Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Boldog szülinapot, Merr-Sonn! És igen, jó itt lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Legalábbis hivatalosan Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik eddig felköszöntöttek, és hát az a nagy helyzet, hogy a fórumos tagságom már két napja betöltötte első életévét, így alkalmasnak találom ezt a napot, hogy néhány szóban kifejezzem mit jelentett nekem ez az egy év. Először is szeretném megköszönni Ody Mandrellnek, hogy már egy éve itt lehetek Azt kell mondjam, hogy bő másfél évvel ezelőtt, amikor megakadt a szemem a fórumon, mármint rátaláltam, nagyon megörültem, mert soha addig nem láttam egy ilyen sokszínű, kedves, igazi rajongókat felvonultató SW társaságot, mint amilyenek Ti vagytok. Ez alatt az egy év alatt jobban megismerhettem a Sagát mint azelőtt bármikor, és ezt Nektek köszönhetem. Voltak itt pozitív és negatív szereplők is (na azért a negatívak nem olyan sokan ), akikkel remekül lehetett eszmecserét folytatni, vitázni kedvenc űroperánkról. Legfőképpen a TCW előrehaladásával együtt járó találgatások, sejtegetések témájában szerettem a fórum aktív tagja lenni, bár az utóbbi időben a Donát mester féle kvíz is nagyban segített, hogy belerázódjak a társaság magjába. Valamennyiőtökkel nagyon jól lehetett beszélgetni, eszmefuttatást végezni. Ami engem a kezdeti időszakban meglepett, -hisz "naiv voltam és fiatal"-, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy kaliberű magyar SW rajongói tábor rendelkezik egy ilyen nagyszerű fórummal. De az idő haladtával még jobban megszerettem a közösséget, hisz bár a Saga (és feltehetően az Erő) összeköt minket rajongókat, itt mindenki egyén, mindenkinek megvan a maga pozitív illetve negatív véleménye a Saga egyes részeiről, és ez az, ami igazán segített abban, hogy az olyan fanok szintjére emelkedjek, mint Ti. Szeretném megköszönni bárkinek, aki a kezdetekkor utat mutatott nekem, és kisegített a fórum útvesztőiben. Egy szó mint száz, egy olyan év telt el itt veletek a fórumon, amely tökéletes alapozásnak bizonyult ahhoz, hogy még jobban belerázódjak és folytassam az oldal látogatását. Mégegyszer köszönöm mindenkinek ezt a tartalmas egy évet, amely során a tudásom rengeteget gyarapodott, és amely során olyan beszélgetőpartnerekre találtam, akiket jobb, ha megbecsül az ember. Fórumbeli második működési évemet ezennel megnyitom. szerk: Nem hiszi el valaki, hogy egy ilyen fórum sokat tud segíteni a magányos rajongónak? Akkor számolja meg a "köszönet" szó darabszámát. Sok boldog születésnapot kívánok én is! Örülök, hogy jól érzed itt magad. Ami pedig a kvízt illeti, ajánlom a figyelmedbe ezt: katt a történethez Szép gondolatok Merr, örülünk ha megtaláltad itt a számításod. Isten éltessen még nagyon sokáig, akár velünk akár nélkülünk. Azért inkább velünk. :clap: Ezt annyira jó volt olvasni! Bevallom, nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Nektek is köszönöm, és örülök, hogy tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. elképesztő.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Láttam én már ehhez hasonlót Magyarországon is... csak ott nem voltak kalauzok, hanem teljesen öntevékenyen tolták egymást a népek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. elképesztő.... Ez mekkora! :lol: Ha menni kell akkor menni kell, nincs mese. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 21. Láttam én már ehhez hasonlót Magyarországon is... csak ott nem voltak kalauzok, hanem teljesen öntevékenyen tolták egymást a népek Én is. Amikor hétköznapi csúcsban kimarad egy vonat, vagy éppen valami probléma káoszt okoz, abból nagyon "finom" dolgok tudnak kisülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 21. Sokan szeretnének olyan őrangyalt mint a kutyámé. Tegnap este lelépett a járdáról, jött egy autó, métereken át tolta mire meg tudott állni. (Kívülről nézve milyen hosszú volt a reflexidő, meg az az út mire az autó elkezd lassulni!) Neo meg pánikosan elrohant. Rohantam volna utána, egy órán át kiabáltam érte Kertvárosban. A Gömböc etetőbe (itatóba) bementem megkérdezni a frissen jöttek nem látták-e, egyből hoztak laptopot h tegyem facebook-ra és lássak csodát. És láttam. Egy óra múlva szomszéd kutyás telefonált, hogy az itteni futtatónál fogták meg. Hazasprintelt. Ma volt egy Röntgen, most már biztosra mondhatom hogy néhány karcolással megúszta. A gazdájának meg nagy ejnye hogy legalább a láthatóságit tettem volna rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 21. Mázlis kutyus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Szisz! Rég láttunk, de boldog szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Isten éltessen Szilvi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Annyi vér, verejték és könny elhullajtása után végre elkészültem a diplomadolgozatommal. Este inni fogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Gratula Nute! Nute Gunray legyen az ivócimborád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. (szerkesztve) Gratula! Elfagyott a medvehagyma nagy része Van, de nem olyan szép mint amilyennek lennie kéne. Szerkesztve: 2013. Március 23. