Hozzászólás ideje: Tegnap 07:541 napja 21 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Tesóm is megkért, hogy ássam elő a tárolóból a mi régi szánkónkat, hogy az 1 éves unokahúgom is szerezzen élményeket. Hát érdekes élmény volt a tároló leghátsó zugából, a sok kacat alól kirángatni, és belegondolni, hogy ez a szánkó több mint vagy legalábbis közel harminc éve nem volt használva. A rajta lévő por már muzeális értékkel bírt. Nálunk is az a helyzet, hogy az én két gyerekkori szánkóm(az egyiket már én is örököltem) van, és úgy néz ki, hogy az én gyerekeimet is kiszolgálják, mert felnőttek úgy kamaszkorig, hogy nem volt szükség ezeken kívül másikra. Ez jó és rossz egyszerre. Visszatérve az aktuális helyzetre, köszönöm elég, nem kérek többet! kb egy óra volt míg kiszabadítottam a kocsit és ellapátoltam a havat, ahol kell a ház körül..Ja, a kutya örül még nagyon neki.. 3 éves, ilyet még nem látott. Alig látszik ki belőle és teljesen kikészül, hogy a dobott hógolyóra még reagál, aztán nem talál semmit... Szerkesztve: Tegnap 07:551 napja - csoli1138
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.