak egy gyors véleményezés a tegnapi moziról. A látványvilág első osztályú, ez a film csodálatos és sokszor elég érdekes, egyedi képekkel tud mesélni. A színészek jók, a folytatásban azok is jobbak voltak, akikkel az első résznél nem voltam maradéktalanul elégedett, gondolok itt Timothée Chalametre (Paul) és Rebecca Fergusonra (Jessica) - utóbbi nagyon kellemes megelepetés volt, mert végre azt a Jessicák játszotta, akit a könyvek alapján elképzeltem. Bár a szinkron csapnivaló volt (eskü vártam, hogy mikor fogja azt mondani Stilgar, hogy "nem szabad fullba nyomni a kretént"). Összességében, a könyvtől elvonatkoztatva azt tudom mondani, hogy ez egy nagyon szépen megrendezett és jó film, amit tényleg érdemes moziba megnézni. A tempója lassú, de egyáltalán nem unalmas. Ugyanakkor vannak nagy hangsúlyt kapott momentumok, amik aztán sehová sem vezetnek, illetve, ha már a könyvet is figyelembe veszem, akkor vannak olyan változtatások, amiken már vagy túl tud jutni az ember, vagy nem. Én többségében túllépek rajtuk, bár csak jó indulattal, mert ha egységben nézem a két filmet, akkor már rácsapnék a rendező kezére. Spoiler Gondolok itt arra, hogy Tufir köddé vált, pedig az első részben elég markánsan jelen volt, illetve arra, hogy bár Villeneuve azt mondta, lesz értelme annak, hogy Kynes nő lett, a folytatásban már annyi minimum sem derült ki róla, hogy Chani az ő lánya. Illetve ott a film vége ami... Nos, egyelőre ez Schröndiger Befejezése a számomra, amíg nem tudom meg, mit akar ezzel kezdeni Villeneuve, a befejezés számomra lehet jó és csapnivaló is. Ha valami értelmes dolgot tudnak kihozni belőle, akkor oké, bár ismerve a folytatást, eléggé kételkedem ebben. A Dűne Messiásába nagyon bele kell nyúlni ahhoz, hogy ez a filmbefejezés passzoljon hozzá. Ha csak mindez nem egy üres, súlytalan lufi. Ja, ls a kegfontosabb, ami nélkül ez a film és az előzménye is retrospektív értékelhetetlen lett volna: Spoiler Gurney visszakapta a balliszetjét, a világ rendje helyreállt! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
1valaki Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. 50 perccel korábban, Dzséjt írta: Na, én is hazaértem, de eléggé fáradt vagyok, szóval most csak egy gyors véleményezés a tegnapi moziról. A látványvilág első osztályú, ez a film csodálatos és sokszor elég érdekes, egyedi képekkel tud mesélni. A színészek jók, a folytatásban azok is jobbak voltak, akikkel az első résznél nem voltam maradéktalanul elégedett, gondolok itt Timothée Chalametre (Paul) és Rebecca Fergusonra (Jessica) - utóbbi nagyon kellemes megelepetés volt, mert végre azt a Jessicák játszotta, akit a könyvek alapján elképzeltem. Bár a szinkron csapnivaló volt (eskü vártam, hogy mikor fogja azt mondani Stilgar, hogy "nem szabad fullba nyomni a kretént"). Összességében, a könyvtől elvonatkoztatva azt tudom mondani, hogy ez egy nagyon szépen megrendezett és jó film, amit tényleg érdemes moziba megnézni. A tempója lassú, de egyáltalán nem unalmas. Ugyanakkor vannak nagy hangsúlyt kapott momentumok, amik aztán sehová sem vezetnek, illetve, ha már a könyvet is figyelembe veszem, akkor vannak olyan változtatások, amiken már vagy túl tud jutni az ember, vagy nem. Én többségében túllépek rajtuk, bár csak jó indulattal, mert ha egységben nézem a két filmet, akkor már rácsapnék a rendező kezére. Spoiler elrejtése Gondolok itt arra, hogy Tufir köddé vált, pedig az első részben elég markánsan jelen volt, illetve arra, hogy bár Villeneuve azt mondta, lesz értelme annak, hogy Kynes nő lett, a folytatásban már annyi minimum sem derült ki róla, hogy Chani az ő lánya. Illetve ott a film vége ami... Nos, egyelőre ez Schröndiger Befejezése a számomra, amíg nem tudom meg, mit akar ezzel kezdeni Villeneuve, a befejezés számomra lehet jó és csapnivaló is. Ha valami értelmes dolgot tudnak kihozni belőle, akkor oké, bár ismerve a folytatást, eléggé kételkedem ebben. A Dűne Messiásába nagyon bele kell nyúlni ahhoz, hogy ez a filmbefejezés passzoljon hozzá. Ha csak mindez nem egy üres, súlytalan lufi. Ja, ls a kegfontosabb, ami