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Elfagyott a medvehagyma nagy része Van, de nem olyan szép mint amilyennek lennie kéne. Ma meg ráadásul esik a hó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Itt még nem. Mondjuk a péntek reggeli hóvihar nálunk nagyon durva volt, azután már ne jöjjön több. A hó a nagy szél miatt vízszintesen esett abból az irányból, amerre a munkahely miatt kerekeznem kellett Fél óra múlva elállt, újabb fél óra múlva sütött a nap, és nyoma sem volt az egésznek. Egyébként az idővel kapcsolatban nagyon ambivalens érzéseim vannak, egyrészről tele a kert ibolyával, a madarak már ezerrel fújják, este 6-kor világos van, de ha kimegyek, akkor szinte meg lehet fagyni. Tavasznak látszik, de telet érzek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Tavasznak látszik, de telet érzek. Ez mennyire így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. (szerkesztve) a madarak már ezerrel fújják, Ma én is láttam egy rigó párt, szép kövérek voltak, bár igen lomhák. Az egyik rám nézett, és teljesen az volt kiolvasható a "tekintetéből", hogy "mi a f*szért van még mindig ilyen hideg?" Szerkesztve: 2013. Március 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Itt még nem. Mondjuk a péntek reggeli hóvihar nálunk nagyon durva volt, azután már ne jöjjön több. A hó a nagy szél miatt vízszintesen esett abból az irányból, amerre a munkahely miatt kerekeznem kellett Fél óra múlva elállt, újabb fél óra múlva sütött a nap, és nyoma sem volt az egésznek. Egyébként az idővel kapcsolatban nagyon ambivalens érzéseim vannak, egyrészről tele a kert ibolyával, a madarak már ezerrel fújják, este 6-kor világos van, de ha kimegyek, akkor szinte meg lehet fagyni. Tavasznak látszik, de telet érzek. Engem is átvert a reggeli kép: süt a nap, nyíladoznak a tavaszi virágok, dér már sehol, de ha kimész, lefagy az arcodról a mosoly (szó szerint), az biztos. És holnapra ide is havat ígérnek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Reggel utazok Pécsre, izgalmas lesz, Baranya ígérkezik a legveszélyesebb területnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. És holnapra ide is havat ígérnek... Emlegetett.... megint az arcukba kaptuk a havazást, totál téli a táj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Várható volt.. http://index.hu/gazdasag/2013/03/25/az_angoloknak_eleguk_lett_belolunk/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. (szerkesztve) Az utóbbi pár évben már látszottak ennek jelei, valóban várható volt egy hasonló lépés. Szerkesztve: 2013. Március 25. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Várható volt.. http://index.hu/gazdasag/2013/03/25/az_angoloknak_eleguk_lett_belolunk/ Ehhh... index... Ebben hol kell keresnem, hogy a magyarokból van elegük? Gusztustalan, tipikus indexes ferdítés. Nem egy barátom dolgozik/dolgozott kinn, s büszkén mondják, hogy a magyarokat kimondottan szeretik, s jó munkaerőnek tartják. Az meg már a britek baja, hogy Anglia - főleg London - olyan, mint egy nagy olvasztótégely, tele a világ mindenféle nációjával. Akik jó része valóban élősködő - s biztos a magyarok közül van jónéhány -, no de ez a cím, amit a cikknek adtak, undorítóan magyarellenes és általánosító. Nem csoda, hogy hónapok óta nem olvasok indexet. Fuj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Itt már megint elég szép mennyiségű hó esik. Én még nem emlékszem ilyen hosszú télre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Ez már elképesztő. Amikor kellett volna december 23-tól 28-ig akkor nem esett a hó most meg szakad. Tavaly ilyenkor pár kolléga már biciklivel járt dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Ja, gondkodtam is rajt, honnan lehetne szerezni egy karácsonyfát húsvétra. A gyerekeknek valahogy kidumálnám, hogy miért a Jézuska jött megint a nyúl helyett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.