Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Nekem nem hiányzik az eső. Esett elég hó idén, jöjjön jó sok napsütés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Itt van pár kép a Vác-Sződ-Göd-Kutyakeszi-Újpest kerékpárútvonalról, illetve persze a tájakról. Diavetítésként érdemes végignézni De azért majd csinálok én is képeket Az a váci ártéri erdő marha szép http://picasaweb.google.com/hajnalpor2/20070629VCBpBringVal# Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. A papa a motoros rollerrel helyi látványosság? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. A papa a motoros rollerrel helyi látványosság? Biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Nekem nem hiányzik az eső. Az eső megkíméli az embert a locsolástól, na de egy panellakó ugyebár, ezt nem értheti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Az eső megkíméli az embert a locsolástól, na de egy panellakó ugyebár, ezt nem értheti Nem, igazad van A többit meg hiába magyaráznám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. A papa a motoros rollerrel helyi látványosság? Ő a modern kor Dzson Vénje. Épp nyergelné a lovát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Szerintem a mostani időjárási viszonyok között minden eső aranyat ér, bármelyik hónapban is esik Ez igaz, a gyep is akkor a legszebb, ha rendszeresen esővíz locsolja, mert azt locsolással nehéz pótolni. Nekem csak az az egy kívánságom van ezzel kapcsolatban, hogy essen rendszeresen, de ne napokig egyszerre. Ez lenne az ideális, de persze ez nem kívánságműsor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Egyetértek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Betartva a szigorú óvintézkedéseket a 39,5-ös izomláz sérülésmentes kezeléséhez.....khm....khm... ma újra nekivágtam a Kutyakeszi-Göd-Sződ-Vác távnak. Ellőttem pár fotót is, bár még elég csupasz a táj, viszont madárcsicsergés már volt ezerrel, kár, hogy ez a képekről nem jön le. ( Vajon miért is? ) Amúgy kissé elszámoltam magam a múltkor, ma lemértem a pontos távot amit össz-vissz bejártam és 32 kilométer jött ki. A Kutyakeszi-i bringaút kezdő pontja: Mely a Rév után még a Duna mellett halad olyan kétszáz métert, aztán elfordul jobbra. ( Duna felé elég merész lenne ): Imho a kanyar után. De nyugi, némi hullámvasút szerű utcában azért párhuzamosan fog futni a folyóval. Menet közben aki esetleg némi bázisugrás után áhítozna. Olyan százhúsz méter magas magasfeszültség. Kilátónak se rossz. Igazi bizsergető élményt nyújt Parabolika. Monza Raceway után szabadon: Gödi határ. Innen fel sem tűnik, hogy milyen meredek valójában. Visszafelé naná, hogy toltam a biciklit. Alja veszélyesen poros volt, szóval nem, nem erőtlenségből, hanem óvatosságból szálltam le a nyeregből. : Gödi Feneketlen tó. Ötven méterre a Dunától. Itt a városban haladt a kerékpárút, de gondolom utcaképet bárki láthat nap mint nap, szóval ezeket hanyagoltam : Innen már igazi kuriózum. Töltésen folytatódik a tekerés, olyan 1,7 kilométeren keresztül, míg elérjük Felső-Gödöt: Remek látvány nyílik, mind a Vác fölött lévő Naszályra, mind pedig a Szentendrei sziget túloldalán lévő budai hegyekre: Némi újabb városi kanyargós útszakasz után újra egy töltésen kötünk ki, méghozzá immár Felső-Gödöt elhagyva, Sződ felé véve az irányt: Sződ körüli Természetvédelmi körzetbe téved a bicikliút ( megjegyzem, on board felvétel ) : Az út innen remek volt a végpontig. Sima, egyenletes, csak olykor volt egy-egy hupli. Simán magasabb fokozatba lehetett tenni a bringát. EU komfort. Itt még a csigáknak, békáknak is elsőbbségük van First Person Shoo.....Ride felvétel Végállomás, a váci halastó, illetve az a körüli ártéri erdőség, ahol remekül megpihenhet a magamfajta öregharcos Bicikli is megpihen A végére pedig egy kakukktojás Sződön áll egy hatalmas udvarban. Eddig még nem néztem utána, hogy hogy és miért került oda, de majd kiderítem. Lehet, hogy UFok vitték oda DON Oldfighter Corleone Capone turist Minden jog fenntartva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Szép képek, Oldie! Egyszer nekivághatnál a Balaton körüli bringaútnak is. Ismerek olyat, aki egy nap alatt megkerülte rajta a tavat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Az azért már kicsit durva lenne. Körbe van az olyan 180 km. Mondjuk én ezt a távot két óra alatt jártam meg, olyan tíz perc pihenőt engedélyezve magamnak. Szép, öregharcos tempót diktáltam, tatár nem kergetett, szép kerek fenekű nő se ment előttem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Upsz. Korrigálás következik. Sződ helyet Sződligetről van szó. Nincs messze a kettő egymástól ugyan, de a pontosítás megköveteli a helyesbítést A villamosok amúgy egy szabadidős park részét képezik, turisztikai célokból Ennyit találtam róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Szép képek, Oldie! Egyszer nekivághatnál a Balaton körüli bringaútnak is. Három évvel ezelőtt én is körbecangáztam haverokkal (bár mi nem egy nap alatt, hanem kettő), meg idén is tervezzük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Isten éltessen sokáig drága Szisz! Jó képek, oldie! Kicsit irigyellek, mert nálunk nincs lehetőség ilyen túrára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Kösz Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Tisza nincs azért olyan messze Amúgy meg egy útvonal is egy idő után unalmassá tud válni. :S Boldog születésnapot innen is Szisznek Látom ő is már egy vén tyúk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Kösz Ody Írtam egy rövidke mailt is. Oldie vigyázz a szádra, mert nyakon váglak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Boldog szülinapot Szisz. Oldie: Igazi sportember lettél.Legalább egy sört lehúztál valahol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Füled érjen Yodáig Szisz!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Oldie: Igazi sportember lettél.Legalább egy sört lehúztál valahol? Na hallod,.....a tájvédelmi körzet legelején mi volt kitáblázva? Kaiser söröző Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Boldog szülinapot Szisz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Otthoni netem már megint meghalt, így utólag is Boldog Születésnapot Szisz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Utólag is boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Ha valaki nem tudna róla akkor az RTL Klub XXI. sz című műsorában ma a Csillagok háborúja lesz a téma. 23:20 Ha rossz topikba írtam akkor bocs, de annyi van én már teljesen elkeveredek köztük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. (szerkesztve) Köszönöm mindenkinek különösen eme szülinapi köszöntést Boldog születésnapot innen is Szisznek Látom ő is már egy vén tyúk :P Lassan valóban kezdek megérni és már „tojtam” is vagyis ennek emberi megfelelője Már évek óta ezt a szülinapom vártam, hogy úgy mondhassam ki e sorokat, hogy igaz: Harminckét éves lettem én - meglepetés e költemény csecse becse: Szerkesztve: 2010. Március 23. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Még kiscsirke vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Boldog születésnapot, Szisz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.