Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. És megérkezett Zeb bácsi is. http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=115032 Nem lesz Chewbacca 2.0 úgy érzem. Steve Blumnak meg kifejezetten örülök, nagyon jó szinkronhang. Videojátékosok őt is ismerhetik a Mass Effetcből, ő volt Grunt (Baka) hangja (másik emlékezetes munkája a Bulletstormban van, ahol a főszereplő, Grayson Hunt hangját kölcsönzi). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Nekem továbbra is ő tetszik legjobban. Valóban kiváló a szinkron hang, és Filoni utal arra, hogy egy katonát kapunk Zeb személyében. Ő biztos nem a cuki faktort fogja erősíteni. Abban is egyetértek, hogy nem lesz Csubakka 2, hisz Zeb beszél amivel óriási különbségre fog szert tenni a karakterfejlődés terén. Egyébként elég furcsa csapat kezd összeállni. Válasz
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Úgy néz ki, esélyük nincs a többieknek Zeb mellett, eddig Ő tetszik legjobban. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Inkvizítoron kívül ő jön még be egyedül Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Biztató, hogy Chopper és Zeb személyében se akarnak egy "jellem másolt" Artut, illetve Chewie-t összehozni. Talán Ezrából sem lesz ifjú Luke másolat, így akár egy egész érdekes csapat alakulhat ki végül. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Nagyon komálom a fejét, ő lesz az, aki elhozza nekünk a durvább, kevésbé a kölykök felé szóló hangulatot. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Nagyon kíváncsi vagyok magára a fajra is, remélem lesznek külön, csak rájuk jellemző szokások, kulturális vonatkozások stb. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Nagyon komálom a fejét, ő lesz az, aki elhozza nekünk a durvább, kevésbé a kölykök felé szóló hangulatot. Sztem pont nem. Ahogy elnézem ő a messzi messzi galaxis Bud Spencere. Ez alapján megállapíthatjuk, hogy szegény rohamosztagosokra ebben a sorozatban is rájár a rúd, pedig azt hittem, hogy megismerünk egy két birodalmi melóst is mélyebben, és nem csak a battle droidok hálátlan szerepét veszik át. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Sztem pont nem. Ahogy elnézem ő a messzi messzi galaxis Bud Spencere. Azért egy rohamosztagos szakasz összeverése puszta manccsal, jó esetben haláleset nélkül az idősebb korosztály felé nyit, de persze a gyerekek találhatnak benne "humort" is, ahogyan én is tettem, amikor szétröhögtem magam Bud bácsi bunyóin még kisgyerek koromban. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. A primitívségük ellenére én nagyon jól el tudok szórakozni a Bud Spencer filmeken, de nem szívesen látnám viszont azt a fajta bohóckodást a SW univerzumban. Nekem az is sok volt, amit a droidok leműveltek néha, pláne a TCW elején. Az Ep.6-os endor-i szint (ewok-ok, Han vállkocogtatós trükkje stb.) még belefér, de a rohamosztagosok amúgy is síkhülyék a filmekben, nem kéne rátenni még egy lapáttal. Persze ettől nem is igazán tartanék, szerintem komolyabb szerepet szánnak Zeb-nek. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. A primitívségük ellenére én nagyon jól el tudok szórakozni a Bud Spencer filmeken, de nem szívesen látnám viszont azt a fajta bohóckodást a SW univerzumban. OFF: na ezt visszautasítom Azok a filmek még ma is rengeteg filmet vernek kenterbe, műfaján belül (vígjáték) csúcs szuper, minőségi filmek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Ahogy elnézem ő a messzi messzi galaxis Bud Spencere. Vagy Schwarzija. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Itt a legalsó kép teljes verziója. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Igazi pofozógép lehet ez a Zeb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Ááá... Béna a srác, ott az egyik még próbál felállni. Amúgy tulajdonképpen a klónok/rohamosztagosok miért viselik ezeket a páncélokat, amikor még az ütéstől sem óvják meg őket? A TCW-ben is simán le lehetett ütni őket akár pusztakézzel is, hiába voltak talptól skalpig páncélban. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Ajjaj... Egyrészt oké, Zeb pofozógép. Király! Másrészt...egyre inkább kezdem átérezni azoknak a félelmét, akik attól tartanak, hogy a rohamosztagosokat a TCW-s harci-droidok szintjén fogják kezelni. Jó persze, az eredeti trilógiában sem voltak épp az elitkatonák, akikre a rajongók egy bizonyos csoportja emlékszik, de akkor is....Ha csak sorban arra fogják őket használni, hogy a hősöknek legyen kit lepofozni, nem nagyon fog átjönni, hogy mennyire fenyegető a Birodalom. A páncél pedig szinte minden fikcionális műben hasztalan, semmi újdonság nincs benne, hogy itt is az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Szerintem ez egy promóciós kép, szóval nem kell parázni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. (szerkesztve) Ez már masszív OFF. Átraktam ide. Szerkesztve: 2014. Május 1. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Ááá... Béna a srác, ott az egyik még próbál felállni. Biztos kapni akar még párat. Utánuk majd kifekszik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Steve Blum ("Zeb hangja") interjú Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Köszi Rog! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Az Ep.6-os endor-i szint (ewok-ok, Han vállkocogtatós trükkje stb.) még belefér, de a rohamosztagosok amúgy is síkhülyék a filmekben, nem kéne rátenni még egy lapáttal. Hát ha így fejbe van mindegyik verve, s nem egyszer, akkor hogy' lehetnének szegények okosak? Ezzel a macskaszerű fejjel még nem teljesen vagyok kibékülve, de Bud Spencer helyett megteszi. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Részlet a hétfői rövdfilmből: Zeb megrázó élményben részesíti a stormikat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Úgy látom a rohamosztagosok itt is csak bohócoknak valók. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Senki sem panaszkodhat, hogy nem olyanok, mint eddig Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Szegény rohamosztagosok. Mondjuk Luke anno szoltált magyarázattal arra, miért ilyen bénák: ki se látnak a sisakjaikból. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Hullanak a stormik mint a legyek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Ez a Zeb egy állat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. - Ott vagyok a találkozási pontnál. - Nem hiszem, mert én ott vagyok de Téged még nem látlak. Zeb lesz a kedvencem, továbbra is úgy érzem. Egyébként ebben az előzetesben éreztem leginkább eddig az OT feelinget. Főleg a zene miatt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.