Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most hetekig én sem veszek lottót. Aprópénzért nem játszom. :D majd ha megint 1 milliárd lesz a nyeremény.

A melegről annyit hogy amig ezt gépelem izzadok rendesen. :D Maga a gép is fűt mint egy kazán és legalább rátesz 5 fokot a hőmérsékletre.

Hát a Balatonon én is elviselném, de itt a betondzsungelben elég pokoli. Na nem baj egyszer csak jön egy hidegfront. Különben szerintem szerdáig tök jó idő volt. Kellemes meleg 28-30 fok és éjjelre jól lehült a levegő. Pl hétfőn én reggel tréningfelsőben mentem dolgozni mert fáztam.

Ahogy Karrde írja a legnagyobb baj hogy éjjel is 25 van. Egyszerűen nem tudnak hűlni a lakások.

Hozzászólás ideje:

Nem lenne baj azzal, hogy szerencsejáték, ha 1:90-hez lenne az esély és nem pedig 1:45000000-hoz... :)

Akkor se tudnál mi alapján tippelni, csak random módon. :D Ja meg ugye akkor nem adnának milliárdokat nyereményként. Nem csak a motivációs szempontok miatt ilyen magas a nyeremény, hanem mert "teljesítmény alapú". Amennyivel könnyebben el lehetne találni, annyival kevesebbet fizetnének érte. ;) Na persze ez a veszély nem fenyeget senkit, nagyon jó biznisz ez a zrt. számára...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szombati boldogságom: Balaton-átúszás. Dupla nevezési díj, kétszeri tipródás a kompra várva a napvédő háló alatt, de sokszoros dicsőség :D

Igazából már tavaly is úgy éreztem amikor hozott vissza a komp az északi térfélre, hogy igazából van bennem még egy ekkora táv. Idén meg megvalósítottam :) Egyébként amikor másodszorra úsztam, a 3. km környékén jött szembe egy úriember aki egyszerűen oda-vissza úszott. Jövőre valószínűleg ezt fogom kitűzni magamnak :)

A vicc egyébként, hogy elsőre "mindent beleadtam" a másodiknál meg fáradt voltam valamelyest, aztán 8 perc a különbség a két időeredmény között. Pontosabban 2:20:11 és 2:28:34.

Hozzászólás ideje:

Krande, közbe pihentél kicsit, vagy már fordultál és úsztál is vissza? Mindenképpen nagyon komoly! :)

Kiskoromban versenyszerűen úsztam, jövőre lehet kipróbálom ezt, kíváncsi lennék mennyi menne csak úgy. :hmm:

Hozzászólás ideje:

A vicc egyébként, hogy elsőre "mindent beleadtam" a másodiknál meg fáradt voltam valamelyest, aztán 8 perc a különbség a két időeredmény között. Pontosabban 2:20:11 és 2:28:34.

Ismételten gratulálok a célod eléréséhez. És mint már írtam, nem kell rohanni :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Donát, Wilde, Dzséjt, Miss: köszi szépen! :)

Fél dél körül értem Balatonboglárra, szokásos süti-tea-pólóosztás, meg kellett várni a katamaránt, aztán 400 turista battyogott ki belőle (na az volt sok idő) cirka fél óra volt az út visszafelé, betoltam egy szendvicset, végigmentem a regisztráción, 13:05 volt mire újra vizet értem. Más ennyi idő alatt leússza a távot..... némileg sietősebb tempóban persze.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.