Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jesszusom :hehe: Valószínűleg excelben véletlenszám képlettel vagy hogyhívják íratta ki a pontszámokat az emberkéknek.

Vagy a szakszavakat keresik. Van egy lista hogy minek kell szerepelnie, megnézik hozzá a szövegkörnyezetet hogy nagyjából stimmel-e, aztán abból már lehet jegy. Meg persze a nem matematikai tényezők :)

Hozzászólás ideje:

Hé, mocskos pernahajder banda! :P Tudom ám, hogy a kutya érdekli őket ,de legalább addig se néznek át rajtam. Csak keresztül :D

Amúgy hatalmas fej a kis dög. Jó 15 éve, hogy kölyökkutyát kellett nevelnem, de mindig akad újdonság :D Ez a szobatisztaságra való nevelés egyszerűen őrjítő :D Node amikor a fürdős kurva stílushoz vetemedik, akkor előjön belőlem a kőkemény falkavezér :D Hi-he-tet-len rossz. :D

Hozzászólás ideje:

Hé, mocskos pernahajder banda! :P Tudom ám, hogy a kutya érdekli őket ,de legalább addig se néznek át rajtam. Csak keresztül :D

Amúgy hatalmas fej a kis dög. Jó 15 éve, hogy kölyökkutyát kellett nevelnem, de mindig akad újdonság :D Ez a szobatisztaságra való nevelés egyszerűen őrjítő :D Node amikor a fürdős kurva stílushoz vetemedik, akkor előjön belőlem a kőkemény falkavezér :D Hi-he-tet-len rossz. :D

Végre kibújhat belőled a nevelő. :P Majd tehetnél fel képeket róla, tényleg nagyon aranyos. :)

Hozzászólás ideje:

Tündéri. :D Nem vagyok különösebben kutyabarát (mert macskabarát vagyok :P), de őt elfogadnám. :)

Hozzászólás ideje:

Egyetértek. Ésa nem tudom, nálatok mi a helyzet, de itt a kutyafuttató a társasági élet központja (szó szerint).

Itt meg a Dunapart, ami olyan kétszáz méterre van :D Ha minden igaz, akkor kedden meglesznek a szükséges oltások, meg ki van már nézve neki egy hám is, pórázzal. :) Most per pillanat meg kell elégedni azzal a tenyérnyi zöldterülettel ami itt van a konyharész előtt. :) De most már minden falevél potenciális áldozat neki :) Nagyon élvezi amikor rohangálhat odakint.
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Neo meg nem tudja eldönteni, hogy mitől féljen, mitől ne. Délután találkozott egy stafford-tartalmú keverékkel meg a kb ugyanakkora barátnőjével, összeszagoltak, aztán ment mindenki a dolgára. Fél óra múlva ugyanaz a stafford-keverék egyedül került elő (a barátnő hazament) szegény azt se tudta hova bújjon előle.

Hozzászólás ideje:

Tudtok olyan progit, mellyel olvashatatlan cd-ről lehetne valamennyire visszaszedni az adatokat? Régen használtam csak már elfelejtettem a nevét.

Hozzászólás ideje:

Tudtok olyan progit, mellyel olvashatatlan cd-ről lehetne valamennyire visszaszedni az adatokat? Régen használtam csak már elfelejtettem a nevét.

IsoPuzzle?

Vagy a Kürt KFT :)

Hozzászólás ideje:
Na majd eljön a nap, mikor kihívod mestered, és te leszel az új mester :D

He-he! Elég lenne egyszer megijesztenem :P

És miből áll majd a viadal? Gyorslapozásból? :D

Bármiből, csak ne flörtölésből. 84 évesen az öreg még akkora kujon, lebeszéli a 19-20 éves lányokról a bugyit. Olyan stand-upokat tud nyomni, hogy a Showder Klubbosok hozzá képest semmik. Állítása szerint Gödöllő már vénasszonyai mind megvoltak neki fiatalabb korába ;)
Hozzászólás ideje:

Levert a víz rendesen. Ma reggelre mentem dolgozni, fél négyre itthon voltam. Szunyáltam egy keveset, majd meg akartam nézni a fórumot. Nem jött be, majd elkezdtem Szökéseket nézni. Minden rész után fórumnézés. Semmi nem jött be. Mondom Odyt megkérdezem mi a baj a fórummal. Azt mondja semmi simán megy. Na mondom nálam van a gikszer. Hát tényleg. Pár dolgot kivettem az automatikus indításból és megy az oldal.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Húzos hetem volt, ezért godoltam benézek a viccesbe, hátha van valami jó vicc. Kár volt ott is a Valótlan Világ Paramiceum Caudatum-jaiba botlottam. :cry:

Megnéztem a Clone Wars Nigthsisters részének ismertetőjét. ÉN is ilyen íjjat akarok!

Hozzászólás ideje:

Húzos hetem volt, ezért godoltam benézek a viccesbe, hátha van valami jó vicc. Kár volt ott is a Valótlan Világ Paramiceum Caudatum-jaiba botlottam. :cry:

Megnéztem a Clone Wars Nigthsisters részének ismertetőjét. ÉN is ilyen íjjat akarok!

Nézd meg az epizódot is. :D

Hozzászólás ideje:

Meg is fogom! Szerdától láblógaás és maratoni szunyálás lesz! Terítéken van még a levelek júliának és a sólyom végveszélyben is. :cool:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.