Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. (szerkesztve) Közben egyre fiatalodsz... mostmár 1990-es vagy A végén még időutazó lesz. Szerkesztve: 2006. Május 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. (szerkesztve) Még a végén tényleg az leszek. - Marty, erre most nincs idő, hozd a fluxuskondenzátort! Donát. Szerkesztve: 2006. Május 1. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Én pedig bő egy évvel vagyok csak ifjabb az SW-nél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Én pedig bő egy évvel vagyok csak ifjabb az SW-nél Én meg 5 évvel vagyok idősebb nála.Amikor megszülettem tán csak kósza ötlet volt Lucas fejében a Star Wars. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Te jó ég Donát, lassan megszületsz . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Pedig szivesen maradnék a 2005-ös évnél. Az olyan szép volt. Na nem mintha a mostanival bajom lenne Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Én meg milyen vén vagyok még . Jó kis évjárat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Én meg milyen vén vagyok még . Jó kis évjárat. Lassan jön a Tatárjárás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Lassan jön a Tatárjárás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. A tied meg szép kerek (még éppen) Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Sajnos én nem születtem olyan idő pontban ami fontos lenne sw szempontól.Ha csak nem történt valami 1987 szept.29.-én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Én is buzgón öregszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Én is buzgón öregszem Én meg még ifjú vagyok és naív. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Én meg nem öregszem, hanem csak a születésem dátuma kerül tőlem egyre messzebb Obi1, ez jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Plíz help mi!!!! Mivel lehet cbr(z) fáljokat megnyitni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. WinRAR vagy hasonló.. http://filext.com/detaillist.php?extdetail=CBR Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hát sztem a 85-nek se sok köze van a SWhoz. Akik 20 alatt vannak azok örüljenek még a fiatalságnak! - és bolondságnak - Viszont a névnapot Nov. 5.-én van. "Remember, remember, the 5th of November!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Viszont a névnapot Nov. 5.-én van."Remember, remember, the 5th of November!" Ááááá..... Emlékezni fogunk rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Ááááá..... Emlékezni fogunk rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Viszont a névnapot Nov. 5.-én van."Remember, remember, the 5th of November!" Nekem meg a születésnapom van aznap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Nekem meg a születésnapom van aznap Hát az jobb mint a névnap... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Na EZT érdemes megnézni. Egy játék-átvezető, amit egy magyar(!) fejlesztő csapat csinált... bokafosós Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Na EZT érdemes megnézni. Egy játék-átvezető, amit egy magyar(!) fejlesztő csapat csinált... bokafosós A káosz jele?Még nem hallottam róla.Jól néz ki, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. First!! Isten éltessen Csabai Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Boldog szülinapot Donát!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. A Galaktikus Birodalom Szenátusa nevében boldog születésnapot kívánok, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Boldog születésnapot a MI napló vezetőnknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Boldog születésnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.