Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. A csajozás receptje: vegyél kutyát, vagy szülj gyereket A kutya érdekli a csajt és nem Oldie. De el ne mondd neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Én is valami hasonlót szerettem volna írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Jesszusom Valószínűleg excelben véletlenszám képlettel vagy hogyhívják íratta ki a pontszámokat az emberkéknek. Vagy a szakszavakat keresik. Van egy lista hogy minek kell szerepelnie, megnézik hozzá a szövegkörnyezetet hogy nagyjából stimmel-e, aztán abból már lehet jegy. Meg persze a nem matematikai tényezők Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. A kutya érdekli a csajt és nem Oldie. De el ne mondd neki. Még mindig jobb, mintha a kutyát se érdekelné Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hé, mocskos pernahajder banda! Tudom ám, hogy a kutya érdekli őket ,de legalább addig se néznek át rajtam. Csak keresztül Amúgy hatalmas fej a kis dög. Jó 15 éve, hogy kölyökkutyát kellett nevelnem, de mindig akad újdonság Ez a szobatisztaságra való nevelés egyszerűen őrjítő Node amikor a fürdős kurva stílushoz vetemedik, akkor előjön belőlem a kőkemény falkavezér Hi-he-tet-len rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hé, mocskos pernahajder banda! Tudom ám, hogy a kutya érdekli őket ,de legalább addig se néznek át rajtam. Csak keresztül Amúgy hatalmas fej a kis dög. Jó 15 éve, hogy kölyökkutyát kellett nevelnem, de mindig akad újdonság Ez a szobatisztaságra való nevelés egyszerűen őrjítő Node amikor a fürdős kurva stílushoz vetemedik, akkor előjön belőlem a kőkemény falkavezér Hi-he-tet-len rossz. Végre kibújhat belőled a nevelő. Majd tehetnél fel képeket róla, tényleg nagyon aranyos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Tegnap lőttem el pont párat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. (szerkesztve) Jaj de ennivaló. És mit küzdött azzal a kétszer nagyobb vízilóval? Szerkesztve: 2011. Január 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Aranyos kis csöppség! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Aranyos kiskutya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Tündéri. Nem vagyok különösebben kutyabarát (mert macskabarát vagyok ), de őt elfogadnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Na Oldie most feltétlen sikert arattál. Vagyis a kutyus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Egyetértek. Ésa nem tudom, nálatok mi a helyzet, de itt a kutyafuttató a társasági élet központja (szó szerint). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Na Oldie most feltétlen sikert arattál. Vagyis a kutyus. Legalább ő legyen az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Egyetértek. Ésa nem tudom, nálatok mi a helyzet, de itt a kutyafuttató a társasági élet központja (szó szerint). Itt meg a Dunapart, ami olyan kétszáz méterre van Ha minden igaz, akkor kedden meglesznek a szükséges oltások, meg ki van már nézve neki egy hám is, pórázzal. Most per pillanat meg kell elégedni azzal a tenyérnyi zöldterülettel ami itt van a konyharész előtt. De most már minden falevél potenciális áldozat neki Nagyon élvezi amikor rohangálhat odakint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Neo meg nem tudja eldönteni, hogy mitől féljen, mitől ne. Délután találkozott egy stafford-tartalmú keverékkel meg a kb ugyanakkora barátnőjével, összeszagoltak, aztán ment mindenki a dolgára. Fél óra múlva ugyanaz a stafford-keverék egyedül került elő (a barátnő hazament) szegény azt se tudta hova bújjon előle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Nagyon aranyos kutya. Az elsőn éppen fénysebességre kapcsol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Nagyon aranyos kutya. Az elsőn éppen fénysebességre kapcsol? Vezesd rá az egered a képre. Kijön a kép címe. Éppen aktuális Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Vezesd rá az egered a képre. Kijön a kép címe. Éppen aktuális Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Tudtok olyan progit, mellyel olvashatatlan cd-ről lehetne valamennyire visszaszedni az adatokat? Régen használtam csak már elfelejtettem a nevét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Tudtok olyan progit, mellyel olvashatatlan cd-ről lehetne valamennyire visszaszedni az adatokat? Régen használtam csak már elfelejtettem a nevét. IsoPuzzle?Vagy a Kürt KFT Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. IsoPuzzle? Vagy a Kürt KFT Köszi, megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Na majd eljön a nap, mikor kihívod mestered, és te leszel az új mester He-he! Elég lenne egyszer megijesztenem És miből áll majd a viadal? Gyorslapozásból? Bármiből, csak ne flörtölésből. 84 évesen az öreg még akkora kujon, lebeszéli a 19-20 éves lányokról a bugyit. Olyan stand-upokat tud nyomni, hogy a Showder Klubbosok hozzá képest semmik. Állítása szerint Gödöllő már vénasszonyai mind megvoltak neki fiatalabb korába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. (szerkesztve) Levert a víz rendesen. Ma reggelre mentem dolgozni, fél négyre itthon voltam. Szunyáltam egy keveset, majd meg akartam nézni a fórumot. Nem jött be, majd elkezdtem Szökéseket nézni. Minden rész után fórumnézés. Semmi nem jött be. Mondom Odyt megkérdezem mi a baj a fórummal. Azt mondja semmi simán megy. Na mondom nálam van a gikszer. Hát tényleg. Pár dolgot kivettem az automatikus indításból és megy az oldal. Szerkesztve: 2011. Január 12. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Szólhattál volna előbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Szólhattál volna előbb. A Szökés elvette az eszemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Húzos hetem volt, ezért godoltam benézek a viccesbe, hátha van valami jó vicc. Kár volt ott is a Valótlan Világ Paramiceum Caudatum-jaiba botlottam. Megnéztem a Clone Wars Nigthsisters részének ismertetőjét. ÉN is ilyen íjjat akarok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Húzos hetem volt, ezért godoltam benézek a viccesbe, hátha van valami jó vicc. Kár volt ott is a Valótlan Világ Paramiceum Caudatum-jaiba botlottam. Megnéztem a Clone Wars Nigthsisters részének ismertetőjét. ÉN is ilyen íjjat akarok! Nézd meg az epizódot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Meg is fogom! Szerdától láblógaás és maratoni szunyálás lesz! Terítéken van még a levelek júliának és a sólyom végveszélyben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Meg is fogom! Szerdától láblógaás és maratoni szunyálás lesz! Nekem már holnaptól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.