NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Engem előző nap este kapott el az idegbetegség, gyorsan abbahagytam a tanulást, és inkább elmentem aludni Ami érdekes, hogy az a fajta idegesség sem előtte, sem azóta nem kapott el többé, pedig volt egy-két nagyobb megmérettetésem azóta (és lesz is). Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok ezzel egyedül Bár már valamiért kezdek lenyugodni, lehet a beletörődés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Tanulni nem érdemes az utolsó napon. Lazíts egy kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. http://www.origo.hu/itthon/20130619-meghalt-horn-gyula.html Nem politizálásból teszem ide, bár szerintem emberileg többet ért mint sok mai kollégája. Nyugodjék békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. ((Ken Ortishoz egy telefonszámot tudtok mondani? Bp-n él még? Most hétvégén mennék föl és akkor odaadnék neki 3 könyvet hogy adja tovább Marának.... ha még tartják a kapcsot.)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Holnap szóbeli érettségi, más is annyira idegbeteg volt egy nappal előtte, hogy nem tudott tanulni vagy csak én vagyok ilyen? Én akkor már direkt nem tanultam, mert amit addig sikerült azon már nem rontott, amit meg még addig se tudtam megtanulni, azon meg már az az egy nap nem segített. Egyébként, ha már ott leszel az iskolában szerintem nem fogsz izgulni, akkor már visz az adrenalin... a tanárok meg segítenek, nekik is érdekük, hogy minél jobb jegyekkel érettségizzenek a diákjaik. A vizsgaelnök lehet még faktor, de az is inkább abban, hogy mennyire veszi komolyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Tanulni nem érdemes az utolsó napon. Lazíts egy kicsit. Én akkor már direkt nem tanultam, mert amit addig sikerült azon már nem rontott, amit meg még addig se tudtam megtanulni, azon meg már az az egy nap nem segített. Egyébként, ha már ott leszel az iskolában szerintem nem fogsz izgulni, akkor már visz az adrenalin... a tanárok meg segítenek, nekik is érdekük, hogy minél jobb jegyekkel érettségizzenek a diákjaik. A vizsgaelnök lehet még faktor, de az is inkább abban, hogy mennyire veszi komolyan. Nem tanultam csak átolvastam őket, bár angolra nem jutott időm már így azt vehettem tanulásnak, de semmi nem maradt meg Segítségben én is bízok, az az utolsó szalmaszál Ha pedig nem tudom kérek póttételt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Ez azért nagyon durva. Itt hidegnek kéne lennie. http://www.origo.hu/idojaras/20130619-alaszkaban-35-fok-van.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 19. ((Ken Ortishoz egy telefonszámot tudtok mondani? Bp-n él még? Most hétvégén mennék föl és akkor odaadnék neki 3 könyvet hogy adja tovább Marának.... ha még tartják a kapcsot.)) MissKarrde szerintem tudja a számukat. Norbi: ilyenkor már nem szabad tanulni. Talán nehéz elképzelni, de ha eddig tanultál, eszedbe fognak jutni a dolgok pont akkor, amikor kell majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. (szerkesztve) Szívroham végzett Tony Soprano-val , mint a nagy Don Vito Corleone-val ... http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20130620-meghalt-james-gandolfini-maffiozok-tony-soprano-tiszta-romanc-szoljatok-a-kopcosnek-a-mexikoi.html RIP James Gandolfini Szerkesztve: 2013. Június 20. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Isten nyugosztaljon, "Tony"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Nagy forma volt, a The Sopranos pedig a valaha volt egyik legjobb tévésorozat szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. ((Ken Ortishoz egy telefonszámot tudtok mondani? Bp-n él még? Most hétvégén mennék föl és akkor odaadnék neki 3 könyvet hogy adja tovább Marának.... ha még tartják a kapcsot.)) Írjál nekik facebook-on privátot, úgy látom, hogy minden nap feljön Márti is. Pesten laknak még, ahogy én tudom. Már régen nem kommunikáltam velük semmilyen formában. Norbi: ilyenkor már nem szabad tanulni. Talán nehéz elképzelni, de ha eddig tanultál, eszedbe fognak jutni a dolgok pont akkor, amikor kell majd. Utolsó napon én is csak az addig megtanultakat szoktam átolvasni, ez nagyon hasznos tud lenni a vizsga előtt. Egyébként újat már felesleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Szívroham végzett Tony Soprano-val , mint a nagy Don Vito Corleone-val ... http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20130620-meghalt-james-gandolfini-maffiozok-tony-soprano-tiszta-romanc-szoljatok-a-kopcosnek-a-mexikoi.html RIP James Gandolfini Ezen most nagyon ledöbbentem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Na hát sikeresen átmentem, sör már megvolt, lehet végre pihenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Na hát sikeresen átmentem, sör már megvolt, lehet végre pihenni Helyes. És, hogy érzeted kemény volt, vagy nem vészes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Gratulálok, Norbi! Jó pihenést a nyárra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Én is gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Gratuláció! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Gartulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Köszi mindenkinek Helyes. És, hogy érzeted kemény volt, vagy nem vészes? Ahhoz képest, hogy mennyire féltem az egésztől, meglepően könnyű volt Taktikáztam is, rájöttem mindig középről kell húzni és akkor könnyűt kaptam. Informatika azért vicces volt, odaadtam tanárnak borítékot meg a papírokat, majd a borítékom alól kihúzott mégegyet amin rajta volt a neve, belenéz, kivesz 3000 FT-ot, rám néz: Norbi, ez kevés lesz! Mindezt az elnökasszony előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Szép volt guide uraság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Gratula NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Ahhoz képest, hogy mennyire féltem az egésztől, meglepően könnyű volt Taktikáztam is, rájöttem mindig középről kell húzni és akkor könnyűt kaptam. Informatika azért vicces volt, odaadtam tanárnak borítékot meg a papírokat, majd a borítékom alól kihúzott mégegyet amin rajta volt a neve, belenéz, kivesz 3000 FT-ot, rám néz: Norbi, ez kevés lesz! Mindezt az elnökasszony előtt. Utólag általában így szokta érezni az ember. Gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Ody, Jake, Wilde, köszi nektek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Gratulálok! Ugye, hogy nem is volt olyan vészes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. (szerkesztve) Emberek, én elhúztam egy hétre horvátba Vír szigetre! Addig is legyetek jók! Norbi: gratula! Szerkesztve: 2013. Június 21. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Füled Yodáig Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Boldog születésnapot, Krande Kudar, jó utat és nyaralást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Krande: boldog születésnapot! Norbi: gratula! Kudar, jó utat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Boldog Születésnapot Krande! kudar: Kellemes nyaralást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.