orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hát túl vagyok rajta. Először is: k*rva anyj*t a Microsoftnak! 1) folyton lefagyott a Word, pedig szűz gépek voltak, múlt héten jöttek meg. 2) nem jelenítette meg a hátteret 3) A Frontend pedig össze-vissza sz*rta a weblapomat Figyelmeztetés: Aki info-ból akar majd érettségizni, tanulja meg az OpenOffice-t és a tanárnak is mondja meg, hogy azon is lehessen érettségizni (lehet, csak előtte szólni kell az OM-nek) (Elnézést Ody, hogy használtam csúnya szavakat, de így tudtam kifejezni az érzésemeimet eme remek cég, remek programcsomagja iránt) Így nem hiszem, hogy túl jó százalékot kapok rá, s mivel ez a felvételi tantárgyam, szerintem a továbbtanulásomnak befellegzett. Ne vedd ennyire tragikusan! Én az emelt biosz írásbelijéről jöttem ki sírva, majd a szóbelin remekeltem........és oda vettek fel ahová akartam. Egyébként is, mikor úgy érzem, hogy sza.....tehát rosszul sikerül a vizsga vagy zh, akkor lesz a legjobb, ha pedig úgy gondolom, hogy ez most jó lesz, akkor szoktam buktázni. A másik tárgyad mi? Matek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Mina, ne keseredj el, várd meg a végeredményt, akkor lesz biztos minden. És ez persze nem azt jelenti, hogy lőttek a továbbtanulásodnak. Ha mégis rosszul sikerült, hát nagy ügy, leteszed jövőre is, és max egy évet csúszol. Egyébként lehet, hogy a Wordnek pont az volt a baja, hogy újak voltak a gépek, és még nem volt kiforrva rajta a szoftverek egymással szembeni viselkedése Bár, lehet, hogy most hülyeséget írtam, nem értek az infóhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Igen, a másik a matek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Mina, szóbelin még simán ki lehet javítani. Én annak idején az adatbázishoz semmit se szóltam hozzá, és még a html se ment annyira, mint most De aztán négyest kaptam Szóbelin kihúztam az operációs rendszereket.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Mina, szóbelin még simán ki lehet javítani. Én annak idején az adatbázishoz semmit se szóltam hozzá, és még a html se ment annyira, mint most De aztán négyest kaptam Szóbelin kihúztam az operációs rendszereket.... Szóbeli? viccelsz? Inkább megcsinálnám az emeltszintűt is, csak hogy ne kelljen menjek szóbelire. De sajnos menni kell, én meg nagyon félek tőle. Elég szörnyűek a szóbeli tételek. Bár ha szerencsém van a számrendszereket kapom ki vagy valami internetet, de nincs akkora szerencsém. Max bízok majd az Erőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Örülj hogy túlvagy rajtza és tanulj a szóbelire mert az nem fog lefagyni. Amúgy meg a lekalmálás nem tudom hogy mennyire számít az eredménybe, de ha új az egész géppark akkor bizonyára az egész egyszerre produkálja a lefagyós "tüneteket" és van egy rendszergazda aki igazolni tudja nektek hogy a technika hátráltatott. Na ez most így túltekert mondat lett de talán az értelme megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Sok Boldog Szülinapot Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Boldog szülinapot Coce.Már bontod az üveget ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Boldog születésnapot Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Boldog születésnapot, Coce Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Füled érjen Yodáig! ^^ Hát Te is beléptél a 22esek közé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Isten éltessen sokáig Coce!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Hát ilyen Donátos köszönőbeszéd most nincs a tarsolyomban , de köszönöm szépen mindenkinek. Köszönöm Rog, frenkie, Dzséjt, Karrde, kudar, Ody! Tegnap kicsaptak egy vizsgáról, szóval már tegnap kacsintgattam az üveg felé. De nem engedtem a Sötét oldalnak, majd csak ma leszek gyenge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Boldog szülinapot Coce! Itt már ennyi vén f*sz van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. És ez még csak roszabb lesz. Inkább ez a tábor fog az évek során bővülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Jah, én már hamarosan a harmincasok táborát gyarapítom Bár nem tudom, Szívem miféle vénnek (kikérem magamnak a vént ) fog titulálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Boldog szülinapot, Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Jah, én már hamarosan a harmincasok táborát gyarapítom Bár nem tudom, Szívem miféle vénnek (kikérem magamnak a vént ) fog titulálni Én meg a negyvenesekét . De az az igazság, hogy még soha nem éreztem ilyen jól magam a bőrömben, úgyhogy kit érdekel? Már nem kell a jövőbe néznem, és várnom a messiást, mivel gyakorlatilag minden fontos vágyam teljesült mostanra. Most már megengedhetem magamnak, hogy jobbára a mának éljek, és kiélvezzem annak minden pillanatát, és ez nagyon felemelő és felszabadító érzés Carpe Diem! És ahogy tudom, vannak itt szép számmal harmincon felüliek, úgyhogy ne csüggedj, Karrde! , ráadásul a természet törvényeinél fogva az a kör is csak bővülni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Jah, én már hamarosan a harmincasok táborát gyarapítom Bár nem tudom, Szívem miféle vénnek (kikérem magamnak a vént ) fog titulálni Vén tyúk leszel szívem egy még vénebb f*sz mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Hát ilyen Donátos köszönőbeszéd most nincs a tarsolyomban , de köszönöm szépen mindenkinek. Köszönöm Rog, frenkie, Dzséjt, Karrde, kudar, Ody! Tegnap kicsaptak egy vizsgáról, szóval már tegnap kacsintgattam az üveg felé. De nem engedtem a Sötét oldalnak, majd csak ma leszek gyenge. Boldog szülinapot. Ja szóbeli előtt kell az üveg felé kacsintgatni egy feles elejéij. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. (szerkesztve) Boldog születésnapot Coce! Szerkesztve: 2008. Május 28. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Boldog születésnapot, Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Boldog szülinapot, Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Boldog Születésnapot a Játékmesternek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Vén tyúk leszel szívem egy még vénebb f*sz mellett. :) Te lehet, hogy vén leszel, de én nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. És ahogy tudom, vannak itt szép számmal harmincon felüliek, úgyhogy ne csüggedj, Karrde! , Nem csüggedek a kor miatt, csak szomorú látni, hogy hol állok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Boldog születésnapot, Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Köszönöm Pildi, orki, Donát kolléga, Szafina, Lara, original Oceanic 1 és persze neked is Zoli. Ha tudtam volna, hogy ilyen búhullámot índit el a korom, tegnap még módosítottam volna, hogy 14 éves legyek ma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. És ez még csak roszabb lesz. Inkább ez a tábor fog az évek során bővülni. Ez lesz a véneknek való vidék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Boldog szülinapot, Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.