nélkül ez a film és az előzménye is retrospektív értékelhetetlen lett volna: Spoiler elrejtése Gurney visszakapta a balliszetjét, a világ rendje helyreállt! Ó, volt egyszer egy dalos! – mondta Duncan. – Meg tudott volna ölni benneteket éneklés közben, és még egy hangot sem tévesztett volna!Ezt 5000 évvel a halála után mondta Duncan Idaho,amikor visszanyerte emlékeit a Giedi Prime világán egy Harkonnen nem-gömbben.Nem kellene attól tartanod,hogy a Düne további részei nem érik el azt a szintet amit te felálltottál neki az elsö rész olvasása után.Elindultál ezen az ösvényen,menj végig rajta,megéri.II.Leto Atreides istencsászár is elindult az Arany Ösvényen,azzal a különbséggel,hogy nem egyedül tette meg az utat,hanem az egész impériumot végig hajtotta rajta. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. Én is sok hasonló hülyeséget szoktam írni. De ezt már én sem értem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
1valaki Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. 12 perccel korábban, Iqvi írta: Én is sok hasonló hülyeséget szoktam írni. De ezt már én sem értem. Felteszem a költői kérdést:Miért nem vagyok meglepve?Mivel költői kérdés válaszolni szükségtelen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. Amúgy nekem a csütörtöki vetítés nagyon pozitív élmény volt. Már idejét se tudom mikor volt utoljára, hogy ilyen jó közönséggel sikerült megtekintenem egy filmet. Sokan voltunk az Imax teremben (a foglalásokat látva a terem 75%-át kitehettük) és az egész film során talán csak egy kis köhincsélést hallottam a hátsó sorokból egyszer, a film kétharmadánál. Ezen kívül szerencsére a közelemben mindenki bírta a közel 3 órát (a reklámokkal együtt szerintem meg is volt a 3 óra), nagy ritkán vettem csak észre, hogy a szemüvegem szélein láttam mozgásokat. A kajálás is a minimumra volt szorítva, mellettem volt egy pár, akik szinte alig hallhatóan ették a popcornt. Én szerencsére már a reklámoknál elfogyasztottam a nachost. Tényleg nagyszerű élményben volt részem. A film pedig meghozta a kedvemet arra, hogy majd a közeljövőben elolvassam a könyvet. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 3. 17 órával ezelőtt, Dzséjt írta: IMAX-ban nekem teltháznak tűnt, hála az égnek. Mivel egy IMAX van, ott általában teltház szokott lenni, akármekkora f*s is egy film. Még mielőtt berzenkednél, nem a Dűnére gondolok a f*s jelző alatt. 18 órával ezelőtt, Donát írta: Érdekesség, hogy Debrecenben alig voltak, a Cinemaban is és az Apollo kis termében is kevesebb mint felhaz volt. Ami fura, mert a film szerintem a legfelső polcra kívánkozik minőségét tekintve. Kár, mert szükség van jó sci-fi-re és a Dűne az. Tegnap haver elhívott megnézni az első részt, mert a jövőhéten megy megnézni a másodikat. Jó volt. 14 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én is sok hasonló hülyeséget szoktam írni. De ezt már én sem értem. Mert nem vagy benne annyira a Dűne világában, mint drága testvérünk. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 3. (szerkesztve) 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mivel egy IMAX van, ott általában teltház szokott lenni, akármekkora f*s is egy film. Nyilván nagyot dob az a gépbe, hogy nincs több IMAX hazánkban. Meg persze az is számított, hogy péntek este volt már. Azért lehet, hogy ha egy szimpla szerda délutánra ülnénk be, ott szellősebb lenne a tömeg. De csak arra akartam kilyukadni, hogy ha az IMAX-ben péntek este nem lett volna teltházközeli a helyzet, az azért elég beszédes lett volna. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mert nem vagy benne annyira a Dűne világában, mint drága testvérünk. Én eléggé vágom a témát, értem is egy részét, hogy miről beszél (tudom, mi lett Duncan sorsa, ki az a II. Leto Atreides), de így sem sikerült megfejtenem, hogy ez hogyan kapcsolódik a véleményemhez a filmről. Szerkesztve: Március 3. