Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. (szerkesztve) Újratervezés. Eddig úgy volt, Bp-n nézem veletek. Abban mennyire lennétek benne, hogy közösen nézzük Pécsett? Hálózsákkal a padlószőnyegen kell humántetriszezni, de szerintem elfér nálam a kemény mag. EDIT állítólag megvannak a jegyek. Budapest nyert. Tárgytalan. Köszi Szerkesztve: 2015. Október 19. - Darth Krande Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Igen. Jött e-mail a Cinemától is és a Paypaltól is. Meg ott van a jegyek nyomtatható képe. Köszi, akkor én is úgy vételezek, csak a biztonság kedvéért. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Na akkor normalizálódik a dolog..Remélem mindenkinek megoldódik a premier! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Aki ma ráér nézze a Story4-et 17:55-kor mert a hírekben benne lesz, hogy a CinemaCity rendszere összeomlott az Ébredő Erő miatt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Én munka miatt nem tudtam/tudok személyesen elmenni a jegyért, online nem sikerült jegyet vennem még sajnos..Az éjféli premiert így már biztos buktam.. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Aki ma ráér nézze a Story4-et 17:55-kor mert a hírekben benne lesz, hogy a CinemaCity rendszere összeomlott az Ébredő Erő miatt. Újat nem mondanak ezzel nekünk! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szépen besétáltam, a miskolci jegypénztárba és megvettem végre a 3 jegyet az éjféli premierre. Az SW-ért feláldoztam az egyetlen órámat is ma az egyetemen Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szépen besétáltam, a miskolci jegypénztárba és megvettem végre a 3 jegyet az éjféli premierre. Az SW-ért feláldoztam az egyetlen órámat is ma az egyetemen Te mártír! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Újat nem mondanak ezzel nekünk! Hát ja. De jó érzés, hogy az SW eljutott a hírekig. Szépen besétáltam, a miskolci jegypénztárba és megvettem végre a 3 jegyet az éjféli premierre. Az SW-ért feláldoztam az egyetlen órámat is ma az egyetemen Egy Jedinek néha áldozatokat kell hozni. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. (szerkesztve) Ezt a képet fácsén már láttam. Hatalmas. Valami olyasmi volt ma a Story4 hírein, hogy ez alatt a pár óra alatt az eladások száma rekordot döntött. (Amin nem csodálkozom) Pedig a nagy Trailer csak hajnalban jön és a premier meg 2 hónap múlva. Szerkesztve: 2015. Október 19. - Rajmesz Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hát én teljesen lemaradtam arról, hogy mától árusítanak jegyet, épp az örsön voltam egy randi kellős közepén, amikor felhív a legjobb barátom és szól, hogy árusítják a jegyeket, nem vagyok-e a közelben. Azonnal otthagytam csapot papot és rohantam a Sugárba megvenni a jegyeket az éjféli premierre, szerencsére volt még pont kettő a hátsó sorba igaz nem középre, de így is jó lesz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Bár a közös premiernézés a lentiekből kiindulva valószínűleg nem sikerült, mégis úgy gondolom, a közös fórummozizásról nem kéne lemondanunk (azaz a lehető legtöbben jöjjenek el a fórumról), hisz' gondolom egyikünk se csak egyszer tervezte megnézni a filmet a moziban. Biztos tudunk olyan időpontot találni, amely minél több embernek megfelelő. Egy ilyenben ki lenne benne, vagy nagyon elvetélt ötlet? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Ezt ma már egyszer beírtad nem? Nyilván lesz közös mozizás, és még az éjféli se lefutott, sőt! Összegezni kellene ki hol fogja megnézni a filmet. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Ezt ma már egyszer beírtad nem? Igen, csak akkor gyorsan pörögtek az események, és nem volt időm kifejteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Neked sincs jegyed éjfélre? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Sajna a munkám miatt ma reggeltől mostanáig munkahelyen voltam. Sőt még most is, mert éles rendszer leállt és kell a javítás Ilyen az infósok élete.. Nem tudtam online se jegyet venni... Én nagyon megszívtam, mentem volna éjfélire... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Ne add fel a remény Jake. Csak nehogy meglepetés érjen. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Neked sincs jegyed éjfélre? De van. Aréna, feliratos, 2D Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Bár a közös premiernézés a lentiekből kiindulva valószínűleg nem sikerült, mégis úgy gondolom, a közös fórummozizásról nem kéne lemondanunk (azaz a lehető legtöbben jöjjenek el a fórumról), hisz' gondolom egyikünk se csak egyszer tervezte megnézni a filmet a moziban. Biztos tudunk olyan időpontot találni, amely minél több embernek megfelelő. Egy ilyenben ki lenne benne, vagy nagyon elvetélt ötlet? Alapjáraton jó ötlet, én benne vagyok. Ezt ma már egyszer beírtad nem? Nyilván lesz közös mozizás, és még az éjféli se lefutott, sőt! Összegezni kellene ki hol fogja megnézni a filmet. Én éjféli premierre megyek, Aréna Pláza, Cinema City, Imax. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. (szerkesztve) Nem adom fel a reményt Ody Ha lesz valakinek tartalék jegye, én szívesen lecsapnék rá. Tényleg jó lenne együtt éjféli premieren átélni a csodát... Mert akkor az Avatar fiaskó után duplán szívok, ha fórumos mozizásról van szó Szerkesztve: 2015. Október 19. - JakeSully Válasz
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Újra működik a jegyvásárlás online! A felirat ellenére. Legalábbis nekem most sikerült vennem kettőt, igaz már nem túl jók a helyek, de nem érdekel. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Most néztem én is a CC honlapját. Simán lehet bárhova rendelni, gördülékeny az egész. Szombatra akartam IMAX-be de ott az összes jó hely már elkelt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Nekem is sikerült a "családi" jegyet megvenni szombatra Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Most néztem én is a CC honlapját. Simán lehet bárhova rendelni, gördülékeny az egész. Szombatra akartam IMAX-be de ott az összes jó hely már elkelt. Na! Végre működik ezek szerint már működik. Köszi az infót. Rá is lesek! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Eladó két jegy a Star Wars VII premierjére. Valaki nem szarozik. http://www.jofogas.hu/budapest/Elado_ket_jegy_a_Star_Wars_VII_premierjere_37092791.htm?first=1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Eladó két jegy a Star Wars VII premierjére. Valaki nem szarozik. http://www.jofogas.hu/budapest/Elado_ket_jegy_a_Star_Wars_VII_premierjere_37092791.htm?first=1 Legszívesebben írnék neki egy nagyon csúnyát. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. No comment kategória... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Diák jegy? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.