mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Inkább arra lennék kíváncsi, ki lesz itt a fórumon 00.01 és mondjuk 03.00 között... Én sajna csak szombaton nézem, és pénteken hajnalban kelek munka miatt, úgyhogy valaki premieres nyomhatna majd fél négy körül egy rövid összefoglalót a filmről, leginkább arról, hogy Poe hány jelenetben szerepel Előre is köszönöm. Válasz
vitobrand Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. 2 jó barátommal megyek az éjféli miskolci vetitésre. ááá a makker :DD jó szórakozást hozzá Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én sajna csak szombaton nézem, és pénteken hajnalban kelek munka miatt, úgyhogy valaki premieres nyomhatna majd fél négy körül egy rövid összefoglalót a filmről, leginkább arról, hogy Poe hány jelenetben szerepel Előre is köszönöm. Meglesz! Sajnálom hogy nem tudsz ott lenni valamelyik teremben.. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Meglesz! Sajnálom hogy nem tudsz ott lenni valamelyik teremben.. Köszönöm. Sajnos így alakult, de végülis már vagy 13 éve várok erre a filmre, úgyhogy kibírom azt az egy plusz napot. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Öhm, egészen pontyosan kik lesznek ott a CC-nél holnap? (Aréna) (Jó, egy pár embert tudok, de én mindenkit szeretnék tudni akik ott lesznek ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én és még vagy 20 ember innen. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Öhm, egészen pontyosan kik lesznek ott a CC-nél holnap? (Aréna) (Jó, egy pár embert tudok, de én mindenkit szeretnék tudni akik ott lesznek ) I Will be There... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Rajtam kívül valaki már készül az újranézésekre moziban? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Rajtam kívül valaki már készül az újranézésekre moziban? Én megyek szombaton is megnézni és két ünnep között is. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Rajtam kívül valaki már készül az újranézésekre moziban? Pénteken megnézem még kétszer... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Na azért! Lenci! Egy nap 3x? Kemény vagy! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Én még 4D-ben akarom még megnézni. Csak minden előadás (majdnem) megtelt. (Ugyan is 4D-ben csak akkor van értelme, ha a 4-es székek szélére ülsz) Szombaton megyek papáékhoz Balassagyarmatra. Még ott a helyi moziban megnézem feliratosan 2X, meg 3D-ben 2X. Visszajöttem Pestre megint Imax. 2X. És még nem tudom. Ennyi biztos. Oké. És ez most konkrétan hogy lesz? Megbeszélünk valami találkapontot? Mert ugye én 10 éve (nem tudom hogy csináltátok, hányan voltatok) alig hallottam a Star Wars-ról. 12 évesen fertőzödtem meg a Star Wars vírussal (aminek nincs ellenszere) így akkor 10 éve értelem szerűen nem voltam ott. Tehát, akkor most ez hogy lesz? Mindenki odamegy a kasszához oszt jó van? Szerkesztve: 2015. December 16. - Rajmesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Na azért! Lenci! Egy nap 3x? Kemény vagy! Az EPIII -at én is 3x láttam az első nap. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Az EPIII -at én is 3x láttam az első nap. 00:01, 13:30, 21:00 Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Szóval akkor tetszett? Zééé. MEgérdemelné, hogy rajta maradjon. És rajta is fog! 40K? Ne vicceljen már. igen tetszett szivtam magamba mint a szivacs de erdemes 2 megnezni mert most jon s kritika amitol tuti kiveri egyeseknel a biztositekot Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Milyen kritika és hova jön? Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. (szerkesztve) Ma este. Csoli most már étdemes órákban számolni, hisz a napok száma elérte a nullát. 16 óra 37 perc van még hátra. Ha szép kerek számokat akarunk, kevesebb, mint 1000 perc. Szerkesztve: 2015. December 17. - Rajmesz Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. (szerkesztve) Nekem még 30 óra 12 perc... :S Szerkesztve: 2015. December 17. - kudar Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. 15 óra 40 perc. Én ma már nem dolgozom, amit azért is bánok, mert úgy gyorsabban telne az idő. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Az csak az én emlékeimben él, vagy anno 2005-ben tényleg bejött egy pacák a mozi igazgatóságtól és elmondta, hogy milyen nagyszerű este is ez a mai, hogy ilyen sokan gyűltek össze? Remélem most ilyen nem lesz, mert akkor is csak arra tudtunk gondolni, hogy "Jól van, jól van, de kezdődjön mááár!!!" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Jól emlékszel. Minden terem tele volt és elmondta, hogy addig még sose volt ilyen éjféli vetítésen. Aztán jött a '77 -es animációs film. Na akkor már én is a falat kapartam. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Jól emlékszel. Minden terem tele volt és elmondta, hogy addig még sose volt ilyen éjféli vetítésen. Aztán jött a '77 -es animációs film. Na akkor már én is a falat kapartam. Arra az animációs sz*rra emlékszem. Fú de idegesített. . . Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Ma este. Csoli most már étdemes órákban számolni, hisz a napok száma elérte a nullát. 16 óra 37 perc van még hátra. Ha szép kerek számokat akarunk, kevesebb, mint 1000 perc. Elérte bizony. Én is látom! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. 12 óra múlva ilyenkor már mindenki bent lesz a moziban, és figyeli Rey és Finn kalandjait a Jakkuun...Eszméletlen jó lesz, hihetetlen érzés belegondolni. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Szeretnék remek mozizást és frenetikus élményt kívánni mindenkinek, aki ma éjjel nézi a filmet. Aztán hétvégétől elemeire szedjük szét az egészet. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Ma egésznap csak kóválygok, a gyomromban görcs.. még mindig nem akarom elhinni. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. (szerkesztve) Milyen kritika és hova jön? Ugy ertettem lesz aki fikazni fogja ez a kritika , mivel félre irtam hajnalban es az izzgalom ittvan a fejemben már két napja nem irok semmit amedig a tobbiek nem irnak de már anyi kerdesem van hozzatok hogy juhhe nagyon nagy film meg igy is hogy 3 napja 8 oranal tobbet nem aludtam es ez tart ebren áll a hátamon a szösz is Mindenkinek kivanok konyes siros csopogos adrenalinnal futott jo mozizast izgulast stb Szerkesztve: 2015. December 17. - Hunner Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Inkább arra lennék kíváncsi, ki lesz itt a fórumon 00.01 és mondjuk 03.00 között... Hát igen egy ilyen fórumos kolléga nagyon gyanús lenne. Hacsaknem mentős, és ügyel. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Ugy ertettem lesz aki fikazni fogja ez a kritika , mivel félre irtam hajnalban es az izzgalom ittvan a fejemben már két napja nem irok semmit amedig a tobbiek nem irnak de már anyi kerdesem van hozzatok hogy juhhe nagyon nagy film meg igy is hogy 3 napja 8 oranal tobbet nem aludtam es ez tart ebren áll a hátamon a szösz is Mindenkinek kivanok konyes siros csopogos adrenalinnal futott jo mozizast izgulast stb Értem. Köszi. Szerintem meglesz! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. 10 óra 10 perc Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.