Donát Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Nem lenne baj azzal, hogy szerencsejáték, ha 1:90-hez lenne az esély és nem pedig 1:45000000-hoz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Most hetekig én sem veszek lottót. Aprópénzért nem játszom. majd ha megint 1 milliárd lesz a nyeremény. A melegről annyit hogy amig ezt gépelem izzadok rendesen. Maga a gép is fűt mint egy kazán és legalább rátesz 5 fokot a hőmérsékletre. Hát a Balatonon én is elviselném, de itt a betondzsungelben elég pokoli. Na nem baj egyszer csak jön egy hidegfront. Különben szerintem szerdáig tök jó idő volt. Kellemes meleg 28-30 fok és éjjelre jól lehült a levegő. Pl hétfőn én reggel tréningfelsőben mentem dolgozni mert fáztam. Ahogy Karrde írja a legnagyobb baj hogy éjjel is 25 van. Egyszerűen nem tudnak hűlni a lakások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Nem lenne baj azzal, hogy szerencsejáték, ha 1:90-hez lenne az esély és nem pedig 1:45000000-hoz... Akkor se tudnál mi alapján tippelni, csak random módon. Ja meg ugye akkor nem adnának milliárdokat nyereményként. Nem csak a motivációs szempontok miatt ilyen magas a nyeremény, hanem mert "teljesítmény alapú". Amennyivel könnyebben el lehetne találni, annyival kevesebbet fizetnének érte. Na persze ez a veszély nem fenyeget senkit, nagyon jó biznisz ez a zrt. számára... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Szombati boldogságom: Balaton-átúszás. Dupla nevezési díj, kétszeri tipródás a kompra várva a napvédő háló alatt, de sokszoros dicsőség Igazából már tavaly is úgy éreztem amikor hozott vissza a komp az északi térfélre, hogy igazából van bennem még egy ekkora táv. Idén meg megvalósítottam Egyébként amikor másodszorra úsztam, a 3. km környékén jött szembe egy úriember aki egyszerűen oda-vissza úszott. Jövőre valószínűleg ezt fogom kitűzni magamnak A vicc egyébként, hogy elsőre "mindent beleadtam" a másodiknál meg fáradt voltam valamelyest, aztán 8 perc a különbség a két időeredmény között. Pontosabban 2:20:11 és 2:28:34. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Szombati boldogságom: Na ezt most nem írom le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Gratulálok, Krande! Én a felét sem tudnám leúszni az eredeti távnak. De lehet a negyedét se! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Krande, közbe pihentél kicsit, vagy már fordultál és úsztál is vissza? Mindenképpen nagyon komoly! Kiskoromban versenyszerűen úsztam, jövőre lehet kipróbálom ezt, kíváncsi lennék mennyi menne csak úgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Gratula, Krande! Hableány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. A vicc egyébként, hogy elsőre "mindent beleadtam" a másodiknál meg fáradt voltam valamelyest, aztán 8 perc a különbség a két időeredmény között. Pontosabban 2:20:11 és 2:28:34. Ismételten gratulálok a célod eléréséhez. És mint már írtam, nem kell rohanni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Donát, Wilde, Dzséjt, Miss: köszi szépen! Fél dél körül értem Balatonboglárra, szokásos süti-tea-pólóosztás, meg kellett várni a katamaránt, aztán 400 turista battyogott ki belőle (na az volt sok idő) cirka fél óra volt az út visszafelé, betoltam egy szendvicset, végigmentem a regisztráción, 13:05 volt mire újra vizet értem. Más ennyi idő alatt leússza a távot..... némileg sietősebb tempóban persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 30. Isten éltessen Zééé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Utólag is boldog születésnapot Zééé! Neked pedig Boldog születésnapot, Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Füled Yodáig Ody!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Boldog szülinapot, Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Itt is hadd kívánjak boldog születésnapot, Master Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Én is kívánok sok boldog születésnapot, Ody Hányadik is, a 20.? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Donát, kudar, Pildi, Dzséjt és MissKarde! Köszi szépen. Miss! Nem...a 18 -ik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Már 118 éves vagy? Ki sem nézném belőled! Boldogadat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Köszi Rita! 118? Ahhoz képest elég jól tartom magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Boldog születésnapot, Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Köszi Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Zééé, Ody ! Sok boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Boldog születésnapot Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. (szerkesztve) Köszi Pécsi bácsi! Nabo neked is köszönöm! Szerkesztve: 2014. Augusztus 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Miss! Nem...a 18 -ik. Akkor már tegezhetsz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Köszi Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Utólag boldog születésnapot Zééé és Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 3. Köszi Nute! Isten éltessen benneteket Lada és PrincessLeia! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 3. Boldog születésnapot, Lada! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.