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. Szerda este is nagyon sokan voltak a Westendben a filmen, a nagy terem majdnem tele volt. Az imdb-n már a 11. helyen van a top250-es listán. Nem mellékesen: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. Döbbenet mekkorát esett a mozi ipar a forgalom terén. Ezek a bevételi adatok pár éve még a COVID előtt gyengék lettek volna, pláne egy ilyen drága filmhez. Ma már simán jónak számít. Még úgy is hogy Amerikában is volt az utóbbi években egy érzékelhető infláció. A Rise of Skywalker ami azért nem úgy vonult be a mozi történelembe mint ami szénné kereste magát csak úgymond simán remekül ment, az első napján Amerikában 89 milliót hozott. A második Dűne három nap alatt nem tudott ennyit hozni ugyanitt. A pénte-szombat-vasárnap jött össze 81 millió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. Azért az utóbbi években is voltak szép bevételek, de kétségkívül nem olyan sok már, mint anno. Talán olyan filmek sincsenek mostanában, amikre hatalmas igény lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azért az utóbbi években is voltak szép bevételek, de kétségkívül nem olyan sok már, mint anno. Talán olyan filmek sincsenek mostanában, amikre hatalmas igény lenne. Kicsit olyan érzésem van, mintha a Dűne kissé rétegfilm lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. Az nem baj, ha jó. Kicsit olyan, mint az Oppenheimer. Ez a második rész már most biztos, hogy jóval többet fog hozni, mint az első. Ez pedig jó hír a többi részt tekintve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. Mondjuk ez jó hír: 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. 1 órával korábban, Donát írta: Kicsit olyan érzésem van, mintha a Dűne kissé rétegfilm lenne. Igen, az, mint ahogy a könyv is. Szerintem ahhoz képest szép eredményeket ért el az első film is a Covid időszakában, és most a második is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Döbbenet mekkorát esett a mozi ipar a forgalom terén. Ezek a bevételi adatok pár éve még a COVID előtt gyengék lettek volna, pláne egy ilyen drága filmhez. Ma már simán jónak számít. Még úgy is hogy Amerikában is volt az utóbbi években egy érzékelhető infláció. A Rise of Skywalker ami azért nem úgy vonult be a mozi történelembe mint ami szénné kereste magát csak úgymond simán remekül ment, az első napján Amerikában 89 milliót hozott. A második Dűne három nap alatt nem tudott ennyit hozni ugyanitt. A pénte-szombat-vasárnap jött össze 81 millió. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel szemben nőhetett-e és ha igen, mennyivel nőttek a filmek nézettsége a streamingen. Például hogy futhatott az HBO Maxon az első Dűne, vagy a Disney+-on a Marvels. Mert érdekes, hogy ezek alapján a mozik látogatottsága megzuhant, de ezzel párhuzamban a streaming szolgáltatók meg reklámokkal megtüzdelt csomagokat vezetnek be a fennmaradás érdekében. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. 2 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Igen, az, mint ahogy a könyv is. Szerintem ahhoz képest szép eredményeket ért el az első film is a Covid időszakában, és most a második is. Sajnos ez abszolút nincs így. Az első film elég gyengén teljesített. A második sokkal jobban fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. (szerkesztve) A top10 COVID időszaki bevétel alapján tényleg nem volt annyira kiemelkedő, inkább hozta az átlagot, nem is csoda, hogy a középmezőnyben van. 10. The Suicide Squad - 167 millió dollár 9. A Quiet Place Part II - 297 millió dollár 8. Tenet - 363 millió dollár 7. Dune - 400 millió dollár 6. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings- 432 millió dollár 5. Godzilla vs. Kong— 468 millió dollár 4. Venom: Let There Be Carnage- 506 millió dollár 3. F9: The Fast Saga- 726 millió dollár 2. No Time To Die- 774 millió dollár 1. Spider-Man: No Way Home- 1.8 milliárd dollár Nyilván nem rossz teljesítmény, de az tény, hogy egy olyan időszakban, amikor alig volt film (éhes ember nem válogat), azért na, nem nehéz jó telesítményt elérni. És azért az, hogy olyan filmekkel szemben kapott ki, mint az F9 vagy a Godzilla vs. Kong, hááááát.... Szóval ennyire rétegfilm. Sanszos, ha nem COVID időszakban lett volna, nem teljesít ennyire jól sem. Szerkesztve: Május 24. