Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Hajrá Dzséjt! Ezt most kíméletlenül ellopom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Én tavaly voltam hasonlón, csak az nem horror, hanem kincskereső témára épült. Mi négyen voltunk és egy irodát kellett áttúrni mindenféle rejtvények felkutatásával és megfejtésével, hogy megkapjuk a széf kombinációs kódját - a sztori szerint, ha egy órán belül nem sikerül kinyitni a széfet, akkor kattan a bilincs, mert megérkezik a jard. Végül sikerült kinyitnunk a széfet, egy másodperccel a határidő lejárta előtt miénk lett az arany. Mi most vasárnap voltunk egy Keresd a szérumot! című játékban, sakktudásomnak hála 43 perc alatt meglett. Nagyon élvezetes volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Sok sikert Dzséjt Dél-Koreában egy nő 500-szor próbálkozott mire megkapta, reméljük neked nem kell ennyiszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Jók ezek a kiszabadulós társasjátékok, már én is hallottam róluk, Pesten több helyen is szerveznek. Egyszer ki fogom próbálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. És hol marad az annyi pénzért már autót is tudnál venni? Azért kapja kölcsön Frenkie a BMW-t, mert nekem úgyse fog kelleni, hisz lesz mellette autóm. Azt meg ugye nem konkretizálta, hogy milyen legyen az a BMW, márka, kor és állapot tekintetében. Nanana. Nincs beszólás. A BMW MAGA az autó. Lassan már meg kell tennem azt amit tervezek. Ja és remélem csak poénkodtok mert viccnek nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Jók ezek a kiszabadulós társasjátékok, már én is hallottam róluk, Pesten több helyen is szerveznek. Egyszer ki fogom próbálni. Egyszer elmehetnénk csapatostól Nanana. Nincs beszólás. A BMW MAGA az autó. Lassan már meg kell tennem azt amit tervezek. Ja és remélem csak poénkodtok mert viccnek nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Nanana. Nincs beszólás. A BMW MAGA az autó. Lassan már meg kell tennem azt amit tervezek. Ja és remélem csak poénkodtok mert viccnek nem jó. Alig vártam már, hogy megszabaduljak tőle... E36-om volt, 1.6-os motorral. Igaz, hogy elvitt Párizsba, meg vissza, de 180 ezer km-nél gyakorlatilag szétesett. Hengerfej, stb. A szlovén/horvát határról úgy húztak Ljubjanáig, onnan meg autómentő hozott haza. Ergonómiailag messze a legjobb autó, amiben ültem, de rengeteg probléma is van vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Alig vártam már, hogy megszabaduljak tőle... E36-om volt, 1.6-os motorral. Igaz, hogy elvitt Párizsba, meg vissza, de 180 ezer km-nél gyakorlatilag szétesett. Hengerfej, stb. A szlovén/horvát határról úgy húztak Ljubjanáig, onnan meg autómentő hozott haza. Ergonómiailag messze a legjobb autó, amiben ültem, de rengeteg probléma is van vele. Téged átvertek. Az Wartburg volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Téged átvertek. Az Wartburg volt. Most, hogy mondod... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. (szerkesztve) Téged átvertek. Az Wartburg volt. Aljas rágalom. A egy Wartburgnak elég 1 működő henger, hogy megjárd oda-vissza a Budapest-Vlagyivosztok távot Szerkesztve: 2014. Február 7. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 8. Erről eszembe jutott egy aranyos filmes sztori. Az Everything is illuminated című film forgatása kapcsán a főszerepet játszó Elijah Wood (karaktere Kelet-Európába megy családkutatni) teljesen lehidalt a Trabant nevezetű autótól és a hozzá kötődő sztoriktól, végül a forgatás végére egész jól hozzászokott a járműnek nevezett valamihez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Valaki hallott már valaha olyanról, hogy diákbérlettel gyorsjáraton nem lehet utazni mert nem diákjárat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Gyorsjárat Diákjárat Ezekkel a fogalmakkal úgy vagyok, mint Korda Gyuri bácsi a kézilabdával... azt se tudtam van ilyen. Mondjuk egyszer halottam olyat, hogy azt mondta egy férfi egy másiknak, hogy neki le kell ülnie, mert ülőbérlete van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. (szerkesztve) Gyorsjárat Diákjárat Ezekkel a fogalmakkal úgy vagyok, mint Korda Gyuri bácsi a kézilabdával... azt se tudtam van ilyen. Mondjuk egyszer halottam olyat, hogy azt mondta egy férfi egy másiknak, hogy neki le kell ülnie, mert ülőbérlete van! Gyorsjárat ami elmegy x település mellett de csak párnál áll meg. Diákjárat gondolom amit akkor szoktak indítani amikor iskola szezon van. Lényeg, hogy szállok fel a buszra, sofőr meg mondja nekem, hogy nekem diákbérletem van ez meg gyorsjárat és ezzel nem mehetnék. Mondom De Bogárdon megáll nem? Mondja Hogy persze meg. Mondom Akkor mi a probléma? Mondja Hogy hát diákkal nem lehet ezen menni. Érdekes 5 éve megyek heti egyszer azzal a busszal+sofőrrel de eddig nem szúrt neki szemet Meg rajtam kívül az a 20 másik diák sem. Hazajöttem direkt megnéztem a Volántársaság üzleti szabályzatát is, Google-t is, de ilyen baromságot nem találtam, lehet rájött az 5 perc. Szerkesztve: 2014. Február 10. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Legközelebb utazol, akkor mond meg neki, hogy mutassa meg hol van ez leírva. Egyébként vannak ilyen buszosok a BKV-nál is. A 29-esen volt egyszer, hogy le akart szállni egy nő, a buszos meg nem állt meg, úgy hogy ráadásul a megállóban is álltak és neki akkor kötelessége lenne legalább lassítani, hogyha látja, hogy áll ott valaki. Utána beszólt neki a vénasszony, hogy mekkora f*sz, pedig ő jelzett is, erre a buszos megállt a lejtőn, kanyar közbe (!) és ott már nem is járda volt, hanem ilyen füves rész és ott szállt le a nő. Aztán még beszólt annak a csajnak, aki közbe odajött a megállóból, hogy felszálljon, mert alapból ott meg se állt neki a busz... bár ez már valószínűleg azért volt, mert rajta töltötte ki a dühét, amiért a vénasszony beszólt neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Legközelebb utazol, akkor mond meg neki, hogy mutassa meg hol van ez leírva. Egyébként vannak ilyen buszosok a BKV-nál is. A 29-esen volt egyszer, hogy le akart szállni egy nő, a buszos meg nem állt meg, úgy hogy ráadásul a megállóban is álltak és neki akkor kötelessége lenne legalább lassítani, hogyha látja, hogy áll ott valaki. Utána beszólt neki a vénasszony, hogy mekkora f*sz, pedig ő jelzett is, erre a buszos megállt a lejtőn, kanyar közbe (!) és ott már nem is járda volt, hanem ilyen füves rész és ott szállt le a nő. Aztán még beszólt annak a csajnak, aki közbe odajött a megállóból, hogy felszálljon, mert alapból ott meg se állt neki a busz... bár ez már valószínűleg azért volt, mert rajta töltötte ki a dühét, amiért a vénasszony beszólt neki. Ha megint nem tetszik neki akkor rákérdezek Az se semmi, vidéken ilyen nem jellemző hál ég, legalábbis a környéken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Boldog szülinapját Danityunak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Isten éltessen danityu tesó! Remélem jól vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 11. Van egy nagy dilemmám: Múlt hét kedden voltam állásinterjún diákmunkára ahol azt mondták egy hét és értesítenek emailben hogy mi lett, ami ma ugyebár letelt és nem jött semmi. HR-esnek tudom az email címét mert ott értesített hogy mehetek az interjúra, szóval szerintetek holnap ráírjak hogy felvettek-e vagy sem? Ez az első ilyenem nem tudom lehet-e ilyet, nem tűnök-e türelmetlennek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 11. Nem fogsz türelmetlennek tűnni. Holnap nyugodtan kérdezz rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 11. Rendben, köszi a választ Csak ezen stresszelek egy hete már álmomba is ez jön elő és már jó lenne tudni, hogy akkor mi a helyzet. Az a gáz, hogy amit elterveztem mondatokat marhára nem jutottak eszembe akkor, hanem már mikor mentem hazafele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 11. Állásinterjúkhoz is kell egyfajta rutin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 11. Majd csak kialakul majd, mindenesetre ebből az egyből is nagyon sokat tanultam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Boldog szülinapot Lokatelli! Hátha benézel valamikor.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. A Netflix lényegében egy internetes videotéka. Havi előfizetésért cserébe filmekhez és sorozatokhoz jutsz hozzá (ez a NetFlix esetében 75 ezer címet jelent). Hazánkban már van próbálkozás hasonló megoldásokra, de természetesen még nagyon-nagyon gyerekcipőben jár. Ajánlanék egy nem is oly régi cikket a témában, érdemes elolvasni, már csak azért is, mert nem akárki a szerző. Sikerre vagy bukásra ítélik a „magyar Netflix” modellt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Isten éltessen Loki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Köszi Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Füled érjen Yodáig loka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 14. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.