Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Mondjuk ez a paródia még erőltetettebb, mint maga a reklám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Állatok. Egyetértk. A Kuruczinfosok meg még kirakták az iwiwes lapjukat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Egyetértk. A Kuruczinfosok meg még kirakták az iwiwes lapjukat is. Először ott láttam meg a hírt. Érdekes a tv, rádió hót kussban van. Bezzeg ha ez a szerencsétlen magyar gyerek visszaütött és a cigányok leszúrták volna, rögtön jogos önvédelemnek titulálták volna az esetet a "rasszista" magyarral szemben. Ez Magyarország! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Most vettem csak észre ezt a videót, hát nagyon durva.. Szegény srác, nem lennék a helyében. Ilyenkor annyira fel tudom magam hergelni.. Persze megint a patkány férgek csak csordában tudtak támadni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. (szerkesztve) A "hátrányos" helyzetűek. Szerkesztve: 2009. Március 9. - Ody Mandrell Ilyen linkeket ne rakjunk ide. Jake -nek se lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Köszi a köszöntést az éjszakai baglyoktól is Soproni reklámparódiából szerintem van jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Az avi-t és a feliratot milyen progival lehet összevonni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. (((jé az az oldal már megint működik?))) A PATKÁNYOKRÓL JÓT VAGY MÉG JOBBAT! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Mondjuk ez a paródia még erőltetettebb, mint maga a reklám. Így van. Az eredeti legalább próbál valami pozitív gondolatot közvetíteni, persze az más kérdés milyen stílusban teszi. A fokozatos hangerő emelkedés ami engem is bosszant, de semmiképp se a koncepció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Boldog névnapot, Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Sok boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Hohó Pildi! Boldog névnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Bódog névnapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Boldog névnapot Pildi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Boldog névnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Köszönöm mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Boldog Névnapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Sok Boldog Névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Az avi-t és a feliratot milyen progival lehet összevonni? Az a DVD-irós téma is érdekelne amiről ezekben a HSz-ekben olvastam. Talán az is hasznos lenne. A múltkori segítségeddel sikerült a DVD írás, ahogy a lentiekből is látszik Pildi! A CW DVD írással lesz valami? Tudod amiről beszéltünk. Az egyik unokaöcsém, Benedek (legutóbb ő volt velünk klubnapon), szintén szereti az SW-t, így karácsonyra megleptem a TCW első 10 részének DVD-re írt verziójával, feliratozva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. (egy ilyen DVDt én is kérek szépen! Mondjuk szülinapra. És akkor még idén megnézem esetleg :S) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Ha gépen nézed vagy DivX-es lejátszón néznéd a sorozatot/filmet akkor nevezd el ugyanúgy a feliratot, mint a filmet és így a legtöbb lejátszó lejátsza. Vagy van olyan menüpont is, hogy load subtitles. Viszont ha lejátszón akarod nézni, akkor rá kell égetni a filmre a feliratot. Egy kis info róla. Más: Megkaptam büntetésemet a múltkori beszólás miatt Meg kell néznem az álom.net-et moziban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Más: Megkaptam büntetésemet a múltkori beszólás miatt Meg kell néznem az álom.net-et moziban Meg is érdemled! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Más: Megkaptam büntetésemet a múltkori beszólás miatt Meg kell néznem az álom.net-et moziban Én ezt nem hagynám. Egy nő ne legyen ennyire kegyetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. (szerkesztve) Ha gépen nézed vagy DivX-es lejátszón néznéd a sorozatot/filmet akkor nevezd el ugyanúgy a feliratot, mint a filmet és így a legtöbb lejátszó lejátsza. Vagy van olyan menüpont is, hogy load subtitles.Ezt már nagyon régóta tudom. Alap dolog. Egy kis info róla.Ilyennel már találkoztam de valami kevésbé macerásabb megoldás jobb lenne. Azért köszi. --------- Ody, milyen tippet adtál Pildinek? Szerkesztve: 2009. Március 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Én ezt nem hagynám. Egy nő ne legyen ennyire kegyetlen. Velem nézi majd meg. Tudok tanácsolni Karrde-nak egy közös mozizást? Csak mi 4-en Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.