Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Nálam csak akkor forog balra ha az egyenes lábvégére koncentrálok. Marha jó amúgy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. És nem aggódsz? Hát....a Photoshop már nme jön be, eltűnt az exe fájl. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Mondjuk nálam úgy indult, hogy gőzöm sem volt mi célja ennek a tesztnek és a "Merre forog?" kérdére rögtön az ugrott be: jobbra, mivel az a teremtő irány (minden politikai mellékzönge nélkül). Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. És sikerült!!! A kép mögé kellett nézni Ez olyan, mint azok a mágikus képek, amelyeket ha így nézel, akkor három dimenziósakká válnak. Jaja. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. (szerkesztve) Erről az jutott eszembe amikor a Vaklármában a vak megjátsza hogy vak és a süket azt mondja hogy azért van mert a jobb és a bal agyfélteke összebalhézott egymással. - Hány ujjamat mutatom? - Hármat! - Most mondja ki az első szót ami éppen az eszébe jut! - P*na! - Fantasztikus, a páciens meggyógyult! Szerkesztve: 2008. Június 4. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Mondjuk nálam úgy indult, hogy gőzöm sem volt mi célja ennek a tesztnek és a "Merre forog?" kérdére rögtön az ugrott be: jobbra, mivel az a teremtő irány (minden politikai mellékzönge nélkül). Az agy az eseményeket jobbról balra haladó dolgokként kezeli. Csak hogy én is mondjak valami okosat. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hát....a Photoshop már nme jön be, eltűnt az exe fájl. Akkor ennek már a fele sem tréfa... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Az agy az eseményeket jobbról balra haladó dolgokként kezeli. Csak hogy én is mondjak valami okosat. Akkor ez most megvolt, mert ezt pl. én nem is tudtam Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Most nézem, hogy mindkét lenti hsz "Akkor"-ral kezdődik Bővítenem kellene a szókincsemet Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. (szerkesztve) Akkor hozzáteszem azt is, hogy ilyen irányba futunk, jobbról balra, többnyire. Szerkesztve: 2008. Június 4. - Szisz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Én balról jobbra szoktam, legalábbis itthon a körpályán Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hát ez érdekes. Nekem először jobbra forgott, aztán olvastam a szöveget, és utána megnézve már balra Ebből kiderül valami? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Gyerekek, én kétkezes vagyok. És nekem ÁLL!!! :P Na jó, az óramutató járásával ellentétesen forog, és cseszik ez a másik irányba piruettezni. Három dolgot szűrtem le: 1. Valószínűleg a haverjaimnak igaza van: félig agyhalott vagyok. 2. Ha sokat bámulok meredten egy forgó alakot, elszédülök. 3. Elfelejtettem, ez igazolja az 1. pontot Amúgy én is úgy tudom, hogy a jobb-bal kezesség az egyik agyfélteke dominanciáját jelenti. Na, most teszteltem a húgommal. Egy perc alatt kétszer is megfordította csak azzal, hogy beszélt velem. Befulladok, én fordíthatok, dumálhatok, gépelhetek, számolhatok, bambulhatok, ez nekem nem fordul meg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Én bármit csinálok óra mutató járásával megegyező irányba forog. És még csak bal kezes sem vagyok Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Ne aggódj, Dzséjt, csak annyira vagy agyhalott, amennyire én... bár belegondolva: ez nem feltétlen megnyugtató. Bomarr: Na most már gyűlünk, gyűlünk mi, óramutatósak Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Én bármit csinálok óra mutató járásával megegyező irányba forog. És még csak bal kezes sem vagyok Ne a csaj mellére koncentrálj, hanem a lábfejére! :P Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Merre forog? Nem tom hányan ismeritek ezt a képet. Nekem nagyon érdekes volt, mikor körbekérdeztem ki mit lát... Nekem ellentétesen forgott, de utána elkezdtem nézni a mellette lévő szöveget,és nem rá fókuszáltam, de mégis rá figyeltem(ezt azért tettem, hogy megfordítsam), megfordult. (Érti ezt valaki) Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Nálam mindkét irányba tud menni. Először óramutatóval ellentétesen forgott, de ha a lábfejét nézem, akkor fel-le mozgással az óramutatóval egyező irányba megy. Itt leírják, hogy azért ez így kevés a dominancia meghatározásához... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Ha elmondod mi a lényege, akkor tudok válaszolni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Ha elmondod mi a lényege, akkor tudok válaszolni. Hát hogy kifelé, vagy befelé álltak-e a hasábok. egyszerűbben: a fekete lap a hasáb alja, vagy a teteje? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Szerintem az oldala Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Hozzászólás ideje: 2008. Június 5. Szerintem az oldala Úgy is lehet nézni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Nincs ebben semmi trükk.Az óramutató járásával megegyező irányban mozog.Jobbkezes vagyok. Donát:Nem vagy semmi.A winfost 4 évig hagytad rajta???????????Csoda hogy megy a géped.Illik fél évente de legalább évente újra rakni azt a rakás szemetet amit a Microsoft operációs rendszernek hív. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hát hogy kifelé, vagy befelé álltak-e a hasábok. egyszerűbben: a fekete lap a hasáb alja, vagy a teteje? Azért számít optikai csalódásnak ez a kép, mert a szem 3d-sen látja ezt a padlót, arról szó sincs hogy most merre állnak a hasábok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Frenkie, én sem szoktam újra telepítgetni a Wint, mivel utálom utána az összes többi progit is megint telepíteni és beállítani. Amíg nincs valami gond a Winnel, addig marad Ha az ember nem csinál nagy hülyeséget, nem szórakozik vele sokat a Win. Legalább is én úgy látom. Amúgy nekem átváltott balra is a figura, de nem vagyok kétkezes, szóval ebből a tesztből azért nem lehet biztosra menni. Egy érdekesség, semmi több. Ody, megoldódott a vírus gondod? Tesóm tegnap mesélte, hogy két haverja is bekapott most egy ilyet. Nekem is mondta, ha vírus üzit ír ki a gépem, húzzam ki a 220-ból, majd átrakja a vinyómat az ő gépébe, és megoldja a gondomat Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Telepítgeti a hóhér a Windowst. Bármi kínom van, Ghost beizzít és visszahúzom egy DVD-ről, azt szevasz, tavasz. A rendszer újra áll és semmit sem kellett telepítenem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Ody, megoldódott a vírus gondod? Igen, a Kaspersky leszedte pár óra alatt azt a majd' kilencezer vírust. De az Intrex oldala még mindig nem jön be nekem. Lehet, hogy net probléma. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Nincs ebben semmi trükk.Az óramutató járásával megegyező irányban mozog.Jobbkezes vagyok. Donát:Nem vagy semmi.A winfost 4 évig hagytad rajta???????????Csoda hogy megy a géped.Illik fél évente de legalább évente újra rakni azt a rakás szemetet amit a Microsoft operációs rendszernek hív. Dzséjt: Ugye tisztába vagy vele, hogy az előző mondatodból pontosan 4 szóval kevesebbet értettem meg, mint amennyit szerettem volna? (Ghost, beizzít, visszahúz, DVD-ről) Frenkie: Nem látom szükségesnek. Egyszerűen nincs semmi gigszer a gépemmel. Úgy látszik vagy én vagyok rendszer-, vagy a gépem felhasználó-barát Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.