orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Szerintem a két gyermek tarthatna a szülőknek lassan felvilágosítást, vagyis lassan ott tart a világ. Voltam csángó táncházban, ha kialudtam magam írok ide is és oda is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Boldog Szülinapot Dreezyr Aki már október óta nincs köztünk, és egyetlen hozzászólása sincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Aki már október óta nincs köztünk, és egyetlen hozzászólása sincs Pedig biztos tervezte, hogy hozzászól mert nem véletlen rakott be magának avatart. Aztán ki tudja mi történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Fórum közelébe most keveredtem, de lokatelli, engedd meg, hogy így késve, de Boldog szülinapot kívánjak én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Ejjj... de jól sikerült ez a szülinapi buli... még most is dörzsölöm a szemem az alváshiánytól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Fórum közelébe most keveredtem, de lokatelli, engedd meg, hogy így késve, de Boldog szülinapot kívánjak én is! Köszönöm az utólag köszöntőknek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Boldog névnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Boldog Névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Bódog nameday-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Köszönöm szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Boldog névnapot kívánok, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Én is boldog névnapot kívánok ezen a fekete kedden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Boldog névnapot Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Boldog Névnapot, Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Boldog névnapot, Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Boldog névnapot kívánok én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Csatlakozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Köszönöm mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Ha egy nappal lemaradva is, de boldog névnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Köszönöm:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Egy kis önreklám. Pár nappal ezelötti városi fotozgatás eredménye ITT Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Egy kis önreklám. Pár nappal ezelötti városi fotozgatás eredménye ITT Ezek egytől-egyig fantasztikus képek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Jaj, de nagyon jók, egy rakatot el is mentettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Egy kis önreklám. Pár nappal ezelötti városi fotozgatás eredménye ITT Tegnap itt futottam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Tegnap itt futottam... Hol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hol? Mindenhol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Mindenhol. Szép kör lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Szép kör lehetett. Sőt mi több, ez nem eccerű kocogás lehetett hanem "free run" Háztető nem akadály. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.