Hozzászólás ideje: 2010. Március 9.15 éve Sebaj Dzséjt, a nőket az év 365 (366) napján tisztelni kell Szívemből szóltál Oldie, beragadt a billentyűzet? Néha tisztítani kéne Köszi, Dzséjt Szerkesztve: 2010. Március 9.15 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2010. Március 9.15 éve Mivel tegnap jól elfeledkeztem róla, így utólag is boldog nőnapot Köszi szépen. Sebaj Dzséjt, a nőket az év 365 (366) napján tisztelni kell Azt is lehet, de nekem az is elég, ha értékelnek úgy általában.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 9.15 éve Most a birkák bégetése jutott eszembe. Apám létedre piszkosul pimasz tudsz lenni :D
Hozzászólás ideje: 2010. Március 9.15 éve Apám létedre piszkosul pimasz tudsz lenni Volt kitől tanulnod.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 9.15 éve Volt kitől tanulnod. Nekem ez azért, mint Fiúnak, elnézhető tulajdonság. De neked nincs mentséged
Hozzászólás ideje: 2010. Március 10.15 éve Nos hát, tegnap volt a Henkel verseny pesti döntője, nem nyertünk (4 csapat volt), de így is kaptunk egy 2Gb-os Ipod Shuffle-t, úgyhogy nem panaszkodom...
Hozzászólás ideje: 2010. Március 10.15 éve Wow! Gratula, az enyém is két gigás, de mp4 és nem tudom lehalkítani. Már vagy husszor beázott és leejtettem. A talira tök süket leszek, szal nyugodtan lehet velem ordibálni, immunis vagyok rá.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 10.15 éve Nos hát, tegnap volt a Henkel verseny pesti döntője, nem nyertünk (4 csapat volt), de így is kaptunk egy 2Gb-os Ipod Shuffle-t, úgyhogy nem panaszkodom... Ilyenkor jól jön a részvételről szóló duma, de tényleg nincs okod panaszra
Hozzászólás ideje: 2010. Március 10.15 éve Sebaj Dzséjt, a nőket az év 365 (366) napján tisztelni kell Ha megérdemli, tisztelem. Ha nem, felőlem lehet nő, férfi, hermafrodita, egy óráig sem fogom. Nos hát, tegnap volt a Henkel verseny pesti döntője, nem nyertünk (4 csapat volt), de így is kaptunk egy 2Gb-os Ipod Shuffle-t, úgyhogy nem panaszkodom... Sebaj Donát, nem a győzelem a részvét, hanem a fontos! Az Álljpod Szufléhoz meg drakula
Hozzászólás ideje: 2010. Március 10.15 éve Boldog Névnapot Pildi! Gratulesz Donát! Szerkesztve: 2010. Március 10.15 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2010. Március 10.15 éve Karrde, Phobos, Rog, kolmilan, Revan9, Gyoka, Oldie, Frenkie - köszönöm szépen! Remélem, hamarosan a szép tavaszi idő is megérkezik, mert a névnapomon már olyan szokott lenni. Nos hát, tegnap volt a Henkel verseny pesti döntője, nem nyertünk (4 csapat volt), de így is kaptunk egy 2Gb-os Ipod Shuffle-t, úgyhogy nem panaszkodom... Gratulálok! Az Ipod Shuffle klassz kis jószág, egyik munkatársamnak van, és nagyon szereti. Ez is jelzi, hogy nem volt semmi bekerülni a döntőbe. Majd írhatnál róla bővebben is, hogy milyen volt.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 10.15 éve Érdekes 3D megoldás http://www.geeksaresexy.net/wp-content/upl...2010/02/3d2.gif http://kephost.hu/image-B104_4B9785EB.gif
Hozzászólás ideje: 2010. Március 11.15 éve Boldog névnapot! Majd írok Szerkesztve: 2010. Március 11.15 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Dzséjt, néz csak mi van a Duna Plazaban http://dunaplaza.hu/cikk/lego_fesztival_a_duna_plazaban Szerkesztve: 2010. Március 12.15 éve - Darth_Phobos
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.