Hozzászólás ideje: 2009. Február 14.16 éve Szerintem a két gyermek tarthatna a szülőknek lassan felvilágosítást, vagyis lassan ott tart a világ. Voltam csángó táncházban, ha kialudtam magam írok ide is és oda is.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 14.16 éve Boldog Szülinapot Dreezyr Aki már október óta nincs köztünk, és egyetlen hozzászólása sincs
Hozzászólás ideje: 2009. Február 14.16 éve Aki már október óta nincs köztünk, és egyetlen hozzászólása sincs Pedig biztos tervezte, hogy hozzászól mert nem véletlen rakott be magának avatart. Aztán ki tudja mi történt.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 15.16 éve Fórum közelébe most keveredtem, de lokatelli, engedd meg, hogy így késve, de Boldog szülinapot kívánjak én is!
Hozzászólás ideje: 2009. Február 15.16 éve Ejjj... de jól sikerült ez a szülinapi buli... még most is dörzsölöm a szemem az alváshiánytól
Hozzászólás ideje: 2009. Február 15.16 éve Fórum közelébe most keveredtem, de lokatelli, engedd meg, hogy így késve, de Boldog szülinapot kívánjak én is! Köszönöm az utólag köszöntőknek is!
Hozzászólás ideje: 2009. Február 20.16 éve Egy kis önreklám. Pár nappal ezelötti városi fotozgatás eredménye ITT
Hozzászólás ideje: 2009. Február 20.16 éve Egy kis önreklám. Pár nappal ezelötti városi fotozgatás eredménye ITT Ezek egytől-egyig fantasztikus képek!
Hozzászólás ideje: 2009. Február 20.16 éve Egy kis önreklám. Pár nappal ezelötti városi fotozgatás eredménye ITT Tegnap itt futottam...
Hozzászólás ideje: 2009. Február 20.16 éve Szép kör lehetett. Sőt mi több, ez nem eccerű kocogás lehetett hanem "free run" Háztető nem akadály.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.