NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Aki bukik az kap egy hónap felfüggesztést a fórumban Inspiráció gyanánt. Ne legyetek már ennyire szigorúak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Ne legyetek már ennyire szigorúak Oks, akkor nem egy hónap bünti lesz hanem csupán harminc nap. Először a tanulás, aztán a rajongás. Punk-tum. És ez még csak amúgy is egy javaslat volt. Egy Csillagok háborúja rajongó akkor rajongó igazán ha okos is. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Oks, akkor nem egy hónap bünti lesz hanem csupán harminc nap. Először a tanulás, aztán a rajongás. Punk-tum. És ez még csak amúgy is egy javaslat volt. Egy Csillagok háborúja rajongó akkor rajongó igazán ha okos is. :D Én okos vagyok mert sok dolgot tudok a Star Wars-ról. Matekról nem volt szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Én okos vagyok mert sok dolgot tudok a Star Wars-ról. Matekról nem volt szó Állítsd sorrendbe a filmeket úgy egy koordináta rendszerben, hogy egyrészről minden rajongó lássa, hogy melyik igazából az első rész és másodjára, ha összekötjük az x és y tengelyek mentén a filmeket jelölő pontokat, akkor azok a Lázadók szimbólumát adják ki. Menni fog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Állítsd sorrendbe a filmeket úgy egy koordináta rendszerben, hogy egyrészről minden rajongó lássa, hogy melyik igazából az első rész és másodjára, ha összekötjük az x és y tengelyek mentén a filmeket jelölő pontokat, akkor azok a Lázadók szimbólumát adják ki. Menni fog? No problémo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. (szerkesztve) Aki bukik az kap egy hónap felfüggesztést a fórumban Inspiráció gyanánt. Húú, én hála Istennek nem buktam, legalább is idén. Jövőre pedig nem akarok! Én most buktam életemben először év végén, matekból húztak meg 1,8-ra, augusztusba pótvizsga, remélem sikerült Tanulj rá egy kicsit és biztosan sikerül, nálam az volt a baj, hogy nyáron sem készültem rá semmit. Szerintem elég okos vagy, így biztosan sikerülni fog, szorítok! Szerkesztve: 2011. Június 15. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Matekról nem volt szó Pont matekból megbukni Ahhoz már tudás kell Nincs még 1 olyan könnyű tantárgy, mint a matek, kivéve a kémia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Nincs még 1 olyan könnyű tantárgy, mint a matek, kivéve a kémia :lol: Csúnyán kinevettelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Pont matekból megbukni Ahhoz már tudás kell Nincs még 1 olyan könnyű tantárgy, mint a matek, kivéve a kémia Már akinek De azért a bukásom nagyrészt a tanáromnak köszönhető akire inkább nem írok jelzőket mert estig itt gépelnék Jó nem mondom azt, hogy csak a tanár a hibás mert néha én is tojtam az egészre. Kösz SZKipi, mindennap matekozok 1 órát, meg megyek majd különtanárhoz is, így biztos, hogy sikerül majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Állítsd sorrendbe a filmeket úgy egy koordináta rendszerben, hogy egyrészről minden rajongó lássa, hogy melyik igazából az első rész és másodjára, ha összekötjük az x és y tengelyek mentén a filmeket jelölő pontokat, akkor azok a Lázadók szimbólumát adják ki. Menni fog? Ebből én ennyit értek: bla-bla-bla rajongó, bla-bla-bla Lázadók szimbóluma. Pont matekból megbukni Ahhoz már tudás kell Nincs még 1 olyan könnyű tantárgy, mint a matek, kivéve a kémia Annak könnyű, aki a világot is függvénytáblázatokban és szinuszgörbékben látja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Én most buktam életemben először év végén, matekból húztak meg 1,8-ra, augusztusba pótvizsga, remélem sikerült Én is idén voltam legközelebb a bukáshoz, de aztán év végére csak kiizzadtam egy kettest(, viszont az átlagom még így is 4 egész fölött van). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Inkább nem mondok a matekról semmit, mert mehetek Phobos mellé a sarokba És jó, hogy ezt a fórumot a húgom nem is látja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Phobos, tessék egy neked való háttérkép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Phobos, tessék egy neked való háttérkép. Kösz, de nekem ehhez nem kell háttér, fejből tudom az összes számot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Phobos, tessék egy neked való háttérkép. Azt a jó büdös... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Ez nagyon szép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Phobos, tessék egy neked való háttérkép. Erről a Chuck jutott eszembe. Mint mikor kung-fu flashsel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Ez nagyon szép Mármint a számok? Azért az életben vannak ennél sokkal szebb dolgok is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Számok?? Nézz rá a kép bal felső sarkára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Számok?? Nézz rá a kép bal felső sarkára Tudom mi ez, de még mindig tartom, hogy ennél vannak szebb dolgok is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Olvasván a hozzászólásokat, de k*rva jó, hogy én már nem járok suliba és teljesen nyugodtan sörözhetek péntek este anélkül, hogy lelkifurdalásom lenne a nem tanulás miatt. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Péntek este nekem sem szokott ilyenem lenni a nem tanulás miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. (szerkesztve) Ismerve a korosztályomat, nem nagyon érdekli őket, hogy tanultak e vagy sem. Kevés az olyan korombéli akit érdekel. Sajnos tavaly engem sem érdekelt, meg is lett az eredménye. Szerkesztve: 2011. Június 15. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Péntek este nekem sem szokott ilyenem lenni a nem tanulás miatt Akkor te laza csaj vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. (szerkesztve) Pár képet azért beraknék Prágáról. A Krusovicét így szerettetik meg az emberrel. Ennyibe kerül egy Staropramen üveges. Ó ha rózsabimbó lehetnék, rám szállnának a lepkék?..... Darth Vader a hídlábon. Nem fogjátok elhinni ez a hídláb a szállásunk elött volt és maga Vader feje díszítette. Frenkie a Moldva partján(a Károly-hídon) elég szomjasan. Szerkesztve: 2011. Június 15. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Akkor te laza csaj vagy. Egy kicsit Köszi a képeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Ismerve a korosztályomat, nem nagyon érdekli őket, hogy tanultak e vagy sem. Kevés az olyan korombéli akit érdekel. Sajnos tavaly engem sem érdekelt, meg is lett az eredménye. Aztán majd jól ott találják magukat, ahol én. Ülnek a napon a friss levegőn a Balatontól szó szerint egy köpésre, nézik a bikinis csajokat egyik kezükben egy sörrel, másikban egy tesztelésre a gyártótól kölcsönkapott e-book olvasóval, rajta három frankó sci-fi regénnyel, és minden dolga azért, hogy mind e mellé még pénzt is kapjon, hogy kinyisson két sorompót, néha rondán nézzen, meg elküldje a francba azt, aki nem akar parkolási díjat fizetni. Plusz agyalhat a következő sztoriján, cikkén és adott esetben meg is írhatja, miközben még ismerősökre is szert tesz. Élő példa lehetnék a miért ne tanuljál elv mellett... és pocsék példa is lehetnék, mivel én tanultam iskolán kívül önerőből azzal, hogy a mai napig összeolvasok mindenfélét (csak az elmúlt két hónap terméke: egy világgazdaságról szóló könyv, egy a nemzetközi hírszerzésről szóló könyv, egy lengyel fantasy és egy magyar űropera), saját erőből megtanultam angolul (ma hasznát is vettem, bár a beszédkészséget még erősen gyakorolnom kéne ). Szóval az iskolában tanulás szerintem nem akkora baj, ha az ember nem ragad le egy osztálynál (magam sosem mentem pótvizsgára, elvből nem buktam meg év végén, amúgy lecsokiztam a jegyeim), de iskolán kívül sem tanulni, na az már erősen szégyelni való. Mert aztán tényleg odajutsz, hogy pocsék munkád van (legyen az bármi), és pocsék életed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Dzséjt, neked aranyéleted van. Pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Dzséjt, neked aranyéleted van. Pont. Valld be, hogy irigy vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Ülnek a napon a friss levegőn a Balatontól szó szerint egy köpésre, Elvileg a hétvégén én is eme pocsolya környékén leszek megtalálható, csak a déli oldalon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.