Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4.12 éve Jó kérdés. Szerintem várd meg, hátha hozzáértőbb fórumos is ír még valamit a témához, aztán meglátjuk.
Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4.12 éve Szerző Na látod azt egész biztosan megvárom ((úgy tervezem h kb karácsonytájt veszem, ilyenkor nyáron úgysem tudnám használni))
Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4.12 éve Na látod azt egész biztosan megvárom ((úgy tervezem h kb karácsonytájt veszem, ilyenkor nyáron úgysem tudnám használni)) Sajnos én EURHUF terméket szoktam csak vizsgálni, de jelentős font gyengülésre nem számítok az euróval szemben, ergo ha a forint az euróval szemben lejön 292-3 fele, akkor érdemes lehet megnézni a font árfolyamot is, és venni. Annál sokkal erősebb forint mostanában nem nagyon lesz.
Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5.12 éve Ody, nagyon király aquaparkotok van! Megérte autózni érte 300 km-t, már önmagában csak az inga csúzdáért is!!!
Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5.12 éve Ody, nagyon király aquaparkotok van! Megérte autózni érte 300 km-t, már önmagában csak az inga csúzdáért is!!! Sajnos nem az enyém, de köszi. Másoknak is bejött.
Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 6.12 éve Boldog születésnapot most, és még vagy száz éven keresztül! Szerkesztve: 2013. Augusztus 6.12 éve - Master
Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7.12 éve Szerző Hnéééé, Shettard-nak is ma van a bokáig érő napja Boldogat belőle, és még sok hasonlót!
Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8.12 éve Ja ja boodogat Szerkesztve: 2013. Augusztus 10.12 éve - Hunner
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.