csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Jól bírtad. Hát nem vót' egyszerű.. Egyébként online foglalt már a fél terem.. Ha ez máshol is így megy.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Néztem az IMAX -ot, most a Deadpool -t nyomatják orba-szájba, de egy előadás még mindig van a TFA -nak. Az már most tele van. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Nem kis meglepetésemre teljesen telt ház volt tegnap. Egyéb rekord is megdőlt. A kezdéstől számított 25. percben is érkeztek még nézők.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Az szép! Tetszett a film? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Az szép! Tetszett a film? Figyelj! Nagyon! Most már tényleg tudtam figyelni a részletekre. Cgi Unkar, Rey-Finn kabátcsere és háttérben a snowspeeder, Kylo kardjának elmetszése, Yoda és Obi-wan hangja. Ami még mindig idegenül hat nekem: Tasu Leech és bandája. Jobb is hogy be lettek harapva! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Holnap zárul egy szép időszak, már a mozis TFA megtekintéseket illeti. Nem is olyan régen még izgatottan vártuk a premiert ma pedig már a búcsúra készülünk. Már ami a nagy vásznat illeti. Holnap a hetedik és egyben utolsó alkalommal (legalábbis első körben) is megtekintem a filmet moziban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Nekem a negyedik alkalom lesz, vagyis pontosan annyiszor látom majd, mint az ep3-at. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Nekem ez lesz a legtöbbször moziban látott SW film. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Most látom, hogy USA-ban megint bemutatják a filmet. Esetleg ha lesz nálunk is a TLJ előtt pár héttel, ki lenne benne egy moziban? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Most látom, hogy USA-ban megint bemutatják a filmet. Esetleg ha lesz nálunk is a TLJ előtt pár héttel, ki lenne benne egy moziban? Ha lesz, én tuti megnézem, de Debrecenben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Most látom, hogy USA-ban megint bemutatják a filmet. Esetleg ha lesz nálunk is a TLJ előtt pár héttel, ki lenne benne egy moziban? Ha lesz ilyen, és találunk alkalmas időpontot, én benne lennék. De nem kellene ezt már most nálunk is reklámozni, ha terveznének hasonlót? Válasz
lecsoka Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. A Corvinban lesz - a VIII résszel együtt http://corvinmozi.hu/filmek/star-wars-vii-viii-dupla-vetites?het=2017-49 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Szólóban gondoltam. USA-ban úgy is lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Meglepi! A Cinemacity vetíti a filmet július 2-től!! 1 1 1 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Igen ez jó hír. Viszont sajnos csak az új trilógiára vannak vetítési jogaik. Angliában pl. vetítik a birodalom visszavágot. Az első hat filmből sajnos egyet sem láttam moziban. Ha azok is jönnének gondolkodás nélkül mindet megnézném 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Szerintem ez is nézős lesz újra moziban. A régi trilógia az fantasztikus lenne még, valóban. 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Már öt éves a film. Még emlékszem a premier napjára. Ezt a részt láttam legelsőnek moziban, hihetetlen élmény volt. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Egy új éra kezdete volt! Legendás öt év, hihetetlen sok élménnyel. 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Az is dec. 18-án volt? Most írtam a TROS premier topikba, hogy tavaly is pont mára esett a premier. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Számomra ez volt az egyik legemlékezetesebb premier, Karrdén, meg Donáton kívül itt ismertem meg személyesen a Fórum nagy részét. Maga a film meg nagyon különleges volt, egyszerre volt nagyon új és egyben tisztelgett az elődök előtt, sok minden még homályos volt, ment a nagy találgatás Rey kapcsán is... kicsit hiányoznak azok az idők. Tényleg nehéz elhinni, hogy ez már mind múlt idő, mikor annyira itt van előttem, hogy ez a korszak még mintha csak most indulna el. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Nekem is olyan mintha tegnap lett volna. Egy új korszakra készültünk, tele izgalommal. Akkor csak remélni mertem, hogy jó lesz. Ma már tudom. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.