Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. (szerkesztve) Tegnap mondjuk a 9 -est és a 42 -est is kihúzták... Az teljesen mindegy.A számoknak nincs memóriájuk. Szerkesztve: 2011. Május 29. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Ha bejönnek a számok, kéretik postázni nekem majd az új jó pár Blu-ray lemezes kiadványt majd! Franciaországról majd akkor írok egy hosszabb szösszenetet valamelyik napon. Azóta ugye volt egy diplomaosztóm, 2010 őszétől pedig beiratkoztam egy másik karra, Turizmus-vendéglátásra. És ősz óta 2 évet húztam le párhuzamosan, vagyis most fejezem be a második évemet így itt. Kicsit bepörögtem, a szemem még mindig golyózik. Még vagy pár vizsga, és akkor a nyár a munkáról fog szólni. Nagyjából ezek zajlottak felém. Itt volt valami blockbuster esemény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. (szerkesztve) Ha bejönnek a számok, kéretik postázni nekem majd az új jó pár Blu-ray lemezes kiadványt majd! Franciaországról majd akkor írok egy hosszabb szösszenetet valamelyik napon. Azóta ugye volt egy diplomaosztóm, 2010 őszétől pedig beiratkoztam egy másik karra, Turizmus-vendéglátásra. És ősz óta 2 évet húztam le párhuzamosan, vagyis most fejezem be a második évemet így itt. Kicsit bepörögtem, a szemem még mindig golyózik. Még vagy pár vizsga, és akkor a nyár a munkáról fog szólni. Nagyjából ezek zajlottak felém. Itt volt valami blockbuster esemény? Ha bejönnek a számok, akkor kapsz egy tiszteletbeli BD pakkot. Bár csak ezen múlna... Nagy horderejű esemény a fórum jogtisztává válása volt, mivel megvettük a legújabb IPB motort, és hozzá skin-t is vásároltunk. De amint látom ezt Te is észrevetted. Beindult a hírszekció is, a jedirend.com híreit vesszük át RSS -ben. Szerkesztve: 2011. Május 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Itt volt valami blockbuster esemény? Ody leírta a fórumosat, nekem úgy rémlik, hogy arról írtam, belevágtam levelezőn a pénzügy-számvitel szakba Bp-n (ez meg a személyes rész) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Fogalmam sincs, hogy később fog-e kelleni (pl. MA képzésnél beszámítják vagy nem, ott nem egységes a felvételi, bár nem tudom, mit agyalok ezen, amikor az még 3 év + egy nyelvvizsga), de attól függetlenül bosszantó Ha tudod, hogy ennél többet tudsz, azt viszont nem tudod, hogy ez hol számíthat esetleg a későbbiekben, akkor biztosan bosszantó. De egy jegyen talán csak nem múlnak nagy dolgok. Nekem végig jó jegyeim voltak az egyetemen (bár az elején nálam is becsúszott egy kettes jogból, meg egy hármas matekból), de be is jártam rendesen az előadásokra és készültem minden vizsgidőszakban. Nálam is főleg az ösztöndíj miatt számított, hogy 4,5 fölött legyen az átlagom (akkor az volt a határ), mert abból tellett csak barátokkal ide-oda eljárni év közben (zsebpénzt már nem kaptam). Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! Üdv újra itt. Nos akkor meg is vannak a jövőheti nyerőszámok. 9, 13, 35, 42, 72. Remélem, nyerünk! Lehetne pl. Prágában a következő fórumtali. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Remélem, nyerünk! Lehetne pl. Prágában a következő fórumtali. Francokat. A Skywalker Ranchen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Francokat. A Skywalker Ranchen! Egye fene... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Egyik ötlet jobb, mint a másik De hát minden évben kell fórumtali, szerintem nem fogynánk ki a helyszínekből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Nagy horderejű esemény a fórum jogtisztává válása volt, mivel megvettük a legújabb IPB motort, és hozzá skin-t is vásároltunk. De amint látom ezt Te is észrevetted. Beindult a hírszekció is, a jedirend.com híreit vesszük át RSS -ben. A külcsíny feltünt, de hogy jogtiszta motor... Nem semmi! Gratu! Ody leírta a fórumosat, nekem úgy rémlik, hogy arról írtam, belevágtam levelezőn a pénzügy-számvitel szakba Bp-n (ez meg a személyes rész) Ejj számvitel?! Jujj de nem szerettem anno! De remélem te szereted, és sikerekben gazdag szemesztereid lesznek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Jó ötlet ez a lottó dolog. Mennyi sört