Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Oldi! A jobb front hangszoróm nem ad ki hangot. Átkötöttem a bal csatornára, ott minden ok. Szerinted mi lehet a baj?

Gondolom az erősítő szekciónál hagytad a jobb front kimeneten. Nos ha így szólt a bal oldali, hogy oda kötötted át, akkor valszeg a jobb hangfaladdal van valami baj. :S Hogy pontosan mi, azt láthatatlanba nem tudom megmondani, lehet, hogy valami kontakt hiba a csatlakozási felületen.

Hozzászólás ideje:
Gondolom az erősítő szekciónál hagytad a jobb front kimeneten. Nos ha így szólt a bal oldali, hogy oda kötötted át, akkor valszeg a jobb hangfaladdal van valami baj. :S Hogy pontosan mi, azt láthatatlanba nem tudom megmondani, lehet, hogy valami kontakt hiba a csatlakozási felületen.

A hangszóróm jó, ugyanis ha átrakom a bal csatorna kábelét, akkor tökéleetsen szól. Ellenben az erősítő hátulján megkocogtattam a csatlakozókat, és akkor adott ki némi hangot. Szerinted ott lent lehet akkor kontakt hibás? Mit javasolsz mit csináljak vele? :)

Hozzászólás ideje:
A hangszóróm jó, ugyanis ha átrakom a bal csatorna kábelét, akkor tökéleetsen szól. Ellenben az erősítő hátulján megkocogtattam a csatlakozókat, és akkor adott ki némi hangot. Szerinted ott lent lehet akkor kontakt hibás? Mit javasolsz mit csináljak vele? :)

Vidd el szervízbe. Valszeg ez tényleg kontakhiba.

Hozzászólás ideje:

No akkor részemről, tömören megy a nagy kalap kaki mindenkinek akinek szüksége van rá. :( Holnap többet is kaphat, tudniillik csatornahálózat átépítése miatt délig TILOS folyóvizet engedni, csapból, tartályból egyaránt. Szóval lesz muníció. :P:clap:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Orki, Pildi: köszönöm nektek is!

A kórbonctan drukkolást is köszönöm mindenkinek! Hármas lett, jól drukkoltatok!

Donát, neked sok sikert!

Miss: elvileg még másfél év. Egy ötödév, meg utána még a nyáron gyakorlatok.

Hozzászólás ideje:

Bomarr, ne légy szégyenlős, írd be nyugodtan a neved a párbeszéd szereplői közé :P:clap:

Másrészről meg nem értem a problémádat. Két csajjal a moziban....egyik jobbról, másik balról. :(

Ettől még mázlista is lehetsz. :P

Hozzászólás ideje:
Hú, de egy rossz nap ez a mai.

Nekem is jól sikerült. Most olvastam, hogy a PC Guru megszűnteti a DVD rovatokat, így természetesen az enyémet is, mert a kiadó b*szott fizetni már az íróknak (olyan indokokkal, hogy az emberek már nem szeretnek olvasni, ezért csökken a példányszám)... most, amikor már végre volt munkám (még ha nem is főállás, de legalább valami), kvázi ki lettem rúgva... négy hónap... k*rva jóóóóóóó... és még egyik hónapért sem kaptam meg a pénzem... űűűűűűűbeeeeer áááááááleeeeeeeeeesssssssssssz :(:clap:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.