MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Gratula a lakáshoz, no meg jó bulizást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. (szerkesztve) Gratula a lakáshoz, no meg jó bulizást Köszönöm szépen. Lenne egy kérdésem is.Válogatom a zeneszámokat a szombati bulira, de mindegyik más bitrátával lett kódolva és más a hangerejük is.A Nero-ban tudom, hogy van olyan lehetőség, hogy hangfile-ok normalizálása, de az tracket csinál belőle.Van-e olyan progi amelyik egy szintre tudja hozni az mp3 file-ok minőségét, vagy hangerejét, mert az nagyon zavaró ha az egyik szám hangosabb a másiknál. Szerkesztve: 2008. Január 29. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Nagyon Boldog névnapot MissKarrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Köszönöm szépen, lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Boldog névnapot Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Itt is Isten éltesse az ünnepeltet. Oszt erősen gondolni ránk, amikor emelgeted a poharakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Boldog névnapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Boldog névnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Boldog névnapot, MissKarrde! frenkie: én is csak a Nero normalizálóját ismerem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Ody, Szívem, Dzséjt, Coce, Rog (nagyon aranyos a kép, köszi ) és SimonZ, köszi szépen nektek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. (szerkesztve) Van-e olyan progi amelyik egy szintre tudja hozni az mp3 file-ok minőségét, vagy hangerejét, mert az nagyon zavaró ha az egyik szám hangosabb a másiknál. Én mp3 alakítgatásra az "AltoMP3 Gold"-ot használom amivel még audio CD-ről mp3-at lehet csinálni. Bitrátából több közül is lehet benne válogatni és 44,1 KHz-esre alakít. Hangerőkiegyensúlyozásra meg az MP3Gain-t használom ami miután kielemezte a számok hangerejét kicsi eltéréssel az előre megadott hangerőre hozza a számokat. Én mondjuk nem veszek észre különbséget utána a hangerők között. Szerkesztve: 2008. Január 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. nagyon aranyos a kép, köszi Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Boldog névnapot, Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Köszi, Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Boldog névnapot MissKarrde. Rog:Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Boldog névnapot, MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Boldog névnapot! Mondjuk nem is hallottam olyan névnapról hogy Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Boldog névnapot! Füled Yodáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Holnap hajnali háromtól sztrájk a MÁV-nál. Faxa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Mennek Lostot nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Köszi, frenkie, Pildi, Obi1, Kudarmubat Obi1, olyan nincs is, de ha figyelembe vesszük, hogy a MissKarrdéhoz van egy Marteenca keresztnév is, hát olyan már van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Holnap hajnali háromtól sztrájk a MÁV-nál. Faxa. Ez már tuti?? Honnan tudod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Ez már tuti?? Honnan tudod? Index Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Boldog névnapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. (szerkesztve) Index Megsasolom én is, du még nem láttam. Pont azt mondtam kolléganőnek egyik nap, hogy ha egy picit is tisztességesek akarnak maradni az utasokkal, éjjel kezdik, mikor nincsen számottevő vonat úton. Legalább ez bejött. Szerkesztve: 2008. Január 31. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Köszi, Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megsasolom én is, du még nem láttam.Pont azt mondtam kolléganőnek egyik nap, hogy ha egy picit is tisztességesek akarnak maradni az utasokkal, éjjel kezdik, mikor nincsen számottevő vonat úton. Legalább ez bejött. Legalább előre jelezték. :S Sok vígaszt nem nyújt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hát nem, ez igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. VÉGE? VÉGE? VÉGE? VÉGE? VÉGE! A vizsgaidőszaknak! Rájöttem, hogy a pte-ttk-biológia a legnehezebb szak, de szeretem és csinálom. Begyűjtöttem két uv-t és négy testes lajost, vagyis KO-1. Boldogít, hogy szervezettanból, elsőre átlimbóztam Éljen a lándzsahalandzsa és az amorphophallus! De nem érdekel, pihi, írás, ló és haverok! KÖSZÖNÖM ISTENEM? HOGY NEM BŐCSÉSZ LETTEM! Pillanatnyi elmebajom a stressz miatt van, kb egy hete kávén és csokin élek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.