Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Boldog Születésnapot Krande! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog Születésnapot kívánok! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog szülinapot, Krande! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Oldi! A jobb front hangszoróm nem ad ki hangot. Átkötöttem a bal csatornára, ott minden ok. Szerinted mi lehet a baj? Gondolom az erősítő szekciónál hagytad a jobb front kimeneten. Nos ha így szólt a bal oldali, hogy oda kötötted át, akkor valszeg a jobb hangfaladdal van valami baj. :S Hogy pontosan mi, azt láthatatlanba nem tudom megmondani, lehet, hogy valami kontakt hiba a csatlakozási felületen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Gondolom az erősítő szekciónál hagytad a jobb front kimeneten. Nos ha így szólt a bal oldali, hogy oda kötötted át, akkor valszeg a jobb hangfaladdal van valami baj. :S Hogy pontosan mi, azt láthatatlanba nem tudom megmondani, lehet, hogy valami kontakt hiba a csatlakozási felületen. A hangszóróm jó, ugyanis ha átrakom a bal csatorna kábelét, akkor tökéleetsen szól. Ellenben az erősítő hátulján megkocogtattam a csatlakozókat, és akkor adott ki némi hangot. Szerinted ott lent lehet akkor kontakt hibás? Mit javasolsz mit csináljak vele? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog születésnapot, Krande Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog születésnapot Krande! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog születésnapot Krande :) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Köszönöm szépen Ody, Bomarr, Rog, Donát, Obi1, Coce, Kolmilan, Miss, Lokatelli és Dzséjt! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog szülinapot! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. A hangszóróm jó, ugyanis ha átrakom a bal csatorna kábelét, akkor tökéleetsen szól. Ellenben az erősítő hátulján megkocogtattam a csatlakozókat, és akkor adott ki némi hangot. Szerinted ott lent lehet akkor kontakt hibás? Mit javasolsz mit csináljak vele? Vidd el szervízbe. Valszeg ez tényleg kontakhiba. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog szülinapot Krande.Neked nem írom, hogy rúgjál be, mert nőknél nem szokás. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Vidd el szervízbe. Valszeg ez tényleg kontakhiba. A kábelt átnézted amúgy? Nincs rajta törés? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. SimonZ, Frenkie: Köszönöm nektek is! Berúgni tényleg nem fogok, ugyanis holnap szigorlat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. A kábelt átnézted amúgy? Nincs rajta törés? Megcsináltam. Szétszedtem, újra blankoltam a kábeleket, és megjavult. Egyszerű kontakthiba volt. Köszi a tippeket. Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog születésnapot, Krande! És holnapra egy nagy kalappal! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Köszönöm neked is, Szafina! Rámfér.... Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog szülo napot Krande! Aztán mutassd meg nekik a szigorlaton! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Krande, te nem most végzel az egyetemen? Vagy van még egy éved? És egy nagy kalappal holnapra Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog szülinapot Krande! És holnapra sok szerencsét! Miből szigorlatozol? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Sok sikert a szigorlathoz Krande. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Szurkoljatok, mert szerdán igen nehéz vizsgám jön... talán a legnehezebb... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. No akkor részemről, tömören megy a nagy kalap kaki mindenkinek akinek szüksége van rá. Holnap többet is kaphat, tudniillik csatornahálózat átépítése miatt délig TILOS folyóvizet engedni, csapból, tartályból egyaránt. Szóval lesz muníció. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Orki, Pildi: köszönöm nektek is! A kórbonctan drukkolást is köszönöm mindenkinek! Hármas lett, jól drukkoltatok! Donát, neked sok sikert! Miss: elvileg még másfél év. Egy ötödév, meg utána még a nyáron gyakorlatok. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Fiú: -Figyu, eljössz moziba? Lány: -Persze. Ugye nem baj ha hozom az egyik barátnőmet is? Fiú: -ÁÁÁÁ, dehogy. Hú, de egy rossz nap ez a mai. 1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Bomarr, ne légy szégyenlős, írd be nyugodtan a neved a párbeszéd szereplői közé Másrészről meg nem értem a problémádat. Két csajjal a moziban....egyik jobbról, másik balról. Ettől még mázlista is lehetsz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hú, de egy rossz nap ez a mai. Nekem is jól sikerült. Most olvastam, hogy a PC Guru megszűnteti a DVD rovatokat, így természetesen az enyémet is, mert a kiadó b*szott fizetni már az íróknak (olyan indokokkal, hogy az emberek már nem szeretnek olvasni, ezért csökken a példányszám)... most, amikor már végre volt munkám (még ha nem is főállás, de legalább valami), kvázi ki lettem rúgva... négy hónap... k*rva jóóóóóóó... és még egyik hónapért sem kaptam meg a pénzem... űűűűűűűbeeeeer áááááááleeeeeeeeeesssssssssssz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Tamáska, hogy ne légy ennyire szomorú, nézd csak meg, hogy mit találtam neked. http://bigyo.blog.hu/2008/06/23/video_az_u...r_wars_jatekrol Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. My Hero Ma is kaptam egyet, amit évekkel ezelőtt nem sikerült megvennem, szóval nem teljesen katasztrófa a nap Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.