Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Gratulálok a magyar kalózoknak.... :facepalm: De azért a Disney is sáros, amiért így kitol a többséggel... Ha ez a határozat marad a következő évekre is, ugrott a SW EP VII világpremier nálunk http://aeonflux.blog.hu/2013/05/09/breaking_a_disney_megorrolt_magyarorszagra Ez már annyira unalmas. Olyan álszentnek érzem. Miért ha egy héttel elhalasszák a premiert akkor nem kerül ki a netre Magyarországról, vagy az alatt az 1 hét alatt más országból? Tudomásul kell venni hogy nem lehet megakadályozni a filmek netre kerülését. Ezzel együtt kell élni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Ki lehet annyira igénytelen, hogy egy rossz minőségű, kamerás verziót megnéz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Ki lehet annyira igénytelen, hogy egy rossz minőségű, kamerás verziót megnéz? Ez a másik jó kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Ahogy a hozzászólásokban irják is: igazából a Disney beállt a sorba. Már több nagy stúdió is megjátszotta ezt nálunk. Szerintem egyébként az egész úgy ahogy van nevetséges: az a stúdió aki azt hiszi hogy a retek minőségű kamerás felvételek a jegyeladásaik komoly ellenségei az egyszerüen nem érti mi zajlik körülötte. És úgy tűnik elég sok stúdió van ezzel igy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Ilyen alapon, ha Amerikában töltenek fel elsőnek a netre egy filmet, akkor majd saját maguknál is elcsúsztatják a premiert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Azt senki nem mondta a Disney-nek hogy Magyarországon az emberek túlnyomó többsége magyarul beszél, és magyarul nézi/nézné a filmeket is moziban? Ergo a kamerás felvétel is magyarul lesz.... ha csak vissza nem szinkronizálják, mint a kínaiak a Nyugat hátúszását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Ez már annyira unalmas. Olyan álszentnek érzem. Miért ha egy héttel elhalasszák a premiert akkor nem kerül ki a netre Magyarországról, vagy az alatt az 1 hét alatt más országból? Tudomásul kell venni hogy nem lehet megakadályozni a filmek netre kerülését. Ezzel együtt kell élni. Pontosan, egyszerűen nonszensz, hogy azok ott azt hiszik, hogy egy hét, vagy egy hónap, vagy egy fél év csúsztatás miatt a kalózkodás visszaesik. Már józan paraszti ésszel belegondolva is egyértelmű, hogy pont az ellenkezőjét eredményezi egy ilyen húzás: nőni fog a kalózkodás. Főleg a mai gyors ütemben megjelenő DVD-k és BR-ek, ott van pl. az Expendables, amit mire nálunk bemutattak, már BR minőségben lehetett letölteni. Vagy anno az ep1, amit már mindenki látott, ha akart, mire nálunk moziba került, pedig akkor még nem is volt olyan elterjedt idehaza a net. Rá kéne döbbenteni ezeket a zseniket, hogy nálunk is külföldi forrásból jönnek a release-k, és a szinkron megléte vagy meg nem léte nem igazán befolyásolja a letöltéseket. Aki meg akarja nézni moziban, úgyis megnézi, aki nem, az akkor sem fogja, ha fél év múlva mutatják be, sőt, még röhög, hogy ő már rég látta. Ezek a szankciók ugyanolyanok, mint a játékoknál a DRM, a DVD-ken és BR-eken ezer évig tartó, de legalább átugorhatatlan "ne-lopj-a-k*rvanyádat-mer'-levágjuk-a-karodat" videók: csak azt büntetik vele, azt nevezik tolvajnak, aki elmegy moziba, vagy megveszi a játékot, filmet. És ez undorító! Ki lehet annyira igénytelen, hogy egy rossz minőségű, kamerás verziót megnéz? Elnézve a letöltési számokat, k*rva sok ilyen igénytelen figura mászkál ebben az országban. Sajnos. De én személy szerint ezért szeretem az nmagot, onnan kitiltották az ilyen ótvar minőségű release-ket. Amúgy ez pont egy tök jól járható út lenne, ha valahogy a stúdiók rá tudnák venni a nagy torrent oldalakat, hogy tiltsák a szutyok minőségeket. Persze ez abszolúte életképtelen elképzelés, de akkor is szép út lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Azt senki nem mondta a Disney-nek hogy Magyarországon az emberek túlnyomó többsége magyarul