Dzséjt Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 És megérkezett Zeb bácsi is. http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=115032 Nem lesz Chewbacca 2.0 úgy érzem. Steve Blumnak meg kifejezetten örülök, nagyon jó szinkronhang. Videojátékosok őt is ismerhetik a Mass Effetcből, ő volt Grunt (Baka) hangja (másik emlékezetes munkája a Bulletstormban van, ahol a főszereplő, Grayson Hunt hangját kölcsönzi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Nekem továbbra is ő tetszik legjobban. Valóban kiváló a szinkron hang, és Filoni utal arra, hogy egy katonát kapunk Zeb személyében. Ő biztos nem a cuki faktort fogja erősíteni. Abban is egyetértek, hogy nem lesz Csubakka 2, hisz Zeb beszél amivel óriási különbségre fog szert tenni a karakterfejlődés terén. Egyébként elég furcsa csapat kezd összeállni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.D. Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Úgy néz ki, esélyük nincs a többieknek Zeb mellett, eddig Ő tetszik legjobban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Inkvizítoron kívül ő jön még be egyedül Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Biztató, hogy Chopper és Zeb személyében se akarnak egy "jellem másolt" Artut, illetve Chewie-t összehozni. Talán Ezrából sem lesz ifjú Luke másolat, így akár egy egész érdekes csapat alakulhat ki végül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Nagyon komálom a fejét, ő lesz az, aki elhozza nekünk a durvább, kevésbé a kölykök felé szóló hangulatot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Nagyon kíváncsi vagyok magára a fajra is, remélem lesznek külön, csak rájuk jellemző szokások, kulturális vonatkozások stb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndianaAndrisSolo Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Nagyon komálom a fejét, ő lesz az, aki elhozza nekünk a durvább, kevésbé a kölykök felé szóló hangulatot. Sztem pont nem. Ahogy elnézem ő a messzi messzi galaxis Bud Spencere. Ez alapján megállapíthatjuk, hogy szegény rohamosztagosokra ebben a sorozatban is rájár a rúd, pedig azt hittem, hogy megismerünk egy két birodalmi melóst is mélyebben, és nem csak a battle droidok hálátlan szerepét veszik át. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Sztem pont nem. Ahogy elnézem ő a messzi messzi galaxis Bud Spencere. Azért egy rohamosztagos szakasz összeverése puszta manccsal, jó esetben haláleset nélkül az idősebb korosztály felé nyit, de persze a gyerekek találhatnak benne "humort" is, ahogyan én is tettem, amikor szétröhögtem magam Bud bácsi bunyóin még kisgyerek koromban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 A primitívségük ellenére én nagyon jól el tudok szórakozni a Bud Spencer filmeken, de nem szívesen látnám viszont azt a fajta bohóckodást a SW univerzumban. Nekem az is sok volt, amit a droidok leműveltek néha, pláne a TCW elején. Az Ep.6-os endor-i szint (ewok-ok, Han vállkocogtatós trükkje stb.) még belefér, de a rohamosztagosok amúgy is síkhülyék a filmekben, nem kéne rátenni még egy lapáttal. Persze ettől nem is igazán tartanék, szerintem komolyabb szerepet szánnak Zeb-nek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 A primitívségük ellenére én nagyon jól el tudok szórakozni a Bud Spencer filmeken, de nem szívesen látnám viszont azt a fajta bohóckodást a SW univerzumban. OFF: na ezt visszautasítom Azok a filmek még ma is rengeteg filmet vernek kenterbe, műfaján belül (vígjáték) csúcs szuper, minőségi filmek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Ahogy elnézem ő a messzi messzi galaxis Bud Spencere. Vagy Schwarzija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Itt a legalsó kép teljes verziója. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Igazi pofozógép lehet ez a Zeb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 Ááá... Béna a srác, ott az egyik még próbál felállni. Amúgy tulajdonképpen a klónok/rohamosztagosok miért viselik ezeket a páncélokat, amikor még az ütéstől sem óvják meg őket? A TCW-ben is simán le lehetett ütni őket akár pusztakézzel is, hiába voltak talptól skalpig páncélban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Ajjaj... Egyrészt oké, Zeb pofozógép. Király! Másrészt...egyre inkább kezdem átérezni azoknak a félelmét, akik attól tartanak, hogy a rohamosztagosokat a TCW-s harci-droidok szintjén fogják kezelni. Jó persze, az eredeti trilógiában sem voltak épp az elitkatonák, akikre a rajongók egy bizonyos csoportja emlékszik, de akkor is....Ha csak sorban arra fogják őket használni, hogy a hősöknek legyen kit lepofozni, nem nagyon fog átjönni, hogy mennyire fenyegető a Birodalom. A páncél pedig szinte minden fikcionális műben hasztalan, semmi újdonság nincs benne, hogy itt is az. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Szerintem ez egy promóciós kép, szóval nem kell parázni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 (edited ) Ez már masszív OFF. Átraktam ide. Edited May 1, 2014 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Ááá... Béna a srác, ott az egyik még próbál felállni. Biztos kapni akar még párat. Utánuk majd kifekszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Steve Blum ("Zeb hangja") interjú Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Köszi Rog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Szívesen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Az Ep.6-os endor-i szint (ewok-ok, Han vállkocogtatós trükkje stb.) még belefér, de a rohamosztagosok amúgy is síkhülyék a filmekben, nem kéne rátenni még egy lapáttal. Hát ha így fejbe van mindegyik verve, s nem egyszer, akkor hogy' lehetnének szegények okosak? Ezzel a macskaszerű fejjel még nem teljesen vagyok kibékülve, de Bud Spencer helyett megteszi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 Részlet a hétfői rövdfilmből: Zeb megrázó élményben részesíti a stormikat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 Úgy látom a rohamosztagosok itt is csak bohócoknak valók. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Senki sem panaszkodhat, hogy nem olyanok, mint eddig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 23, 2014 Author Share Posted August 23, 2014 Szegény rohamosztagosok. Mondjuk Luke anno szoltált magyarázattal arra, miért ilyen bénák: ki se látnak a sisakjaikból. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Hullanak a stormik mint a legyek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Ez a Zeb egy állat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 - Ott vagyok a találkozási pontnál. - Nem hiszem, mert én ott vagyok de Téged még nem látlak. Zeb lesz a kedvencem, továbbra is úgy érzem. Egyébként ebben az előzetesben éreztem leginkább eddig az OT feelinget. Főleg a zene miatt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts