Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Boldog születésnapot szerzetes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Ahogy szoktam mondani, füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Tud valaki egy fasza DVD kreáló progit ajánlani amivel avi-ba srt-t lehet égetni és úgy is lehet menüket csinálni hogy egy menüpont a sorozatok egy-egy epizódjára mutat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Boldog születésnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Sok boldog születésnapot, negyedszázados Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Boldog születésnapot Bomar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Boldog szülinapot Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Boldog születésnapot, Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Boldog szülinapot Bomarr.Remélem berúgtál a jeles napon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Ody, Rog, Dzséjt, Oldfighter, kudarmubat, Coce Plant, MissKarrde, Donát, Obi1, lokatelli, SimonZ, frenkie: Mindenkinek nagyon köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 1. Boldog születésnapot, Bomarr ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 2. Lara Strong, Darth Krande: Köszi nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Boldog szülinapot, Bomarr! (nézd el, hogy csak így utólag küldöm jókívánságaimat, mert az utóbbi napokban nem voltam gépközelben) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Nem is tudtam hogy Budapesten járt Julian Glovert. "Dart Wader" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Pedig itt volt a Sci-fi Napon. Azt bírom, hogy bár e hónapban új Indy film lesz, és bár az SFN is ennek jegyében telt, az RTL arról mélyen kussolt (na jó, egy mondat erejéig megemlítette, hogy játszott Harrison Forddal, de a cím már elmaradt), hogy ő játszotta a főgonoszt a Keresztes lovagban... no comment. Amúgy egyéb baromságokat is mondtak a fókusban... ezt viszont nem olvastam, bár a Darth Wader rész a fókuksból van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Nem is tudtam hogy Budapesten járt Julian Glovert."Dart Wader" Az indexen van pár video is. Anno egyébként asszem ide linkeltem be a sci-fi nap programját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Valahova felkerült ezen az oldalon, hogy lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Kár, már nem emlékszek rá.Nem kellett volna elinni az agyam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hogy izélné meg a BKV 27-től lesz több napos sztrájk, nekem meg 29-én kell dokihoz mennem, és ez a hely most messze van minden vonattól. Ráadásul most kibukott bajok vannak az inzulinommal, amit s.o.s. le kell rendeznem a dokival Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Atomot nekik...atomot a bestiáknak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. S-foils on attack position! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. De vicces, 29-én kórszövettan vizsgázom..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Index szerintem lesz metró (nekem ez kell), és nagyrészt villamos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Boldog Születésnapot George Lucas! Jövő héten megkapod az ajándékot! De mi is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. (szerkesztve) Elegem van, azt hittem, hogy az ember azért megy biológusnak, mert szereti az állatokat, érdekli a természet. Meg akarja ismerni az élő működését, na nem. Ma egész gyakon azt hallgattam az erdőben a madarak helyett, hogy: -Fúj sikló, bogarak, ide ne hozzd, sokat kell még menni, büdös van., ez olyan sz*r sötöbö. Szinte én érzem magam nem normálisnak, hogy az unalmas részek ellenére élveztem aaz erdei sétát, hogy megkostoltam az egyik páfrány gyökerét, pár gumót, lábatlan gyíkot fogtam, medve hagymát szagoltam. Ilyenkor annyira elbizonytalanodok, hogy nem itt van a helyem, ja ráadásul én hülye mindent megakarok tanulni és saját főböl tudni. Így szenvedek a hármasért vagy a belem lóg a négyesért, míg kik más módszereket használnak, azok vígadnak a jó jegyeikkel.................Utálom, hogy ilyen becsületes vagyok. K*rvaélet...... SIMONZ ÍRJÁL VALAMI VIGASZTALÓT! ( Na jó nem olyat, hogy nyugi kapsz nobel díjat vagy valami ilyesmit, adj tanácsot a túlélésre ) Szerkesztve: 2008. Május 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Írtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hugi, javaslom tanulj némi csillagászatot is, mert Ody fenéken fog billenteni, hogy megint neki kell majd kicsillagoznia az oda nem illő káromkodásaidat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.