Hozzászólás ideje: 2013. Február 17.12 éve Olyan vicces, ahogy Donát kedvesen megköszön valamit egy ilyen profilképpel. (Nem mintha bajom lenne vele, csak mókás. )
Hozzászólás ideje: 2013. Február 17.12 éve Olyan vicces, ahogy Donát kedvesen megköszön valamit egy ilyen profilképpel. (Nem mintha bajom lenne vele, csak mókás. ) Most miért, Tion Medon jó fiú. Táuzöndsz of battöl droidz. Bezzeg, ha Sidious lenne még az avatarom, még meg is érteném.
Hozzászólás ideje: 2013. Február 19.12 éve Budapest az űrből Egy kanadai űrhajós ma éjjel lefotózta fővárosunkat a Nemzetközi Űrállomásról. Éjjel 1 órakor töltötte fel Chris Hadfield Facebookra és Twitterre az alábbi fényképet. A kanadai űrhajós az átlagosan 300-400 kilométer magasan keringő Nemzetközi Űrállomásról készítette a fotót (kattintásra teljes méretben is látható). A képet az űrhajós a magyar rokonságának ajánlotta: "Hatalmas üdvözlet az űrből a Török családnak, szeretett menyem felmenőinek" - írja. http://www.idokep.hu/hirek/budapest-az-urbol De jó
Hozzászólás ideje: 2013. Február 20.12 éve Donát, megkaptad a kb. múlt heti privimet? Nem volt benne semmi extra, csak remélem, hogy elolvastad.
Hozzászólás ideje: 2013. Február 20.12 éve Ma egy érdekes dolog történt velem. Fogorvosi székben ülök, az orvos kaparja a fogamat, és egyszer csak megszólalt az Actross the Stars. Olyan idegen volt ezt a számot a rendelőben hallgatni, azt sem tudom hogy rádióból vagy cd-lejátszóból szólt-e. Persze én örültem neki nagyon. Ha már kellemetlen műveletben veszek részt legalább a zene legyen jó.
Hozzászólás ideje: 2013. Február 20.12 éve Frenkie, ez nagyon igaz. A zene sok mindenen átsegíti az embert.
Hozzászólás ideje: 2013. Február 21.12 éve 320 gigapixeles fotó Londonról A képeken 20 mérföldre lehet ellátni. Ha normál felbontásban nyomtatnának ki róla képet , az 98 méter széles és 24 méter magas lenne. Ez majdnem akkora, mint a Buckingham Palace, és 60 ezerszer nagyobb, mint egy iPhone 4-gyel készített kép http://btlondon2012.co.uk/pano.html
Hozzászólás ideje: 2013. Február 21.12 éve Szerző Ma egy érdekes dolog történt velem. Fogorvosi székben ülök, az orvos kaparja a fogamat, és egyszer csak megszólalt az Actross the Stars. Olyan idegen volt ezt a számot a rendelőben hallgatni, azt sem tudom hogy rádióból vagy cd-lejátszóból szólt-e. Persze én örültem neki nagyon. Ha már kellemetlen műveletben veszek részt legalább a zene legyen jó. Máris bátrabban állok neki a fogorvoskeresgélésnek :rock:
Hozzászólás ideje: 2013. Február 21.12 éve Máris bátrabban állok neki a fogorvoskeresgélésnek :rock: Én is fogorvosi kezelés előtt állok, elviszem a z egyik SW cd-met, ha karja az orvos, ha nem SW hangulat lesz!!!!
Hozzászólás ideje: 2013. Február 26.12 éve Basszus, tényleg, szülinapom van, jó, hogy szóltok. Köszönöm szépen!
Hozzászólás ideje: 2013. Február 26.12 éve Rá se ránts, pár éve már én is rendszeresen elfelejtem, hogy mikor van a sajátom Isten éltessen!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.