lehetne belőle venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Jó ötlet ez a lottó dolog. Mennyi sört lehetne belőle venni. Számold ki. 1,7 milliárd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 30. Ejj számvitel?! Jujj de nem szerettem anno! De remélem te szereted, és sikerekben gazdag szemesztereid lesznek! Köszi Azon ritka emberkék közé tartozom, akik szeretik a számvitelt De nekem van hozzá előképzettségem, aminek köszönhetően a számvitel alapok órára nem jártam, és kaptam egy megajánlott jegyet belőle vizsga helyett Sajna a munkám során nem találkozom vele olyan mélységben és széleskörűen, ahogy jobb lenne, de hátha egyszer összejön egy olyan meló. Jó ötlet ez a lottó dolog. Mennyi sört lehetne belőle venni. Mennyi ember jól járna innen ezzel a nyereménnyel Mindig is azt mondtam, hogy ilyen összegű nyereményt csapatnak kellene megnyernie Azért ha a melóhelyin nyerünk, és megkapom a részem, első osztályú bulit rendezünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 30. Mindig is azt mondtam, hogy ilyen összegű nyereményt csapatnak kellene megnyernie Star Wars Saga fórum lottózás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 30. Star Wars Saga fórum lottózás Ez egy jó ötlet, nem akarunk minden héten közös lottót feladni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 30. Ez egy jó ötlet, nem akarunk minden héten közös lottót feladni? Lehetne, de akkor nem egy szelvénnyel kellene játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Lehetne, de akkor nem egy szelvénnyel kellene játszani. Aztán közösen megvesszük a Skywalker rancsot. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Makró: pipa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Makró: pipa. Hány xanaxot vettél be előtte? Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Gratula hozzá Fúj, de utáltam mindig is a makro-t Akkor inkább a mikro, az legalább érdekes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Egyet sem. Nem voltam olyan ideges. Én jobban szeretem a makrót, de a mikro is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Gondoltam, hogy nem rágtad le a körmeidet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Én is jobban komáltam a makrot mint a mikrot. Számomra az volt érdekesebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Gratula! Én is jobban szeretem a mikrot. Könnyebb vele kaját melegíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Én is jobban szeretem a mikrot. Könnyebb vele kaját melegíteni. Hát ez is igaz. A makroval meg lehet programozni irodai programokban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Gratulálok, Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Gratula hozzá Fúj, de utáltam mindig is a makro-t Akkor inkább a mikro, az legalább érdekes Donát, gratula Én meg a mikrot nem szeretem, a hátamon feláll a szőr a határtermék és társai szavaktól (mindentől, amiben az átlag és a határ szó szerepel) A makro sokkal érdekesebb, és szerintem az átlagember számára is hasznosíthatóbb, mint a mikro. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. a hátamon feláll a szőr a határtermék és társai szavaktól (mindentől, amiben az átlag és a határ szó szerepel) Huhh, én ugyanígy vagyok a GDP, GNI, GNDI-vel, a fogyasztási határhajlandósággal (látod, makróba is van határ szó ), a multiplikátorral Mennyivel jobb ezek helyett komparatív elönyökről, a piac szereplőiről, a termelés különböző költségeiről valamint a kereslet-kínálat piacról tanulni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Elenyésző számban vannak határszavas kifejezések ahhoz képest Makroban is vannak keresletek meg kínálatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Huhh, én ugyanígy vagyok a GDP, GNI, GNDI-vel Mész innen! Ezektől nekem is feláll a hátamon a szőr. Rossz órákra emlékeztet (gazdaságtan, gazdasági földrajz... brrrrr...). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Nekem a rémálmaimban se jöjjenek elő a közgáz és a statisztikai órák Mondjuk lehet ma már könnyebben vágnám ezeket, de ezektől a "száraz" dolgoktól a világból ki lehetne kergetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.