beszél, és magyarul nézi/nézné a filmeket is moziban? Ergo a kamerás felvétel is magyarul lesz.... ha csak vissza nem szinkronizálják, mint a kínaiak a Nyugat hátúszását. Hangot nagyon könnyű észrevétlenül felvenni. Ha kikerült egy kamerás felvétel, akkor már hamar megvan az angol verzió is. A döntés nem emiatt marhaság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Ki lehet annyira igénytelen, hogy egy rossz minőségű, kamerás verziót megnéz? Amikor egy alien rajongói fórumon a fér társaság a Promethus kamerás verziót kapja le, ráadásul orosz nyelven , és utána csípőből fikázza a filmet? Igen, ilyen is itthon lehetséges :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Pionírok vagyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Nekem a hülye szó jutott eszembe. Jake, tehát ezért szívódtál fel arról a "bizonyos" alien rajongói fórumról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Boldogat. Egyrészt, egy szó is lehet kerek mondat. Ha elvárás, hogy a jókívánságot a teljes terjedelmében írjuk ki, annak mindenkinél így kéne hangoznia: Boldog születésnapot kívánok neked, XY. Az meg rohadt unalmas lenne, ha mindenki ezzel az egy frázissal jönne. Másrészt, talán a felköszöntöttnek kéne megítélnie, mit vesz tiszteletlenségnek. Harmadrészt, az nem tiszteletlenség, ha rákényszerítjük a mi felfogásunkat másra, ez esetben, hogy hogyan kívánjon szépeket valakinek? Negyedrészt, Nabo elég régóta használja így, mondhatni, ez az ő "privát köszöntője", mint a "füled érjen Yodáig" Kudárnak, vagy nekem, hogy néha extra smile-kat használok. Szóval most belekötni nem szőrözés? Hülyeségeket beszélsz. Ad 1: senki nem akart egyen szöveget íratni senkivel. Én csak azt javasoltam, hogy egy szónál többel tiszteljük meg az ünnepeltet. Ad 2: nem most "kötöttem bele" mert már legalább fél éve felhívtam erre a figyelmet, persze ezt lehet úgy is értelmezni, hogy én ráerőszakoltam Nabo -ra az elképzelésemet (mellékesen jegyzem meg anno az indított az akcióra, mert már lassan mindenki "boldogat" kívánt a szerencsétlen ünnepeltnek). Biztos nem a jó szándék vezetett, direkt ki akartam baszni Nabo -val, hogy ne írjon már egyszavas köszöntőt. Biztos arra verem itthon, hogy ilyenekkel szórakozok. Szerintem keversz valakivel. Ad 3: azért sok diannát kell még meginnod ahhoz, hogy kioktass mi a tiszteletlen vagy mi nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. De azért én beszélek hülyeséget... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Nyugalom fiúk. Én megértem Ody álláspontját, szerintem is írjunk már ki legalább annyit, hogy Boldog szülinapot! A boldogat, az mi? Boldog Ferenc Ferdinánd napot? A köszöntés célját azért csak illik odaírni, legalábbis szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Boldog szülinapot pécsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Boldog születésnapot, Pécsi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. A pécsi, Boldog Születésnapot Kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Raven Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Boldog születésnapot kívánok! Élj még száz boldog évig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Boldog szülinapot Pécsi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Boldog születésnapot, Pécsi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Isten éltesse a szülinapost! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Boldog születésnapot, Pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Boldog szülinapodat, szomszéd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. De azért én beszélek hülyeséget... Sajna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Isten éltessen sokáig A Pécsi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Sajna... Akkor ezt tisztáztuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Akkor ezt tisztáztuk. Jelen pillanatban úgy tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.