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. A worldwide adatokat nézve még inkább elszomorító volt a Dűne helyzete. 2021: 1 Spider-Man: No Way Home $1,912,233,593 $804,793,477 42.1% $1,107,440,116 57.9% 2 The Battle at Lake Changjin $902,548,476 $342,411 <0.1% $902,206,065 100% 3 Hi, Mom $822,009,764 - - $822,009,764 100% 4 No Time to Die $774,153,007 $160,891,007 20.8% $613,262,000 79.2% 5 F9: The Fast Saga $726,229,501 $173,005,945 23.8% $553,223,556 76.2% 6 Detective Chinatown 3 $686,257,563 - - $686,257,563 100% 7 Venom: Let There Be Carnage $506,863,592 $213,550,366 42.1% $293,313,226 57.9% 8 Godzilla vs. Kong $470,116,094 $100,916,094 21.5% $369,200,000 78.5% 9 Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings $432,243,292 $224,543,292 51.9% $207,700,000 48.1% 10 Sing 2 $408,402,685 $162,790,990 39.9% $245,611,695 60.1% 11 Eternals $402,064,899 $164,870,234 41% $237,194,665 59% 12 Dune $402,027,830 $108,327,830 26.9% $293,700,000 73.1% 13 Black Widow $379,751,655 $183,651,655 48.4% $196,100,000 51.6% 14 Free Guy $331,526,598 $121,626,598 36.7% $209,900,000 63.3% 15 A Quiet Place Part II $297,372,261 $160,072,261 53.8% $137,300,000 46.2% 16 Encanto $256,786,742 $96,093,622 37.4% $160,693,120 62.6% 17 Cruella $233,503,234 $86,103,234 36.9% $147,400,000 63.1% 18 My Country, My Parents $221,831,086 $177,133 <0.1% $221,653,953 99.9% 19 Jungle Cruise $220,889,446 $116,987,516 53% $103,901,930 47% 20 The Conjuring: The Devil Made Me Do It $206,431,050 $65,631,050 31.8% $140,800,000 68.2% Nézzük a jó oldalát: a második rész sikeresebb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. De az első rész egyszerre jött ki streamingre és moziba, nem? Nyilván ez jelentősen rontotta a mozis nézettségét. Gondolom azóta rájöttek, hogy ez nem volt egy nyerő lépés... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. De igen. A legtöbb ember minden bizonnyal ezért inkább az otthon kényelmét választotta és nem akarta kockáztatni az egészségét. Bár másfél hónapra rá jött ki a Pókember, ami meg hihetetlenül nagyot hozott. Bár ezt én betudom annak, hogy Póki sokkal népszerűbb a modern korban, mint egy sci-fi könyv. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. 11 perccel korábban, Bence1997 írta: De igen. A legtöbb ember minden bizonnyal ezért inkább az otthon kényelmét választotta és nem akarta kockáztatni az egészségét. Bár másfél hónapra rá jött ki a Pókember, ami meg hihetetlenül nagyot hozott. Bár ezt én betudom annak, hogy Póki sokkal népszerűbb a modern korban, mint egy sci-fi könyv. A Poki is egyszerre debütált moziban és streamingen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Donát írta: A Poki is egyszerre debütált moziban és streamingen? Hoppá, ezt benéztem. Nem, nem adták ki streamingre, csak a moziban adták. Ha jól tudom, csak a Warner csinálta azt a technikát, hogy két helyen debütáltatta a filmjeit (a Mátrix 4 is így járt, ott is nagyon kevés jött össze a filmnek). Szerkesztve: Március 4. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. 55 perccel korábban, Donát írta: De az első rész egyszerre jött ki streamingre és moziba, nem? Nyilván ez jelentősen rontotta a mozis nézettségét. Gondolom azóta rájöttek, hogy ez nem volt egy nyerő lépés... Ráadásul ugyanez volt a Black Widow-val, ugyanakkor került fel a Disney+-ra mint be a mozikba, és végül alig több, mint 20 misi köztük a különbség. Szóval ebből a szempontból valóban nem mérhetőek össze olyan filmekkel, amik csak moziban lettek bemutatva. Nyilván mindkét filmnél elvett a mozibevételből ez. Ugyanakkor nem lehet tudni, mennyit. Az biztos, hogy vesztettek nézőt, de ki tudja, hogy a különbség radikális lett volna, ha a streamingre nem kerülnek fel akkortájt. Mert bizony könnyen lehet, hogy akik streamingen nézték meg, amúgy sem mentek volna el egyikre sem a moziba. Mint én. Mindkettőt streamingen láttam csak. Igazából, ha nem verődik össze egy kis baráti társaság, a második részt sem néztem volna meg moziban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.