Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Boldog Születésnapot Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog Születésnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog szülinapot, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Oldi! A jobb front hangszoróm nem ad ki hangot. Átkötöttem a bal csatornára, ott minden ok. Szerinted mi lehet a baj? Gondolom az erősítő szekciónál hagytad a jobb front kimeneten. Nos ha így szólt a bal oldali, hogy oda kötötted át, akkor valszeg a jobb hangfaladdal van valami baj. :S Hogy pontosan mi, azt láthatatlanba nem tudom megmondani, lehet, hogy valami kontakt hiba a csatlakozási felületen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Gondolom az erősítő szekciónál hagytad a jobb front kimeneten. Nos ha így szólt a bal oldali, hogy oda kötötted át, akkor valszeg a jobb hangfaladdal van valami baj. :S Hogy pontosan mi, azt láthatatlanba nem tudom megmondani, lehet, hogy valami kontakt hiba a csatlakozási felületen. A hangszóróm jó, ugyanis ha átrakom a bal csatorna kábelét, akkor tökéleetsen szól. Ellenben az erősítő hátulján megkocogtattam a csatlakozókat, és akkor adott ki némi hangot. Szerinted ott lent lehet akkor kontakt hibás? Mit javasolsz mit csináljak vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog születésnapot, Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog születésnapot Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog születésnapot Krande :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Köszönöm szépen Ody, Bomarr, Rog, Donát, Obi1, Coce, Kolmilan, Miss, Lokatelli és Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. A hangszóróm jó, ugyanis ha átrakom a bal csatorna kábelét, akkor tökéleetsen szól. Ellenben az erősítő hátulján megkocogtattam a csatlakozókat, és akkor adott ki némi hangot. Szerinted ott lent lehet akkor kontakt hibás? Mit javasolsz mit csináljak vele? Vidd el szervízbe. Valszeg ez tényleg kontakhiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog szülinapot Krande.Neked nem írom, hogy rúgjál be, mert nőknél nem szokás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Vidd el szervízbe. Valszeg ez tényleg kontakhiba. A kábelt átnézted amúgy? Nincs rajta törés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. SimonZ, Frenkie: Köszönöm nektek is! Berúgni tényleg nem fogok, ugyanis holnap szigorlat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. A kábelt átnézted amúgy? Nincs rajta törés? Megcsináltam. Szétszedtem, újra blankoltam a kábeleket, és megjavult. Egyszerű kontakthiba volt. Köszi a tippeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Nincs mit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog születésnapot, Krande! És holnapra egy nagy kalappal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Köszönöm neked is, Szafina! Rámfér.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog szülo napot Krande! Aztán mutassd meg nekik a szigorlaton! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Krande, te nem most végzel az egyetemen? Vagy van még egy éved? És egy nagy kalappal holnapra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Boldog szülinapot Krande! És holnapra sok szerencsét! Miből szigorlatozol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Sok sikert a szigorlathoz Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Szurkoljatok, mert szerdán igen nehéz vizsgám jön... talán a legnehezebb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. No akkor részemről, tömören megy a nagy kalap kaki mindenkinek akinek szüksége van rá. Holnap többet is kaphat, tudniillik csatornahálózat átépítése miatt délig TILOS folyóvizet engedni, csapból, tartályból egyaránt. Szóval lesz muníció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Orki, Pildi: köszönöm nektek is! A kórbonctan drukkolást is köszönöm mindenkinek! Hármas lett, jól drukkoltatok! Donát, neked sok sikert! Miss: elvileg még másfél év. Egy ötödév, meg utána még a nyáron gyakorlatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Fiú: -Figyu, eljössz moziba? Lány: -Persze. Ugye nem baj ha hozom az egyik barátnőmet is? Fiú: -ÁÁÁÁ, dehogy. Hú, de egy rossz nap ez a mai. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Bomarr, ne légy szégyenlős, írd be nyugodtan a neved a párbeszéd szereplői közé Másrészről meg nem értem a problémádat. Két csajjal a moziban....egyik jobbról, másik balról. Ettől még mázlista is lehetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hú, de egy rossz nap ez a mai. Nekem is jól sikerült. Most olvastam, hogy a PC Guru megszűnteti a DVD rovatokat, így természetesen az enyémet is, mert a kiadó b*szott fizetni már az íróknak (olyan indokokkal, hogy az emberek már nem szeretnek olvasni, ezért csökken a példányszám)... most, amikor már végre volt munkám (még ha nem is főállás, de legalább valami), kvázi ki lettem rúgva... négy hónap... k*rva jóóóóóóó... és még egyik hónapért sem kaptam meg a pénzem... űűűűűűűbeeeeer áááááááleeeeeeeeeesssssssssssz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Tamáska, hogy ne légy ennyire szomorú, nézd csak meg, hogy mit találtam neked. http://bigyo.blog.hu/2008/06/23/video_az_u...r_wars_jatekrol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. My Hero Ma is kaptam egyet, amit évekkel ezelőtt nem sikerült megvennem, szóval nem teljesen katasztrófa a nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.